Eveniment

Prinşi la furat într-un magazin din Cluj, doi tineri s-au luat la bătaie cu paznicii

Poliţiştii din Cluj-Napoca au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unei tâlhării. Unul dintre aceştia se afla sub control judiciar.
Publicitate
 

La data de 22 ianuarie, în jurul orei 15:30, poliţia a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că două persoane necunoscute au sustras bunuri dintr-un magazin şi s-au îmbrâncit cu agenţii de pază pentru a scăpa.

Din cercetări a reieşit că, la data menţionată, în jurul orei 14:50, doi bărbaţi, care se aflau în incinta unui magazin de pe Calea Floreşti, din Cluj-Napoca, au luat mai multe bunuri de pe rafturi pe care le-au ascuns sub îmbrăcăminte.

Aceştia au trecut de casa de marcat, fără a avea intenţia de a plăti contravaloarea produselor, iar pentru a-şi asigura scăparea au îmbrâncit şi lovit cu picioarele doi agenţi de pază ai magazinului, care au încercat să-i oprească la ieşire.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au reuşit în scurt timp să identifice doi bărbaţi, de 20 şi 38 de ani, din Floreşti, bănuiţi de sustragerea bunurilor. Unul dintre aceştia se afla sub măsura controlului judiciar pentru comiterea unor fapte de furt. Prejudiciul, în valoare de circa 100 de lei, a fost recuperat.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de Codul penal.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.