Eveniment

Sătui de bănci, doi tineri din Turda şi-au făcut propria casă, din paie, independentă energetic

Un cuplu de tineri și-a construit o casă din baloți de paie de grâu, în vecinătatea ruinelor unui castru roman.
  • foto agrointel.ro

    foto agrointel.ro

Mai mult, clădirea este aproape independentă energetic, apa menajeră fiind colectată din picăturile de ploaie, energia electrică e obținută din lumina captată de celule fotovoltaice și economia la căldură se face printr-o izolație a acoperișului cu fulgi de ziare, iar sub pardoseală au folosit panouri izolante de la camioanele frigorifice.

Tânăra scenografă Eliza Loboncz a hotărât să nu se resemneze în fața crizei economice care a tăiat bugetele teatrelor din toată țara, punând artiștii în standby pe termen nedefinit, ci a decis să se implice într-un proiect îndrăzneț, prin care aplică scenografia în propria viață. Își construiește o căsuță din povești, construită din soare, ploaie, grâu, pământ și…șoricei, amplasată într-un decor rural, în ciuda localizării ei fix în "buza" municipiului Turda.

casa de paie din lateral

Au adaptat proiecte din alte țări la condițiile din România

Eliza face parte din categoria de tineri originali, artiști liberi în spirit și cu vederi anti-mainstream. Așa că, în timp ce poate alte cupluri ar fi ales să dea un avans la achiziția unei locuințe în rate, pe 30 de ani, prin Prima Casă, ea și prietenul ei Dragoș, au decis altceva. Să nu devină sclavi pe viață, ci casa să fie acel loc sigur de refugiu, în care să nu stea la masă și în pat cu bancherul. Și au reușit. Agro Intel a întrebat-o de ce a optat pentru paie: “Ideea de unde să vină? Din lipsa de bani", spune ea. "Chirii și bani pe care-i investești în ceva care nu-ți aparține și nu ai libertatea să pui ceva în ea, să-ți amenajezi un spațiu. De acolo ne-a venit ideea și am început să studiem soluții mai ieftine și în același timp ecologice și am găsit varianta de casă din paie. Am studiat cu lunile. Am optat pentru materiale ecologice, fiindcă iei mai întâi elemente ale naturii care nu costă atât de mult și trăiești într-un spațiu mult mai sănătos. Am căutat soluții în mai multe colțuri ale lumii, adică încercăm să ne orientăm și climatic cum stau ca fiabilitate și dacă există precipitații multe, cum se comportă și ce soi de rezistență au și din tot ceea ce am descoperit, este foarte rezistentă și seismic, izolația este foarte bună, la ploi nu se pune problema, adică rezistă, am înțeles că în timp necesită oarecare reparații, dar nu mi-este foarte clar. Acum foarte multe detalii nu-ți pot da, pentru că suntem începtători, pot să-ți confirm doar că am muncit ca nebunii”.

Cum în România casele de paie nu sunt decât excentricități, nu există date clare despre durabilitatea unei asemenea construcții, însă tânăra scenografă a făcut săpături și se pare că sunt mai trainice decât s-ar crede la prima vedere: “Durata de viață a unei asemenea case este de sute de ani. Sunt mai multe case de paie în toată lumea, care au rezistat sute de ani. Și clădiri istorice și cu etaje”.

ferestre din interior

Întreținerea tinde spre zero

Casa este micuță, are 48 de metri pătrați la parter și o semi mansardare de 11 metri pătrați, loc în care va fi dormitorul. Ca suprafață e undeva între un apartament de două și unul de trei camere, însă Eliza nu se uită la suprafață, ci vede partea plină a paharului: “Dar va fi autonomă și nu vom mai plăti întreținerea. Încercăm să ne autosusținem, să fim independenți de toți. Investițiile, exceptând terenul pe care l-am primit de la mama, au ajuns la 15.000 euro, dar incluzând proiectul, tot ce ține de centură, stâlpi, piloni, tot ce ține de partea de beton și de structură de lemn, de acoperiș, gard și asta include și panouri solare și tot sistemul de electricitate. La panouri solare costurile sunt undeva la 1500 de euro cu baterii, stabilizator de curent și invertor. Nu vom mai plăti niciodată întreținerea, cu excepția îmbunătățirilor la celulele fotovoltaice, care îmbătrânesc după un anumit timp și a înlocuirii bateriilor la anumite intervale, pentru randament mai bun șamd. Dar în afară de asta nu vom plăti niciodată. Și mai avem o problemă, de care am aflat ulterior demarării proiectului. După harta izvoarelor subterane, zona stă foarte, foarte rău cu apa. Am vorbit cu o firmă de foraje și au spus că nici n-are rost să investim. Asta este cea mai mare problemă acolo. Avem țeavă bătută în pământ, dar a dat randament foarte slab, iar acum facem un bazin de acumulare a apelor pluviale de 15 metri cubi, care e suficient pentru moment. și prin sistem de filtrare vom pompa în casă și apa menajeră vine reciclată, merge către plante și așa mai departe. Ne-am gândit și la varianta ce-o să facem dacă nu plouă îndeajuns să ne umple bazinul. În cel mai rău caz vorbim la apele române și cu cisterna se rezolvă într-o oră și e o sumă mică. Ca să dai poate 200 de lei la două luni e wow. Ar fi practic singura investiție de cheltuieli, însă noi sperăm ca apa pe care o strângem din ploi să fie suficientă și să nu dăm nici banii ăștia”.

instalatii

Pereții au grosimea de 60 de centimetri

Deși casa nu are un sistem de încălzire cu pompe de căldură sau cu tuburi solare, casa din paie este atât de bine izolată termic, încât cheltuielile cu încălzirea vor tinde mai degrabă spre zero. Pereții au grosimea de 60 de centimetri, iar spațiul dintre tavan și țiglă este umplut strat de 28 de centimetri de izolație din fulgi de hârtie reciclată și tratată contra incendiilor și dăunătorilor: “La izolația acoperișului am mers tot pe ideea de ecologic. Celuloza e cea mai bună chestie apărută pe piață, mult mai bună izolatoare decât vata de sticlă”. Și cum sub pardoseală nu se pot folosi ca izolație nici baloți de paie, nici celuloză, Dragoș a găsit soluția: “Am pus o folie și după aia de la o firmă am luat pe gratis resturi de materiale ce se pun pe caroseriile de camioane care duc mărfurile perisabile. Fiind resturi aveau forme și dimensiuni diferite, așa că bucățile le-am întins pe jos, am făcut un puzzle din ele și peste am pus lut. Vara e răcoare și bine, iar iarna trecută, cu toate golurile aferente, în timp ce tencuiam aveam peste zero grade și puteam munci fără probleme în casă. Suntem convinși că în iarna asta, când vom fi deja mutați cu totul, va fi un confort foarte bun”.

gradina de flori

A zidi cu paie pare un joc de copii. În realitate poate deveni un chin

În teorie suna foarte bine, dar practic lucrurile au decurs mult mai greoi decât și-au imaginat, deoarece mâna de lucru au fost Eliza cu Dragoș și din când în când i-a ajutat un prieten și pe alocuri de mama Elizei, scenografa Clara Loboncz: “În majoritatea timpului am muncit ori singură, ori Dragoș singur, ori împreună. E o casă construită în cuplu, fiindcă în medie au lucrat cam doi oameni la ea. Uneori sentimentul e foarte chinuitor, pentru că e genul de construcție la care ar trebui să participe mai mulți oameni, să nu devină un chin, să nu devină o povară, ceea ce nu s-a întâmplat deloc. Orișicum este o mare bucurie, doar că uneori epuizarea duce la suprasaturație și trebuie să faci pauze, pe care nu ni le permitem.”.

Cuplul a început proiectul undeva la finalul lunii iunie anul trecut și acum sunt la faza de finisaje interioare. Fundația constă în 9 piloni care au drept cofrag câte trei cauciucuri de tir uzate, puse unul peste altul, care au rol atât de formă pentru betonul care a fost turnat, dar și de hidroizolație. Structura este din lemn, iar zidurile sunt din baloți, care odată tencuiți îți oferă și izolația și peretele într-un tot unitar. Însă ziditul propriu-zis al baloților de paie a fost contrar așteptărilor orice altceva, numai o joacă de copil nu: “A durat aproape o vară întreagă și o toamnă întreagă. După acoperirea baloților rămâneau spații, nu reușeam să compactăm foarte bine baloții între ei și spațiile respective trebuiau umplute cu un amestec de lut și paie. Ei, asta a durat foarte mult, pentru că e foarte anevoios procesul. În zona unde suntem n-ai nici apă, nici un fel de sursă care să te-ajute și atunci totul merge manual, totul trebuie cărat. Aduceam cu portbagajul butoaie cu apă de la baza dealului. M-a mai ajutat mama în toamnă câteva zile, ca să terminăm, că venea deja frigul pe noi. Baloții i-am cumpărat de pe un deal alăturat, sunt baloți de grâu. Cam atât. Pot să spun că nu erau suficient de compactați, i-am improvizat tot felul de menghine să-i rebalotăm puțin, să-i mai strângem. A fost o aventură interesantă și încă mai este. Numai sper în curând să se termine. Un balot costă trei lei. Cu transport cu tot, care costă destul de mult, ajunge la 4 lei. Paiele sunt tratate. Pe măsură ce clădeam baloții am pus var, care este foarte bun antiseptic și este tratat prin pulverizare, cu soluție de ignifugare, antiseptică și antifungică. Peste baloți casa este tencuită cu o compoziție de lut, nisip, balegă de cal și paie. Când se usucă vom zugrăvi cu var, var, pentru că pentru noi este foarte important ca porii să nu-i închidem și casa să respire. Atunci funcționează perfect”.

sera casei

Casa vie, mult prea vie pentru gustul unora

Eliza și Dragoș și-au dorit o casă vie, și au avut parte de asta din belșug : “În toamna trecută am avut un colectiv întreg de șoricei, care se cuibăriseră în zidurile de paie. Suntem în plin câmp, dar în rest nu am avut probleme cu ei. Pe măsură ce tencuiam și finisam pereții, se retrăgeau. Îi deranjează gălăgia. Pe măsură ce s-a cizelat casa au dispărut și șoarecii. Nu mai avem. Practic toate documentarele pe care le-am văzut, spuneau că șoarecul face parte din structura casei”. Pentru că nu există construcție trainică fără sacrificii, unii șoricei pățesc ca Ana lui Manole, ne explică Eliza: “E destul de sadic, dar se întâmplă pentru cei care nu mai reușesc să evadeze”.

