Eveniment

ROCK. Cargo deschide concertul Iron Maiden de la Cluj

Grupul Cargo (foto) va cânta în deschiderea concertului Iron Maiden de la Polus Center Cluj, iar organizatorii încearcă să aducă o trupă din Ungaria care să evolueze înainte de intrarea britanicilor, conform site-ului Agentia.org.

„Se pare că este vorba despre o trupă favorită a lui Arpad Paszkany, cel care suportă cheltuielile pentru aducerea lui Iron Maiden”, precizează portalul. Directorul agenţiei Imagistica, Liviu Alexa, susţine că propunerea trebuie să fie acceptată şi de Iron Maiden.


„Am avut de ales între Ozzy Osbourne şi Maiden şi atunci am decis cu siguranţă în favoarea lui Iron. Nu vom avea locuri pentru VIP-uri. Va fi un concert pentru toţi iubitorii de muzică. Noi nu suntem cu fiţe şi vom avea doar câteva corturi pentru sponsori. Sperăm într-o audienţă de cel puţin 50.000 de oameni”, spune Alexa.


Concertul, ce face parte din turneul „The Final Frontier” va avea loc pe 15 august, în zona Polus Center, iar biletul va costa 20 de euro + TVA.

Publicitate

Comentarii

VAND BILET

thumb down thumb up
vineri, 13 august 2010, 17:31
de ToMRocK

Vand bilet la concertul Iron Maiden!!!Contact:0747-229-001
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.