Eveniment

Razie la taximetriştii de la Aeroportul Cluj. Amenzi de peste 4.000 lei

Mai mulţi taximetrişti care staţionau la Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca au fost amendaţi de poliţişti.

Poliţiştii locali, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului Control trafic rutier și Poliția Transporturi au desfăşurat în această săptămână o acţiune de verificare a respectării prevederilor legale privind activitatea de taximetrie în incinta Aeroportului Internaţional „Avram Iancu" și în imediata vecinătate.

În urma controalelor, au fost descoperite următoarele nereguli: lipsa atestatelor profesionale; lipsa asigurării de bunuri și persoane; autorizații taxi nevizate;opriri/staționări neregulamentare.

Au fost încheiate 11 procese-verbale de constatare a contravenţiilor, în valoare de 4.480 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 109/2010 - aprobarea Regulamentului-cadru pentru organizarea şi executarea serviciului de transport public local în regim de taxi şi ale O.U.G. nr. 195/2002 cu modificările şi completările ulterioare - regimul circulației pe drumurile publice, fiind ridicate 2 autovehicule oprite/staționate neregulamentar.

 

 

Publicitate

Comentarii

peste de taximetristi

thumb down thumb up
joi, 6 iulie 2017, 12:28
de pestele

pai activ taxi trebuie interzis. cateva sute de lei amenda mai mult ii incurajeaza
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.