Am intrat în locuința aflată în stadiul final de amenajare, m-au izbit formele organice ale pèreților, care, deși văluriți aproape imperceptibil, îți dădeau clar sentimentul de loc cald, născut asemeni unui vas de lut, la propriu din truda mâinilor: “Am tencuit toată casa din două sau trei straturi exterior și ceea ce era haios e că singură fiind acolo, singurul omuleț cu care puteam să povestesc era ciobanul cu oile care treceau: «Na merge domnișoară?». «Merge, merge». Ciobanul ăsta era un nene care cam întotdeauna își vindea laptele pe pălincă și venea mereu nevastă-sa să-l certe, deci cam ăsta era tot divertismentul meu. Deși nu e o arhitectură strălucită, forma casei e dreptunghiulară și nu ne-au permis să facem pereți rotunjiți și așa mai departe, frumusețea e că în jurul ușii și a geamurilor glafurile devin rotunde și zidurile fiind foarte groase, au aproape 60 de centimetri, ca la o cetate medievală, efectul e impresionant. Pe urmă ne-am putut juca sculptural în interior cu rostulețe tăiate în baloții de paie, ce ne permit să găsim un joc și puțin dinamism”.

Și scrumiera e…bio

Printre elementele pe care le zărim pe șantier, la loc de cinste se află o scrumieră “bio”, construită din același material cu care au fost făcuți pereții, “fereastra adevărului”, un geamlâc mic de sticlă prin care se văd baloții de paie din zid și “Vladimir”, al treilea membru al echipei, fără de care misiunea casa n-ar fi reușit: “Vladimir e generatorul nostru de curent. E piesă de colecție, cred că a prins și războiul. Ăsta ne-a salvat pe noi. A băgat săracul pe-aicea ca un erou. L-am luat cu 3 milioane de la casări de la armată”.

“Am amestecat materialul: lut paie, balegă, nisip și primul, primul strat se aplică cu mâna ca să intre în profunzime în paie și pe urmă îl tragi cu gletiera, exact ca pe sistemul convențional. E absolut plăcut, pentru că deși la un moment dat devine obositor, că tot tencuiești cu săptămânile și lunile, dacă treci la o etapă în care lucrezi cu ciment 2-3 zile, zici vai și-ți dai seama ce frumos e să lucrezi cu lutul, deoarece e atât de organic și e atât de plastic, încât nu există eșec. Dacă ai greșit puțin este un surplus de material, ai udat, ai rașchetat, se întâmplă instant, dacă lipsește din zid, ai udat puțin pentru aderență, încarci. Nu există nici un fel de impediment. E foarte, foarte ușor”. De test, m-am sprijinit de un perete, să văd dacă un zid de paie îmbrăcat în lut, îmi poate ține greutatea. Dragoș și Eliza au râs de mine: “Poți să bați și cuie în ziduri, nu doar să te sprijini. Nu o să fie probleme că nu o să putem pune un tablou, o lucrare, ceva pe perete. Lucrul pe care încă nu-l știm e cum o să lipim gresia în baie. În mod normal ar trebui prinsă cu adezivi speciali pentru așa ceva. Dar încă studiem problema”.

Totul e organic și de aceea nimic nu e standard în casa lui Dragoș și a Elizei. De pildă tencuiala e de la 1 centimetru la câțiva, în funcție de nevoile bucății de perete, iar în dreptul prizelor apar mici umflături ale zidului, care dau locului un farmec aparte. Un alt element important, care e rareori conștientizat, este mirosul casei, pe care orice locuință îl are și care influențează starea de spirit a locatarilor: “Miroase a natural. Cel mai apropiat gând este pierdut pe o pajiște la munte. Libertate și puritate, asta simt absolut și prin textură și prin starea pe care ți-o oferă casa”.

IMG_4986 IMG_5004 in solar casa de paie din lateral interiorul casei de paie decoratiuni casa de paie casa la interior gratarul din curtea casei de paie

Publicitate

Taguri

Comentarii

v

thumb down thumb up
luni, 21 octombrie 2013, 13:51
de v

ce tari's copii astia. bravo voua luati legatura cu national geographic, s-ar putea sa le placa actiunea voastra :) mi-e imi place ciinele
raspunde

Foarte tare

thumb down thumb up
luni, 21 octombrie 2013, 14:02
de clujean

Bravo nu doar pentru ideea si principiile ce stau la baza acestei case, dar si pentru modul in care arata casa.
raspunde

super

thumb down thumb up
luni, 21 octombrie 2013, 14:11
de adi

Bravo lor e foarte interesanta din punct de vedere artistic si arhitectural
raspunde

Apa

thumb down thumb up
luni, 21 octombrie 2013, 15:55
de mda

Ei nu prea au nevoie de apa, sunt genul de oameni ''nature", hipioti, a.k.a nespalati! Oricum, initiativa e laudabila. Din pacate articolul nu a detaliat compartimentarea interioara. Apa adusa cu cisterna, pomparea ei in casa din bazin si prezenta acumulatorilor care sunt mari poluatori, ii indeparteaza de la ideea de ecologie. Sa speram ca o sa urmeze si altii exemplul lor.
raspunde

whatever

thumb down thumb up
marţi, 22 octombrie 2013, 09:40
de Loredana

Sa inteleg ca tu esti genul ala de roman frustrat care saliveaza dupa averile altora. Oamenii sunt de laudat indiferent ca sunt spalati sau nu. Suntem mult prea critici si multi, mult prea prosti sa mai vedem beneficiile aduse de acesti oameni. Ei ne demonstreaza ca se poate.
raspunde

reply

thumb down thumb up
marţi, 22 octombrie 2013, 14:03
de Ioan Danut Ovidiu

Trist.In lumea in care trăim,s-a ajuns să li se zice ”nature”,hippie...nu este in natura noastră să trăim in natură?Dumnezeu a făcut natura,jungla,nu jungla de fier.
raspunde

vai de capu' tau

thumb down thumb up
marţi, 22 octombrie 2013, 17:41
de mda

Ioan Danut Ovidiu, dumnezeu nu a facut nimic. Ai evoluat din maimuta, ea inca traieste in habitatul natural, omul a creat mediul antropizat. Nu e cazul sa dezvoltam subiectul, "cauta si nu crede tot ce-ti serveste biblia". Eu am sustinut alegerea ecologica, arhitectura sustenabila, dar cand sunt probleme legate de lipsa apei incepe sa puta. Ei doar s-au jucat de-a arhitectura ecologica. Nu au nici o sursa de caldura. Chiar daca au pereti de 60 de cm, iar izolatia peste acoperis este de 28 de cm (20-25 la o casa normala), casa trebuie aersita si ai nevoie de o sursa suplimentara de caldura. . Se incalzesc tot la soba, dar pentru a salva energia termica o sa mentina etansa locuinta si ghici ce: o sa puta. Puteau baga o simpla teava de plastic in pamant pe o lungime de 30-40 de metri, in spirala si introduceau iarna in casa aer incalzit cat de cat incalzit. Desi casa are orientare sudica, iarna sunt multe zile fara soare si nu au parte de prea multa caldura. Daca te simti atat de apropiat de natura, ia-ti monociclul si du-te-n padure, fii "anti-mainstream"!
raspunde

poate tu

thumb down thumb up
marţi, 22 octombrie 2013, 20:07
de cosmin

@mda poate tu ai evoluat din maimuta, unii din noi sunt oameni in al caror suflet exista dorinta de Dumnezeu
raspunde

ahahhahahahahahahhahah

thumb down thumb up
joi, 24 octombrie 2013, 00:18
de iisusculbanainspate

ahahhahahahahahahhahah
raspunde

Stimabile 'mda'

thumb down thumb up
vineri, 25 octombrie 2013, 00:01
de Irineo

Mi-am promis ca nu mai raspund tipului de comentariu pe care l-ati facut, insa nu ma pot abtine, asa ca o sa-mi dau si eu cu parerea: tipul dumneavoastra de persoana provenienta din urangutan (sau ma rog, va puteti alege parintii, mai exista si alte specii de maimuta) au de toate, probabil, insa le lipseste cu desavarsire 'ceva', iar acel ceva se numeste clasa sau l-am putea numi si stil, ca sa ma asigur ca ma fac inteles. Critica de genul 'hipiotii nu se spala ma face sa cred ca ati locuit intr-o baie unde se dusau 'hipiotii' pentru un timp indelungat si probabil ati observat statistic ca manelistii ajungeau mai des la baie decat hipiotii, fiindca altfel nu-mi explic cum ati ajuns la concluzia ca perechea care si-a facut o casa asa de faina nu ii deranjeaza lipsa apei. Cu alte cuvine, o maimuta manelista care a locuit intr-o toaleta nu ar trebui sa critice oameni admirabili cu o viziune s o vointa constructiva de invidiat, dupa parerea mea. Va salut cu respect, Eu
raspunde

