Prinşi la volan fără dreptul de a conduce sau cu maşina naînmatriculată

Prinşi la volan fără dreptul de a conduce sau cu maşina naînmatriculată
Un bărbat din Turda a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea o maşină neînmatricultaă. Un altă bărbat conducea o maşină fără a avea drept de a conduce autovehicule în România. De asemenea un tânăr a fost depistat conducând un autoturism deşi îi fusese reţinut din 24 octombrie.

"În 07.11.2013, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un bărbat de 32 ani, din municipiul Turda, în timp ce conducea un autovehicul pe raza municipiului Turda, acesta fiind neînmatriculat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de <punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat>, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 85, alin.1 din OUG 195/2002-republicată", se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul pentru Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj.

"În 07.11.2013, ora 21:20, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia-Turzii au depistat un bărbat de 36 ani, din municipiul Turda, în timp ce conducea un autovehicul pe raza municipiului Câmpia-Turzii, deşi nu avea dreptul de a conduce autovehicule în România.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de <conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România>, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86, alin. 2 din OUG 195/2002-republicată".

"În data de 08.11.2013, ora 00:40, politişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia-Turzii au depistat un bărbat de 31 ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Câmpia-Turzii, având permisul de conducere reţinut din data de 24.10.2013, pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice pe drumurile publice. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de <conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice i-a fost suspendată>, faptă prevăzută de art. 86, alin. 2 din O.U.G 195/2002-republicată", mai specifică reprezentanţii IPJ Cluj.

 

 

 

Loading...
Etichete
Comenteaza