Eveniment

Rio: Un presupus diplomat rus a împuşcat mortal un brazilian care încerca să-l jefuiască

Consulatul Rusiei a dezminţit informaţiile potrivit cărora acesta ar fi angajat al vreunei misiuni diplomatice ruse în străinătate.
  • sursa: yahoo.com

    sursa: yahoo.com

Conform cnn.com, Vladimir Tokmakov, consulul general al Rusiei la Rio, a declarat agenţiei de ştiri ruseşti Tass că niciun membru al consulatului nu a fost implicat în incidentul armat şi că, probabil, persoana implicată s-a prezentat drept angajat al consulatului.

Incidentul a avut loc joi, în jurul orei prânzului, pe artera Avenida das Americas, care face legătura între Parcul Olimpic şi centrul oraşului, imediat după ce flacăra olimpică a trecut prin apropiere de strada respectivă, în drumul spre Stadionul Olimpic.

Potrivit celor relatate de agenţiile braziliene de ştiri cu ceva timp în urmă, presupusul diplomat rus se afla într-o maşină cu soţia şi fiica, moment în care, cel care a încercat să-l jefuiască s-a apropiat pe o bicicletă. A urmat o încăierare în urma careia, individul care s-a prezentat ca fiind diplomat rus, ar fi luat arma celui care l-a atacat şi a tras, împuşcându-l pe brazilian mortal, în cap.

Conform unei postări de pe o reţea de socializare, presupusul diplomat rus a reuşit să-l dezarmeze pe hoţ folosindu-se de tehnici Jiu Jitsu.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.