Esti casat !

thumb down thumb up
luni, 10 noiembrie 2014, 23:50
de Florian

Punct !
raspunde

Case din paie

thumb down thumb up
vineri, 9 octombrie 2015, 16:54
de max

Mata , se trage din Maimuta, la fel si tot neamu tau de Atei spurcati fara nici un Dumnezeu pe acest pamant. Maimuta din care va trageti Voi, se afla la mine in Chiloti , si asteapta sa o invocati ... Sunteti niste Viermi care traiti degeaba in acest univers .. Sa-mi luati Maimuta in gura .. sa va simtiti mai inpliniti cu gura plima ..
raspunde

Felicitari tinerilor

thumb down thumb up
miercuri, 23 octombrie 2013, 14:53
de PJ

Oamenii nu au fost centrati in principal pe "ecologie" ci pe economie. Daca s-a putut si ecologic a fost foarte bine. Oricum , sunt de felicitat si laudat initiativa, munca si reusita lor. Tot respectul pentru ei din partea mea.
raspunde

...

thumb down thumb up
marţi, 29 octombrie 2013, 13:08
de tot ala

nespalati? tipic romanesc.. cred ca ii confunzi cu neamul tau de copil crescut in pestera
raspunde

super !

thumb down thumb up
luni, 21 octombrie 2013, 17:25
de z

o sa-mi fac una in Andrei Muresanu intre bogatasi ...
raspunde

clar

thumb down thumb up
marţi, 22 octombrie 2013, 12:36
de emu

mi-ai luat vorba din gura ;))
raspunde

nu vreti sa fiti profesori la facultatea de arhitectura ?

thumb down thumb up
luni, 21 octombrie 2013, 18:10
de horatiu racasan

felicitari, ati terminat inaintea noastra :)
raspunde

casa naturala

thumb down thumb up
luni, 21 octombrie 2013, 21:03
de ana

BRAVO LOR !!!! FELICITARI!!! Asta e viitorul. Aveti grija ca se scumpeste paiele si lutul.
raspunde

casa naturala

thumb down thumb up
marţi, 22 octombrie 2013, 11:24
de George

Si eu am facut aproape acest lucru. Am dat apartamentul de 2 camere si am luat o casa la tara, cu 3 camere, hol,baie ,bucatarie, gaze si apa, doua magazii la bucatarie si o alta langa casa,plus teren de 700m patrati. Am inceput sa fac o intarire a peretilor cu plasa sudata si ciment,am pus polistiren,am sobe pe gaze,soba pe lemne,aragaz la bucatarie, boiler la baie,cu serpentina la soba cu lemne( pe perioada de iarna face si apa calda). Iarna trecuta cu 300 de lei tona de lemne, am incalzit toata casa 6 luni de zile. Si impozitul, stiti cat este impozitul??? 30 (treizeci de lei) pe tot anul. Gazele platesc in jur de 10-13 lei pe luna, daca dau drumul si la sobe ajunge la 40 de lei/luna.Apa 1.5lei/m cub .ESTE SUPER
raspunde

300 lei pe tona de lemna

thumb down thumb up
joi, 24 octombrie 2013, 12:29
de Nona

Buna, de unde ati luat lemnele asa de ieftin? Va rog sa-mi dati si mie pontul. Va multumesc anticipat si numai bine.
raspunde

apa

thumb down thumb up
marţi, 29 octombrie 2013, 09:25
de Dana

Chiar asa! Si apa unde e 1,5 lei, ca pe facturile mele vad 5,86 lei/mc!
raspunde

casa

thumb down thumb up
vineri, 25 octombrie 2013, 08:11
de io

da e ok dar dac munca si serviciul tau sunt in oras cat costa deplasare in timp si bani?
raspunde

-

thumb down thumb up
marţi, 22 octombrie 2013, 17:32
de io

daca ati copilarit la tara si va aduceti aminte de casa bunicilor facuta din chirpici..cam tot aia au facut si ei deci mare branza pt unii nu este.
raspunde

Asa e, dar...

thumb down thumb up
marţi, 22 octombrie 2013, 17:55
de kinder

Ok, ideea e buna, dar doresc sa aduc unele completari: costul casei se ridica la 15.000 de euro.Cu banii astia isi puteau construi in regie proprie o casa de aceleasi dimensiuni (48 de mp parter + 11 mp dormitor la mansarda) din lemn, pentru ca in cazul unei constructii din lemn beneficiezi de pereti drepti. In cazul de fata observ ca peretii sunt destul de strambi. In fine, asteptam imagini dupa ce va fi finisata, plus compartimentarea interioara. Cu siguranta va arata mai bine la final.
raspunde

Re:

thumb down thumb up
marţi, 22 octombrie 2013, 21:50
de Unu

Nu e casa in cauza, dar o lucrare in stilul acesta din afara: http://www.buildingwithawareness.com/pictures%202008/straw-bale-home-hybrid-house-glow.jpg Da, nu va fii niciodata perfect drept, dar sa fim seriosi cati pereti avem no idrepti in tara asta...Plus, pe casa asta, feelingul organic da dreptul la unele imperfectiuni. Pe un perete traditional totul trebuie sa fie perfect, imperfectiunile sunt groaznice. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6f/Matawa_Straw_Bale_Library_IMG_1443.JPG http://www.houseofstraw.com/images/mainroom.jpg Depinde de tine cat de drept poti si stii sa lucrezi. Subliniez, de asemenea, ca in aia 15000 a intrat tot, inclusiv partea de instalatii, sistemul solar, rezervorul pentru apa si sistemul de scurgere, tot. Ma indoiesc tare ca in 15000 de euro iti faci tot ce ai nevoie la casa daca o faci integral pe lemn.
raspunde

pereti drepti?

thumb down thumb up
miercuri, 23 octombrie 2013, 00:53
de liuba

@de kinder: cam cate linii drepte ai vazut tu in natura...sau...mai bine zis unghiuri drepte?
raspunde

No fir-ar...

thumb down thumb up
marţi, 22 octombrie 2013, 18:30
de Unu

Speram sa fiu primul care face asta la noi (mai is vreo cativa ani pana sa ma pot apuca). @ei doi: foarte bine! Bravo! Asta e viitorul! Casele pasive trebuie sa devina o norma, nu o raritate! Voi prin gestul vostru ati reusit sa ne apropiati de acest viitor. @ziuadecj: Balotii de paie confera o mare parte din izolatia termica, nu doar acoperisul si pardoseala. Intreaga anvelopa a cladirii intra in joc dpdv termic. Balotii de paie sunt un mod ieftin si foarte eficient de a izola, cu adaosul ca nu dauneaza sanatatii. @curiosi: aici un video foarte fain, un documentar peste tot procesul tehnologic, de la planse la produs finit: http://www.youtube.com/watch?v=PxRNDcGfbQg
raspunde

com

thumb down thumb up
marţi, 22 octombrie 2013, 19:59
de yo

si uite asa ne intoarcem incet incet la neanderthal...
raspunde

BRAVO!

thumb down thumb up
marţi, 22 octombrie 2013, 21:07
de georgia

felicitari pentru curaj si pentru realizare!!! pt baie interesati-va de TADELAKT (un sistem care e folosit pt case naturale-fara gresie)
raspunde

casa

thumb down thumb up
marţi, 22 octombrie 2013, 21:11
de elena lapujean

bravo! ar trebui sa ia si altii exemplu.lucrez pe teren de la unul la altul acasa ,si am intilnit o femeie batrina care mi-a povestit ca casa a facut-o cu sotul ramas fara picioare din razboi si asa fara picioare au facut singuri caramizile de la casa.apoi cind era gata au adunat bani pt. proteze.
raspunde

felicitari :)

thumb down thumb up
marţi, 22 octombrie 2013, 22:22
de cobanu

jos palaria :) pt lipirea faiantei am inteles ca este necesar construirea unui perete interior din caramida pt ca peretele de balot sa respire in voie si mai sunt si ceva tencuieli marocane gen argila var si nisip care se pot folosi in baie tadelakt cred ca se numesc oricum solutii sun .mult succes in continuare
raspunde

Anunturi in ziare

thumb down thumb up
marţi, 22 octombrie 2013, 23:08
de Ziarul Adevarul

http://www.adevarul-anunturi.ro/
raspunde

de luat aminte

thumb down thumb up
miercuri, 23 octombrie 2013, 00:22
de costica

sunt nascut si crescut la tara intr-o casa din chirpici...a dracu munca sa o construiesti dar e casa ta si tre sa fii mindru de ea.inca traiesc respir si sunt sanatos...ps.cimentul vostru celor de la bloc din colentina stiinta le da 200 ani de viata,o casa din paianta este nemuritoare,sunt vestigii ce atesta acest lucru.mirati-va...atit va ramine,costica
raspunde

