Principele Nicolae al României: “Clujul va fi un centru al tehnologiei în toată Europa”

Principele Nicolae al României: “Clujul va fi un centru al tehnologiei în toată Europa”
Alteţea Sa Regală Principele Nicolae al României a sosit la Cluj-Napoca şi a făcut o vizită la Palatul Administrativ, unde a stat de vorbă cu prefectul Ioan Vuşcan.

 

Motivul vizitei principelui este lansarea unui proiect menit să ajute tinerii. Acesta este de părere că oraşul Cluj-Napoca are un potenţial ridicat şi se va putea impune în întreaga Europă în domeniul informatic.

"Am venit la Cluj să lansez cu echipa un program pentru tineri cu multe provocări şi este un program de pregătire de viaţă, ca să zic aşa, şi la prefect am venit aici şi am vorbit multe lucruri despre Cluj, cum este un oraş foarte puternic în România, ce potenţial are, mai ales în informatică şi tehnologie. Pot să spun cu încredere că este şi va fi un centru al tehnologiei al Europei de Est şi probabil un numai in Est , dar în toată Europa", a spus principele.

Principele Nicolae este primul membru al Familiei Regale care vizitează Prefectura Cluj, iar oraşul îi prieşte foarte bine. "Mă bucur că am o şansă să descopăr multe lucruri despre Cluj. Este prima dată când am vizitat Clujul într-o vizită oficială şi cred că sunt primul membru al Familiei Regale care să facă o vizită la Prefectură, cum am fost invitat azi".

Pe numele său Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills, acesta este fiul Principesei Elena a României și al profesorului doctor Robin Medforth-Mills, fiind în prezent al treilea în ordinea de succesiune la tronul României, conform ultimului statut regal din 2007.

Loading...
Comenteaza