Eveniment

Razie în Mihai Viteazu. Amenzi de 13.000 lei

La data de 17 noiembrie, poliţiştii au acţionat în zona Pieţei Mihai Viteazu. Acţiunea a avut drept scop menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea comerţului stradal neautorizat şi descurajarea unor astfel de acte.

De asemenea, poliţiştii au acţionat pe linie rutieră, fiind luate măsuri pentru fluidizarea traficului şi descurajarea opririlor şi staţionărilor neregulamentare, cu precădere în zonele intens circulate.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 13.000 de lei, acestea referindu-se la încălcări ale prevederilor legale privind comercializarea bunurilor, a ordinii şi liniştii publice, a regimului rutier etc.

De asemenea, în cadrul acţiunii, au fost depistate trei persoane care apelau la mila publicului, acestea fiind conduse la centrul de persoane fără adăpost. Acţiunile poliţiştilor vor continua.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.