TADELAKT

thumb down thumb up
miercuri, 23 octombrie 2013, 01:34
de ego

Felicitari! Imi place foarte mult ce ati facut. Pentru baie puteti folosi TADELAKT. Probabil e mai ieftin daca va comandati din strainatate.
raspunde

casa

thumb down thumb up
miercuri, 23 octombrie 2013, 02:02
de giorgio

bravo, costica.... chirpici-ul este viitorul... pentru case, fara mari pretentii.... mirati-va!!!!
raspunde

Lectie

thumb down thumb up
miercuri, 23 octombrie 2013, 09:56
de eU

Bravo lor! Cu oameni ca ei dau faliment bancile, constructorii si escrocii de investitori!
raspunde

comentariu

thumb down thumb up
miercuri, 23 octombrie 2013, 10:28
de tatiana

Felicitari,sa va bucurati si sa fiti fericiti in minunata casa. Aceasta casa va va ocroti cu adevarat.
raspunde

Bravo

thumb down thumb up
miercuri, 23 octombrie 2013, 10:29
de Simona

Felicitari! Am avut déjà ocazia sa vizitez case ecologice si pot spune ca a voastra face parte din aceasta categorie. Pentru apa trebuie folosit sistemul de recuperare si stocare a apei de ploaie ( pentru uzaj casnic). Casa e minunata , bravo voua , sper ca altii sa va urmeze modelul. Inca o data bravo si trai usor!!
raspunde

paie tencuite cu ciment

thumb down thumb up
miercuri, 23 octombrie 2013, 11:15
de csabi

Cred ca nu au vazut desenele cu cei trei purcelusi dar daca privim din punc de vedere echologic vedem ca lucreaza cu betoniera si cu tencuiala
raspunde

Mandru...

thumb down thumb up
miercuri, 23 octombrie 2013, 11:27
de Emanuel I.

Sunt mândru de ei. Am rămas fără cuvinte...
raspunde

Mandru...

thumb down thumb up
miercuri, 23 octombrie 2013, 11:27
de Emanuel I.

Sunt mândru de ei. Am rămas fără cuvinte...
raspunde

Incalzire

thumb down thumb up
miercuri, 23 octombrie 2013, 11:33
de cosmin

Incalzirea pe timp de zi o puteti face prntr-un panou de incalzire construit din doze de cola care va costa 500 de lei. Am construit unul si l-am pus pe youtube cu doi ani in urma si acum il folosesc cu succes.Panoul incalzeste pe timp de iarna cu un suflu de aer la o temperatura de 70 de grade cand bate soarele in el, e automatizat si consuma energie cat un ventilator de calculator. De fapt doua ventilatoare. Nu stiu daca am voie sa pun un link aici dar pe youtube puteti cauta "panou solar din doze de suc" si veti vedea cum se construieste acest panou fara probleme.
raspunde

Ei stiu ce vor...

thumb down thumb up
miercuri, 23 octombrie 2013, 22:51
de Dorin

Oamenii astia stiu intr-adevar ce vor! Pute sau nu, e putoarea lor de care vor fi mandri, spre deosebire de altii care nu sunt in stare sa faca o astfel de "putoare", iar pentru asta merita sa fie felicitati si incurajati. Succes fratilor, si sa va bucurati cat mai mult de realizarea voastra!
raspunde

ganduri

thumb down thumb up
joi, 24 octombrie 2013, 08:40
de AURORA TARSOAGA

Va felicit dragilor! un gest demn, curat, sincer....bravo!
raspunde

stire nationala

thumb down thumb up
joi, 24 octombrie 2013, 14:55
de hara

doi drogati si-au facut casa din paie. mare *****. uitati-va la ei ca se vede consumul de droguri pe dansii. probabil erau drogati si cand au fost pozati.
raspunde

de_hara

thumb down thumb up
joi, 24 octombrie 2013, 19:14
de Nume

:) I-a da bre "de hara" o poza cu tine si cu casa facuta de tine sa vedem ce ai facut pana acum. Ca invidie vedem ca ai. Si stiu de ce iti este ciuda nu ca aia au ce au. Ci ca au demostrat ca sunt mai capabili decat tine. Si o sti in sinea ta ca nu o sa poti face nici macar asta.
raspunde

Felicitari !

thumb down thumb up
joi, 24 octombrie 2013, 20:26
de Gratiana

Felicitarai pt. idee ! Felicitari pt. modul cum a-ti pus-o in practica ! Succes, prosperitate si sa ne tine-ti la curent !
raspunde

Casa

thumb down thumb up
vineri, 25 octombrie 2013, 10:52
de Telefon Furat

Foarte tare ideea! Bravo!
raspunde

casa paie

thumb down thumb up
vineri, 25 octombrie 2013, 10:54
de stefan

pentru autorii articolului: "casa de paie este o excentricitate" .... serios ? as zice sa vizitati estul Romaniei, mai ales la campie, ca sa vedeti case din paie. ce-i drept facute de nevoie si din lipsa de bani. ideea e ca se fac si s-au facut case din paie inca din vremuri stravechi. asa ca scoateti capul din buricul targului si mai vizitati tara.
raspunde

Stefanut,esti cam prostut

thumb down thumb up
vineri, 11 aprilie 2014, 03:57
de Florian

Casa asta este excentrica pentru ca majoritatea locuintelor sunt moderne. "Majoritatea" insemnand cele mai multe locuinte din Romania. nu cateva sate de unde zici tu . oagare !
raspunde

casa

thumb down thumb up
sâmbătă, 26 octombrie 2013, 09:19
de Cei ce au avut bunici

Am avut sansa sa traiesc,ca si copil,la tara langa bunici.Nu pot sa uit modstia ,frumusetea si curatenia in care am crescut alaturi de ei.Din pamant si paie reparau casa,din paie,pamant si balega reparau pardoseala.Totul natural,fara chimicale sau alte materiale care ne-ar fi daunat.Ceea ce au facut acesti tineri este mai mult decat laudabil,mai lasati asa zisul cofort deoparte.
raspunde

satui de banci doi tineri

thumb down thumb up
sâmbătă, 26 octombrie 2013, 21:38
de ion

cinste lor anca sunteti tineri
raspunde

daca vrei sa stii ca poti!!!!

thumb down thumb up
sâmbătă, 26 octombrie 2013, 22:40
de gh_stoica

Nevoia te invata!!!!!!!!......asi comenta diverse,....ma rog.????..daca vrei si cuplu..este si vrea...hotarit!!!!sa faca ceea ce pot ... inposibil sa nu iasa ceva. NE MIRAM!!!...ca??? in INDIA..90% din cei ce mai traiesc,.. facind ecsceptie...lenea, si pe alocuri clima, nu pot sa prospere sau nu au din ce sa-si cladeasca o casa ..un acoperis , un ada post pt cele necesare vieti!!!??...si totusi ...trag de viata..atunci cum sa mai traiesti..??uneltele au fost inventate de oameni pt ..oameni,..nu i-ti face nimeni niciun favor, vrei i-ti doresti , te ajuti cum poti ...cercul, roata. triunghiul,...figurile geometrice, punctul, linia......avem de toate,...daca nu intreaba, Vrabia , .sau maibine pe Vrabior, ///vai mama lui,....si totusi,.....nevoia te invata!!!!!
raspunde

varza!

thumb down thumb up
luni, 28 octombrie 2013, 00:06
de elena

pe tine ce nevoie te-a invatat sa scrii?
raspunde

dar de ce gresie?

thumb down thumb up
marţi, 29 octombrie 2013, 13:56
de mihai

puteti folosi lemnul, pereti si pardoseala ..iar pentru pardoseala -lespezi din piatra, sau chiar caramida pe pat de nisip cu rosturile umplute cu lapte de var/ciment ..mortarul de var hidraulic cu nisip e o solutie
raspunde

da da

thumb down thumb up
marţi, 29 octombrie 2013, 18:13
de Adrian

Costul casei tencuite ajunge 250 E/mp. E comparabil cu o constructie normala pe structura de lemn sau chiar structura de caramida, daca e construita chiar de tine. Deci nu e vreo mare economie, daca esti dispus sa iti rupi carca doi ani pentru o casa atat de mica. Lipsa apei e o chestie naspa, o sa vada ei pe viitor. Asa cum au intrat sobolanii in pereti, vor mai intra si va fi foarte greu sa scape de ei. Pentru mine e o chestie inacceptabila. Legat de bateriile alea, nu stiu ce electronice vor avea ei pe acolo, dar daca au un frigider si un tv, vor avea mari surprize si ori vor investi in plus destul de mult ori vor gasi o alta solutie. Celulele fotovoltaice nu sunt facute sa tina ele singure o casa, e absurd. Se vede ca oamenii sunt hippie, n-au nici o treaba cu realitatea, pun pariu ca in solar acolo cultiva marijuana de fapt.
raspunde

Felicitari

thumb down thumb up
miercuri, 30 octombrie 2013, 01:25
de Ela

Sa fiti sanatosi si fericiti oameni curajosi. daca nu ati aflat inca va pot da eu solutia cum sa puneti gresia in baie. Se bat cuie pe care se invarte sarma si se face o plasa, apoi se pune ciment si pe ciment puneti gresia. Succes si va urmaresc realizarile in continuale.
raspunde

casa

thumb down thumb up
miercuri, 30 octombrie 2013, 20:23
de alex robert

La tara la bunicii mei, toate casele invecinate sunt din chirpici, iar cand intri intr-o casa din-asta, instantaneu simti o liniste interioara ca te cuprinde si parca iti vine sa te intinzi pe "divan" putin. Cei care nu au fost in viata lor intr-o astfel de cladire, sau sunt prea "cu nasul pe sus" sa recunoasca ca de fapt ambianta dintr-o asa casa nu se egaleaza nici de departe cu una "mainstream" , mai bine sa se abtina de la comentarii. A! Si sunt din Timis, daca nici aici nu sunt case "mainstream" ... slava D-nului. Daca ne-am intoarce vreo cateva sute de ani in urma, cand mancare, apa, aerul, totul in jurul nostru era CURAT, am si cauta astfel de case. E mult mai bine pentru plamani si corpul nostru sa se odihneasca intr-un ambiant natural 100% decat intre betoane, plasticuri, si folii de tot felul, rigips, etc. DE LUAT CA EXEPLU CEI DOI!!! BRAVO! Haideti si la Timis si faceti cat mai multe case asa! ASA DA!
raspunde

Felicitari

thumb down thumb up
joi, 31 octombrie 2013, 21:19
de Alerim

Felicitari pentru forta de caracter si dorinta de a avea ceva al vostru! Restul nu conteaza important ca aveti cuibul vostru si este cel mai frumos si sanatos cuib!
raspunde

buna

thumb down thumb up
vineri, 1 noiembrie 2013, 00:18
de Ioana

sal :) sunt geniali cher e super tare casuta <3 ....imi place i felicit
raspunde

FRUMOS

thumb down thumb up
sâmbătă, 2 noiembrie 2013, 08:18
de Mihaita

DOI NEBUNI FRUMOSI!!!! BRAVO LOR!!!
raspunde

home sweet...home

thumb down thumb up
vineri, 8 noiembrie 2013, 15:30
de carmen

bravo si felicitari...ma bucur nespus ca sunteti verzi..ecologici...si eu visez la o casa ecologica...o solutie .pt. faianta ar fi sa tencuiti pereti, sa puneti plasa de buzau si apoi sa tencuiti. frustratii care stau intr o cutie de chibrit sa nu i bagati in seama.
raspunde

Orice lucru bun ascunde un sambure de minciuna

thumb down thumb up
miercuri, 4 decembrie 2013, 21:08
de Gogu

In spatele unui lucru frumos se ascunde si un sambure de minciuna... Munca-i grea si anevoioasa nu-i usor a-ti face-o casa iar ceva din povestea lor imi putea a minciuna ....dar e doar parerea mea.....
raspunde

casa din paie

thumb down thumb up
miercuri, 16 aprilie 2014, 14:48
de Kolcsar Laszlo

Bravo,tinerilor !In sfarsit se gasesc oameni si la noi care gandesc in acest fel.Ne reintoarcem la cunostintele vechi de sute de ani,care aproape ca s-au uitat.In anii '70 am lucrat in judetul Botosani,unde din cirpici se faceau case excelente.In cimpia panona si astazi se construieste din cirpici.Cine stie ungureste,sa citeasca de aic despre casele din paiei:http://www.szalmahaz.hu/ Sau uitati-va aici:https://www.google.ro/search?q=cob+houses&biw=1366&bih=618&tbm=isch&imgil=9FOGUuZqU0bGLM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn2.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcR-pPi6odYyVQZnWsO7UIyKLfC3BmNUU4cSkwrB2oRf0cPEArTVMQ%253B2592%253B1944%253B0S3v5TqOOXA8NM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fen.wikipedia.org%25252Fwiki%25252FCob_%28material%29&source=iu&usg=__-jAIwk29P4xMvoZkKQFTTvIIfr0%3D&sa=X&ei=0WxOU6aCCcv_ygOntIHYAw&ved=0CDAQ9QEwAA#facrc=_&imgrc=9FOGUuZqU0bGLM%253A%3B0S3v5TqOOXA8NM%3Bhttp%253A%252F%252Fupload.wikimedia.org%252Fwikipedia%252Fcommons%252F3%252F33%252FHome_at_Hollyhock.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fen.wikipedia.org%252Fwiki%252FCob_%28material%29%3B2592%3B1944
raspunde

Primi 2% împrumut Xmas astăzi

thumb down thumb up
sâmbătă, 22 noiembrie 2014, 09:51
de Barry Morgan

Ai nevoie de un împrumut de urgență la rata de 2%, în caz afirmativ, vă rugăm să contactați Investiții de asigurare la barrymorganloaninvestment111@gmail.com vă mulțumesc foarte mult oferta de credite Credit se raspandeste de a forma și trimite-l înapoi la mine Numele Dvs. complet: ________________ Țara: ____________ Oraș: ____________ Adresă: ______________ Cantitatea necesară: __________ Durata: ______________ Scopul creditului: ____________ Venituri: ____________ Varsta: _____________ Sex: ______________ Ocupația: _________ Telefon: ___________ contactați-ne la barrymorganloaninvestment111@gmail.com
raspunde

loan

thumb down thumb up
sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 00:36
de Elina Johnson

Cautati un împrumut? Sau ai fost refuzat un împrumut de către o bancare sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Ai locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Elina Johnson firmă de împrumut ne sunt limitate în a da împrumuturi pentru companii și persoane fizice în valoare de la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobândă de 2%. Va rugam sa ne contactati prin e-mail astăzi prin elinajohnson11@hotmail.com DATE SOLICITANT:   1) Numele complet:   2) Țară:   3) Adresa: un   4) de stat:   5) Sex:   6) Stare civila:   7) Ocupatia:   8) Numărul de telefon:   9) Poziția actual locul de muncă:   10) Venit lunar:   11) Suma de împrumut Necesare:   12) Împrumut Durata:   13) Scopul creditului:   14) Religie:   15) Ai aplicat înainte;   16) Data nașterii;   mulțumiri, Doamna Johnson Elina
raspunde

OFERTA SPECIALA CREDIT

thumb down thumb up
miercuri, 28 ianuarie 2015, 07:22
de Mr Gabriel

Buna ziua, eu sunt domnul Gabriel Stanley, un creditor împrumut privat, care dă împrumuturi oportunitate de timp viața. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a achita datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea dvs.? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? Cautati mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru de domeniul trecutului. Am împrumuta fonduri pentru a persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Deci, contactati-ne astăzi prin e-mail la: (insuranceloanhome@gmail.com)
raspunde

http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/satui-de-banci-doi-tineri-din-turda-si-au-facut-propria-casa-din-paie-independenta-energetic--118821.html

thumb down thumb up
vineri, 6 februarie 2015, 12:49
de Jimmy Steve

Ai nevoie de un împrumut? Ești într-o criză financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a porni propria afacere? Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoria dumneavoastră sau achita facturile sau de a începe o afacere frumos? Ai un scor redus de credit și tu le este greu să obțină împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aici este sansa ta de a obține un împrumut de la compania mea. oferim credite pentru persoane fizice în următoarele scopuri și mai mult. Creditul pentru nevoi personale, de expansiune de afaceri, Business Start-up, Educație, de consolidare a datoriei, Împrumuturi Hard Money. Ne sunt înregistrate cu organizația internațională de împrumut. Contactati-ne azi și vă promitem va fi bucuros .Vindem împrumut la rata scăzută a dobânzii de 3%. Contactați-mă astăzi, prin e-mail: livingstoneloaninvestment@gmail.com
raspunde

URGENT LOAN OFFER

thumb down thumb up
sâmbătă, 21 februarie 2015, 22:55
de CARO WHITE

* Mesaj:Mărturia unei persoane care a primit un împrumut de la o prudentă și confidențial servicii de împrumut, și tu poate fi o parte din ea! Bună ziua fiecare, eu sunt doamna Caro White de nume, o origine a SUA vreau repede pentru a utiliza acest mediu pentru a difuza o mărturie cu privire la modul în care Dumnezeu mi-a direcționat către un creditor împrumut Legit și reale care au transformat viața mea de la iarbă la har, de la fiind sărac cu o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viata sanatoasa si bogat, fără stres sau financiare dificultăți, iar astăzi eu sunt acum considerate ca fiind o femeie de Onoare. După atâtea luni de încercarea de a obține un împrumut pe internet, și sa întâmplat să cadă în mâinile Escrocii, care mi-a scammed de suma intre 2,000 dolari. Și acest lucru acum mă duce la complica mai disperat în obținerea unui împrumut de la un creditor împrumut legit online, care nu se va adăuga la durerile mele, apoi am decis pentru a contacta un prieten de-al meu care a primit recent un împrumut on-line, am discutat despre problema și a Concluzia noastră mi-a spus despre un om numit domnul Russell Raymond, care este CEO al RUSSELL RAYMOND INTERCONTINENTAL FINANCE la nivel mondial. Asa ca am aplicat pentru un împrumut pentru suma de (506,000.00USD), cu o rată a dobânzii la nivelul de 2% pe an, și am da la compania pe profit mea maximă, și imediat, împrumut mea a fost aprobat cu ușurință, fără stres sau întârziere, și toate pregătirile că, atunci când a făcut cu privire la transferul de credit și în mai puțin de două (2) zile împrumutul a fost depus în banca mea. Oamenii mei aproape și de departe, nu este aceasta o mare mărturie? asta ma face acum să cred că în cazul în care există cele rele cu siguranta sunt încă cele bune și oneste. Deci, vreau să sfaturi tuturor celor care vor fi urgent nevoie de un împrumut pentru a vă rugăm să contactați domnul Raymond Russel prin adresa de e-mail de mai jos: (Russellintercontinentalfinance@gmail.com), întotdeauna am rog ca Dumnezeu în cer să-l binecuvânteze pentru lucrurile bune el a făcut în viața mea. încă o dată, să fie atenți atunci când caută pentru împrumut on-line unele sunt creditori false. Un lucru eu nu reușesc să le spunem oamenilor este că aplicarea pentru un împrumut la acest institut, trebuie să fie demn de încredere. Mulțumesc.
raspunde

URGENT LOAN OFFER

thumb down thumb up
sâmbătă, 21 februarie 2015, 22:55
de CARO WHITE

* Mesaj:Mărturia unei persoane care a primit un împrumut de la o prudentă și confidențial servicii de împrumut, și tu poate fi o parte din ea! Bună ziua fiecare, eu sunt doamna Caro White de nume, o origine a SUA vreau repede pentru a utiliza acest mediu pentru a difuza o mărturie cu privire la modul în care Dumnezeu mi-a direcționat către un creditor împrumut Legit și reale care au transformat viața mea de la iarbă la har, de la fiind sărac cu o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viata sanatoasa si bogat, fără stres sau financiare dificultăți, iar astăzi eu sunt acum considerate ca fiind o femeie de Onoare. După atâtea luni de încercarea de a obține un împrumut pe internet, și sa întâmplat să cadă în mâinile Escrocii, care mi-a scammed de suma intre 2,000 dolari. Și acest lucru acum mă duce la complica mai disperat în obținerea unui împrumut de la un creditor împrumut legit online, care nu se va adăuga la durerile mele, apoi am decis pentru a contacta un prieten de-al meu care a primit recent un împrumut on-line, am discutat despre problema și a Concluzia noastră mi-a spus despre un om numit domnul Russell Raymond, care este CEO al RUSSELL RAYMOND INTERCONTINENTAL FINANCE la nivel mondial. Asa ca am aplicat pentru un împrumut pentru suma de (506,000.00USD), cu o rată a dobânzii la nivelul de 2% pe an, și am da la compania pe profit mea maximă, și imediat, împrumut mea a fost aprobat cu ușurință, fără stres sau întârziere, și toate pregătirile că, atunci când a făcut cu privire la transferul de credit și în mai puțin de două (2) zile împrumutul a fost depus în banca mea. Oamenii mei aproape și de departe, nu este aceasta o mare mărturie? asta ma face acum să cred că în cazul în care există cele rele cu siguranta sunt încă cele bune și oneste. Deci, vreau să sfaturi tuturor celor care vor fi urgent nevoie de un împrumut pentru a vă rugăm să contactați domnul Raymond Russel prin adresa de e-mail de mai jos: (Russellintercontinentalfinance@gmail.com), întotdeauna am rog ca Dumnezeu în cer să-l binecuvânteze pentru lucrurile bune el a făcut în viața mea. încă o dată, să fie atenți atunci când caută pentru împrumut on-line unele sunt creditori false. Un lucru eu nu reușesc să le spunem oamenilor este că aplicarea pentru un împrumut la acest institut, trebuie să fie demn de încredere. Mulțumesc.
raspunde

URGENT LOAN OFFER

thumb down thumb up
sâmbătă, 21 februarie 2015, 22:56
de CARO WHITE

* Mesaj:Mărturia unei persoane care a primit un împrumut de la o prudentă și confidențial servicii de împrumut, și tu poate fi o parte din ea! Bună ziua fiecare, eu sunt doamna Caro White de nume, o origine a SUA vreau repede pentru a utiliza acest mediu pentru a difuza o mărturie cu privire la modul în care Dumnezeu mi-a direcționat către un creditor împrumut Legit și reale care au transformat viața mea de la iarbă la har, de la fiind sărac cu o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viata sanatoasa si bogat, fără stres sau financiare dificultăți, iar astăzi eu sunt acum considerate ca fiind o femeie de Onoare. După atâtea luni de încercarea de a obține un împrumut pe internet, și sa întâmplat să cadă în mâinile Escrocii, care mi-a scammed de suma intre 2,000 dolari. Și acest lucru acum mă duce la complica mai disperat în obținerea unui împrumut de la un creditor împrumut legit online, care nu se va adăuga la durerile mele, apoi am decis pentru a contacta un prieten de-al meu care a primit recent un împrumut on-line, am discutat despre problema și a Concluzia noastră mi-a spus despre un om numit domnul Russell Raymond, care este CEO al RUSSELL RAYMOND INTERCONTINENTAL FINANCE la nivel mondial. Asa ca am aplicat pentru un împrumut pentru suma de (506,000.00USD), cu o rată a dobânzii la nivelul de 2% pe an, și am da la compania pe profit mea maximă, și imediat, împrumut mea a fost aprobat cu ușurință, fără stres sau întârziere, și toate pregătirile că, atunci când a făcut cu privire la transferul de credit și în mai puțin de două (2) zile împrumutul a fost depus în banca mea. Oamenii mei aproape și de departe, nu este aceasta o mare mărturie? asta ma face acum să cred că în cazul în care există cele rele cu siguranta sunt încă cele bune și oneste. Deci, vreau să sfaturi tuturor celor care vor fi urgent nevoie de un împrumut pentru a vă rugăm să contactați domnul Raymond Russel prin adresa de e-mail de mai jos: (Russellintercontinentalfinance@gmail.com), întotdeauna am rog ca Dumnezeu în cer să-l binecuvânteze pentru lucrurile bune el a făcut în viața mea. încă o dată, să fie atenți atunci când caută pentru împrumut on-line unele sunt creditori false. Un lucru eu nu reușesc să le spunem oamenilor este că aplicarea pentru un împrumut la acest institut, trebuie să fie demn de încredere. Mulțumesc.
raspunde

URGENT LOAN OFFER

thumb down thumb up
sâmbătă, 21 februarie 2015, 22:56
de CARO WHITE

* Mesaj:Mărturia unei persoane care a primit un împrumut de la o prudentă și confidențial servicii de împrumut, și tu poate fi o parte din ea! Bună ziua fiecare, eu sunt doamna Caro White de nume, o origine a SUA vreau repede pentru a utiliza acest mediu pentru a difuza o mărturie cu privire la modul în care Dumnezeu mi-a direcționat către un creditor împrumut Legit și reale care au transformat viața mea de la iarbă la har, de la fiind sărac cu o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viata sanatoasa si bogat, fără stres sau financiare dificultăți, iar astăzi eu sunt acum considerate ca fiind o femeie de Onoare. După atâtea luni de încercarea de a obține un împrumut pe internet, și sa întâmplat să cadă în mâinile Escrocii, care mi-a scammed de suma intre 2,000 dolari. Și acest lucru acum mă duce la complica mai disperat în obținerea unui împrumut de la un creditor împrumut legit online, care nu se va adăuga la durerile mele, apoi am decis pentru a contacta un prieten de-al meu care a primit recent un împrumut on-line, am discutat despre problema și a Concluzia noastră mi-a spus despre un om numit domnul Russell Raymond, care este CEO al RUSSELL RAYMOND INTERCONTINENTAL FINANCE la nivel mondial. Asa ca am aplicat pentru un împrumut pentru suma de (506,000.00USD), cu o rată a dobânzii la nivelul de 2% pe an, și am da la compania pe profit mea maximă, și imediat, împrumut mea a fost aprobat cu ușurință, fără stres sau întârziere, și toate pregătirile că, atunci când a făcut cu privire la transferul de credit și în mai puțin de două (2) zile împrumutul a fost depus în banca mea. Oamenii mei aproape și de departe, nu este aceasta o mare mărturie? asta ma face acum să cred că în cazul în care există cele rele cu siguranta sunt încă cele bune și oneste. Deci, vreau să sfaturi tuturor celor care vor fi urgent nevoie de un împrumut pentru a vă rugăm să contactați domnul Raymond Russel prin adresa de e-mail de mai jos: (Russellintercontinentalfinance@gmail.com), întotdeauna am rog ca Dumnezeu în cer să-l binecuvânteze pentru lucrurile bune el a făcut în viața mea. încă o dată, să fie atenți atunci când caută pentru împrumut on-line unele sunt creditori false. Un lucru eu nu reușesc să le spunem oamenilor este că aplicarea pentru un împrumut la acest institut, trebuie să fie demn de încredere. Mulțumesc.
raspunde

URGENT LOAN OFFER

thumb down thumb up
sâmbătă, 21 februarie 2015, 22:56
de CARO WHITE

* Mesaj:Mărturia unei persoane care a primit un împrumut de la o prudentă și confidențial servicii de împrumut, și tu poate fi o parte din ea! Bună ziua fiecare, eu sunt doamna Caro White de nume, o origine a SUA vreau repede pentru a utiliza acest mediu pentru a difuza o mărturie cu privire la modul în care Dumnezeu mi-a direcționat către un creditor împrumut Legit și reale care au transformat viața mea de la iarbă la har, de la fiind sărac cu o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viata sanatoasa si bogat, fără stres sau financiare dificultăți, iar astăzi eu sunt acum considerate ca fiind o femeie de Onoare. După atâtea luni de încercarea de a obține un împrumut pe internet, și sa întâmplat să cadă în mâinile Escrocii, care mi-a scammed de suma intre 2,000 dolari. Și acest lucru acum mă duce la complica mai disperat în obținerea unui împrumut de la un creditor împrumut legit online, care nu se va adăuga la durerile mele, apoi am decis pentru a contacta un prieten de-al meu care a primit recent un împrumut on-line, am discutat despre problema și a Concluzia noastră mi-a spus despre un om numit domnul Russell Raymond, care este CEO al RUSSELL RAYMOND INTERCONTINENTAL FINANCE la nivel mondial. Asa ca am aplicat pentru un împrumut pentru suma de (506,000.00USD), cu o rată a dobânzii la nivelul de 2% pe an, și am da la compania pe profit mea maximă, și imediat, împrumut mea a fost aprobat cu ușurință, fără stres sau întârziere, și toate pregătirile că, atunci când a făcut cu privire la transferul de credit și în mai puțin de două (2) zile împrumutul a fost depus în banca mea. Oamenii mei aproape și de departe, nu este aceasta o mare mărturie? asta ma face acum să cred că în cazul în care există cele rele cu siguranta sunt încă cele bune și oneste. Deci, vreau să sfaturi tuturor celor care vor fi urgent nevoie de un împrumut pentru a vă rugăm să contactați domnul Raymond Russel prin adresa de e-mail de mai jos: (Russellintercontinentalfinance@gmail.com), întotdeauna am rog ca Dumnezeu în cer să-l binecuvânteze pentru lucrurile bune el a făcut în viața mea. încă o dată, să fie atenți atunci când caută pentru împrumut on-line unele sunt creditori false. Un lucru eu nu reușesc să le spunem oamenilor este că aplicarea pentru un împrumut la acest institut, trebuie să fie demn de încredere. Mulțumesc.
raspunde

URGENT LOAN OFFER

thumb down thumb up
sâmbătă, 21 februarie 2015, 22:56
de CARO WHITE

* Mesaj:Mărturia unei persoane care a primit un împrumut de la o prudentă și confidențial servicii de împrumut, și tu poate fi o parte din ea! Bună ziua fiecare, eu sunt doamna Caro White de nume, o origine a SUA vreau repede pentru a utiliza acest mediu pentru a difuza o mărturie cu privire la modul în care Dumnezeu mi-a direcționat către un creditor împrumut Legit și reale care au transformat viața mea de la iarbă la har, de la fiind sărac cu o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viata sanatoasa si bogat, fără stres sau financiare dificultăți, iar astăzi eu sunt acum considerate ca fiind o femeie de Onoare. După atâtea luni de încercarea de a obține un împrumut pe internet, și sa întâmplat să cadă în mâinile Escrocii, care mi-a scammed de suma intre 2,000 dolari. Și acest lucru acum mă duce la complica mai disperat în obținerea unui împrumut de la un creditor împrumut legit online, care nu se va adăuga la durerile mele, apoi am decis pentru a contacta un prieten de-al meu care a primit recent un împrumut on-line, am discutat despre problema și a Concluzia noastră mi-a spus despre un om numit domnul Russell Raymond, care este CEO al RUSSELL RAYMOND INTERCONTINENTAL FINANCE la nivel mondial. Asa ca am aplicat pentru un împrumut pentru suma de (506,000.00USD), cu o rată a dobânzii la nivelul de 2% pe an, și am da la compania pe profit mea maximă, și imediat, împrumut mea a fost aprobat cu ușurință, fără stres sau întârziere, și toate pregătirile că, atunci când a făcut cu privire la transferul de credit și în mai puțin de două (2) zile împrumutul a fost depus în banca mea. Oamenii mei aproape și de departe, nu este aceasta o mare mărturie? asta ma face acum să cred că în cazul în care există cele rele cu siguranta sunt încă cele bune și oneste. Deci, vreau să sfaturi tuturor celor care vor fi urgent nevoie de un împrumut pentru a vă rugăm să contactați domnul Raymond Russel prin adresa de e-mail de mai jos: (Russellintercontinentalfinance@gmail.com), întotdeauna am rog ca Dumnezeu în cer să-l binecuvânteze pentru lucrurile bune el a făcut în viața mea. încă o dată, să fie atenți atunci când caută pentru împrumut on-line unele sunt creditori false. Un lucru eu nu reușesc să le spunem oamenilor este că aplicarea pentru un împrumut la acest institut, trebuie să fie demn de încredere. Mulțumesc.
raspunde

URGENT LOAN OFFER

thumb down thumb up
sâmbătă, 21 februarie 2015, 22:56
de CARO WHITE

* Mesaj:Mărturia unei persoane care a primit un împrumut de la o prudentă și confidențial servicii de împrumut, și tu poate fi o parte din ea! Bună ziua fiecare, eu sunt doamna Caro White de nume, o origine a SUA vreau repede pentru a utiliza acest mediu pentru a difuza o mărturie cu privire la modul în care Dumnezeu mi-a direcționat către un creditor împrumut Legit și reale care au transformat viața mea de la iarbă la har, de la fiind sărac cu o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viata sanatoasa si bogat, fără stres sau financiare dificultăți, iar astăzi eu sunt acum considerate ca fiind o femeie de Onoare. După atâtea luni de încercarea de a obține un împrumut pe internet, și sa întâmplat să cadă în mâinile Escrocii, care mi-a scammed de suma intre 2,000 dolari. Și acest lucru acum mă duce la complica mai disperat în obținerea unui împrumut de la un creditor împrumut legit online, care nu se va adăuga la durerile mele, apoi am decis pentru a contacta un prieten de-al meu care a primit recent un împrumut on-line, am discutat despre problema și a Concluzia noastră mi-a spus despre un om numit domnul Russell Raymond, care este CEO al RUSSELL RAYMOND INTERCONTINENTAL FINANCE la nivel mondial. Asa ca am aplicat pentru un împrumut pentru suma de (506,000.00USD), cu o rată a dobânzii la nivelul de 2% pe an, și am da la compania pe profit mea maximă, și imediat, împrumut mea a fost aprobat cu ușurință, fără stres sau întârziere, și toate pregătirile că, atunci când a făcut cu privire la transferul de credit și în mai puțin de două (2) zile împrumutul a fost depus în banca mea. Oamenii mei aproape și de departe, nu este aceasta o mare mărturie? asta ma face acum să cred că în cazul în care există cele rele cu siguranta sunt încă cele bune și oneste. Deci, vreau să sfaturi tuturor celor care vor fi urgent nevoie de un împrumut pentru a vă rugăm să contactați domnul Raymond Russel prin adresa de e-mail de mai jos: (Russellintercontinentalfinance@gmail.com), întotdeauna am rog ca Dumnezeu în cer să-l binecuvânteze pentru lucrurile bune el a făcut în viața mea. încă o dată, să fie atenți atunci când caută pentru împrumut on-line unele sunt creditori false. Un lucru eu nu reușesc să le spunem oamenilor este că aplicarea pentru un împrumut la acest institut, trebuie să fie demn de încredere. Mulțumesc.
raspunde

URGENT LOAN OFFER

thumb down thumb up
sâmbătă, 21 februarie 2015, 23:01
de CARO WHITE

* Mesaj:Mărturia unei persoane care a primit un împrumut de la o prudentă și confidențial servicii de împrumut, și tu poate fi o parte din ea! Bună ziua fiecare, eu sunt doamna Caro White de nume, o origine a SUA vreau repede pentru a utiliza acest mediu pentru a difuza o mărturie cu privire la modul în care Dumnezeu mi-a direcționat către un creditor împrumut Legit și reale care au transformat viața mea de la iarbă la har, de la fiind sărac cu o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viata sanatoasa si bogat, fără stres sau financiare dificultăți, iar astăzi eu sunt acum considerate ca fiind o femeie de Onoare. După atâtea luni de încercarea de a obține un împrumut pe internet, și sa întâmplat să cadă în mâinile Escrocii, care mi-a scammed de suma intre 2,000 dolari. Și acest lucru acum mă duce la complica mai disperat în obținerea unui împrumut de la un creditor împrumut legit online, care nu se va adăuga la durerile mele, apoi am decis pentru a contacta un prieten de-al meu care a primit recent un împrumut on-line, am discutat despre problema și a Concluzia noastră mi-a spus despre un om numit domnul Russell Raymond, care este CEO al RUSSELL RAYMOND INTERCONTINENTAL FINANCE la nivel mondial. Asa ca am aplicat pentru un împrumut pentru suma de (506,000.00USD), cu o rată a dobânzii la nivelul de 2% pe an, și am da la compania pe profit mea maximă, și imediat, împrumut mea a fost aprobat cu ușurință, fără stres sau întârziere, și toate pregătirile că, atunci când a făcut cu privire la transferul de credit și în mai puțin de două (2) zile împrumutul a fost depus în banca mea. Oamenii mei aproape și de departe, nu este aceasta o mare mărturie? asta ma face acum să cred că în cazul în care există cele rele cu siguranta sunt încă cele bune și oneste. Deci, vreau să sfaturi tuturor celor care vor fi urgent nevoie de un împrumut pentru a vă rugăm să contactați domnul Raymond Russel prin adresa de e-mail de mai jos: (Russellintercontinentalfinance@gmail.com), întotdeauna am rog ca Dumnezeu în cer să-l binecuvânteze pentru lucrurile bune el a făcut în viața mea. încă o dată, să fie atenți atunci când caută pentru împrumut on-line unele sunt creditori false. Un lucru eu nu reușesc să le spunem oamenilor este că aplicarea pentru un împrumut la acest institut, trebuie să fie demn de încredere. Mulțumesc.
raspunde

URGENT LOAN OFFER

thumb down thumb up
sâmbătă, 21 februarie 2015, 23:01
de CARO WHITE

* Mesaj:Mărturia unei persoane care a primit un împrumut de la o prudentă și confidențial servicii de împrumut, și tu poate fi o parte din ea! Bună ziua fiecare, eu sunt doamna Caro White de nume, o origine a SUA vreau repede pentru a utiliza acest mediu pentru a difuza o mărturie cu privire la modul în care Dumnezeu mi-a direcționat către un creditor împrumut Legit și reale care au transformat viața mea de la iarbă la har, de la fiind sărac cu o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viata sanatoasa si bogat, fără stres sau financiare dificultăți, iar astăzi eu sunt acum considerate ca fiind o femeie de Onoare. După atâtea luni de încercarea de a obține un împrumut pe internet, și sa întâmplat să cadă în mâinile Escrocii, care mi-a scammed de suma intre 2,000 dolari. Și acest lucru acum mă duce la complica mai disperat în obținerea unui împrumut de la un creditor împrumut legit online, care nu se va adăuga la durerile mele, apoi am decis pentru a contacta un prieten de-al meu care a primit recent un împrumut on-line, am discutat despre problema și a Concluzia noastră mi-a spus despre un om numit domnul Russell Raymond, care este CEO al RUSSELL RAYMOND INTERCONTINENTAL FINANCE la nivel mondial. Asa ca am aplicat pentru un împrumut pentru suma de (506,000.00USD), cu o rată a dobânzii la nivelul de 2% pe an, și am da la compania pe profit mea maximă, și imediat, împrumut mea a fost aprobat cu ușurință, fără stres sau întârziere, și toate pregătirile că, atunci când a făcut cu privire la transferul de credit și în mai puțin de două (2) zile împrumutul a fost depus în banca mea. Oamenii mei aproape și de departe, nu este aceasta o mare mărturie? asta ma face acum să cred că în cazul în care există cele rele cu siguranta sunt încă cele bune și oneste. Deci, vreau să sfaturi tuturor celor care vor fi urgent nevoie de un împrumut pentru a vă rugăm să contactați domnul Raymond Russel prin adresa de e-mail de mai jos: (Russellintercontinentalfinance@gmail.com), întotdeauna am rog ca Dumnezeu în cer să-l binecuvânteze pentru lucrurile bune el a făcut în viața mea. încă o dată, să fie atenți atunci când caută pentru împrumut on-line unele sunt creditori false. Un lucru eu nu reușesc să le spunem oamenilor este că aplicarea pentru un împrumut la acest institut, trebuie să fie demn de încredere. Mulțumesc.
raspunde

URGENT LOAN OFFER

thumb down thumb up
sâmbătă, 21 februarie 2015, 23:01
de CARO WHITE

* Mesaj:Mărturia unei persoane care a primit un împrumut de la o prudentă și confidențial servicii de împrumut, și tu poate fi o parte din ea! Bună ziua fiecare, eu sunt doamna Caro White de nume, o origine a SUA vreau repede pentru a utiliza acest mediu pentru a difuza o mărturie cu privire la modul în care Dumnezeu mi-a direcționat către un creditor împrumut Legit și reale care au transformat viața mea de la iarbă la har, de la fiind sărac cu o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viata sanatoasa si bogat, fără stres sau financiare dificultăți, iar astăzi eu sunt acum considerate ca fiind o femeie de Onoare. După atâtea luni de încercarea de a obține un împrumut pe internet, și sa întâmplat să cadă în mâinile Escrocii, care mi-a scammed de suma intre 2,000 dolari. Și acest lucru acum mă duce la complica mai disperat în obținerea unui împrumut de la un creditor împrumut legit online, care nu se va adăuga la durerile mele, apoi am decis pentru a contacta un prieten de-al meu care a primit recent un împrumut on-line, am discutat despre problema și a Concluzia noastră mi-a spus despre un om numit domnul Russell Raymond, care este CEO al RUSSELL RAYMOND INTERCONTINENTAL FINANCE la nivel mondial. Asa ca am aplicat pentru un împrumut pentru suma de (506,000.00USD), cu o rată a dobânzii la nivelul de 2% pe an, și am da la compania pe profit mea maximă, și imediat, împrumut mea a fost aprobat cu ușurință, fără stres sau întârziere, și toate pregătirile că, atunci când a făcut cu privire la transferul de credit și în mai puțin de două (2) zile împrumutul a fost depus în banca mea. Oamenii mei aproape și de departe, nu este aceasta o mare mărturie? asta ma face acum să cred că în cazul în care există cele rele cu siguranta sunt încă cele bune și oneste. Deci, vreau să sfaturi tuturor celor care vor fi urgent nevoie de un împrumut pentru a vă rugăm să contactați domnul Raymond Russel prin adresa de e-mail de mai jos: (Russellintercontinentalfinance@gmail.com), întotdeauna am rog ca Dumnezeu în cer să-l binecuvânteze pentru lucrurile bune el a făcut în viața mea. încă o dată, să fie atenți atunci când caută pentru împrumut on-line unele sunt creditori false. Un lucru eu nu reușesc să le spunem oamenilor este că aplicarea pentru un împrumut la acest institut, trebuie să fie demn de încredere. Mulțumesc.
raspunde

URGENT LOAN OFFER

thumb down thumb up
sâmbătă, 21 februarie 2015, 23:01
de CARO WHITE

* Mesaj:Mărturia unei persoane care a primit un împrumut de la o prudentă și confidențial servicii de împrumut, și tu poate fi o parte din ea! Bună ziua fiecare, eu sunt doamna Caro White de nume, o origine a SUA vreau repede pentru a utiliza acest mediu pentru a difuza o mărturie cu privire la modul în care Dumnezeu mi-a direcționat către un creditor împrumut Legit și reale care au transformat viața mea de la iarbă la har, de la fiind sărac cu o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viata sanatoasa si bogat, fără stres sau financiare dificultăți, iar astăzi eu sunt acum considerate ca fiind o femeie de Onoare. După atâtea luni de încercarea de a obține un împrumut pe internet, și sa întâmplat să cadă în mâinile Escrocii, care mi-a scammed de suma intre 2,000 dolari. Și acest lucru acum mă duce la complica mai disperat în obținerea unui împrumut de la un creditor împrumut legit online, care nu se va adăuga la durerile mele, apoi am decis pentru a contacta un prieten de-al meu care a primit recent un împrumut on-line, am discutat despre problema și a Concluzia noastră mi-a spus despre un om numit domnul Russell Raymond, care este CEO al RUSSELL RAYMOND INTERCONTINENTAL FINANCE la nivel mondial. Asa ca am aplicat pentru un împrumut pentru suma de (506,000.00USD), cu o rată a dobânzii la nivelul de 2% pe an, și am da la compania pe profit mea maximă, și imediat, împrumut mea a fost aprobat cu ușurință, fără stres sau întârziere, și toate pregătirile că, atunci când a făcut cu privire la transferul de credit și în mai puțin de două (2) zile împrumutul a fost depus în banca mea. Oamenii mei aproape și de departe, nu este aceasta o mare mărturie? asta ma face acum să cred că în cazul în care există cele rele cu siguranta sunt încă cele bune și oneste. Deci, vreau să sfaturi tuturor celor care vor fi urgent nevoie de un împrumut pentru a vă rugăm să contactați domnul Raymond Russel prin adresa de e-mail de mai jos: (Russellintercontinentalfinance@gmail.com), întotdeauna am rog ca Dumnezeu în cer să-l binecuvânteze pentru lucrurile bune el a făcut în viața mea. încă o dată, să fie atenți atunci când caută pentru împrumut on-line unele sunt creditori false. Un lucru eu nu reușesc să le spunem oamenilor este că aplicarea pentru un împrumut la acest institut, trebuie să fie demn de încredere. Mulțumesc.
raspunde

loans company

thumb down thumb up
sâmbătă, 21 martie 2015, 07:12
de berry

Buna Ziua, Cautati un împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, împrumut acasă, auto împrumut, împrumut student împrumut de consolidare a datoriilor, de împrumut fără garanții, de risc de capital etc ... sau ați fost refuzat un împrumut de către o bancă sau orice financiare instituție pentru una sau mai multe reason.You sunt în locul potrivit pentru Soluții de împrumut! Sunt un creditor privat, am acordarea de împrumuturi firme si persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobândă de 3% Dobânda. Contactati-ne prin e-mail: berryloanscompany@gmail.com CERERE IMPRUMUT. Numele tau complet: Adresa: Țara: de stat: Suma de împrumut: Sex: Împrumut Durata: Număr De Telefon: Fax: Venitul lunar: Anumită dată aveți nevoie de împrumut: NOTĂ: Această sunt necesare înainte de a putea continua cu tranzacția a împrumutului bine. Salutari dl Berry
raspunde

newdaytonloancompany@gmail.com

thumb down thumb up
vineri, 27 martie 2015, 00:49
de mrs sonia

Apakah Anda mencari pinjaman Bisnis, Pribadi pinjaman, pinjaman Rumah, Mobil Pinjaman, mahasiswa pinjaman, pinjaman konsolidasi utang, pinjaman tanpa jaminan, Ventura modal, DLL .. atau keuangan Atau apakah Anda menolak pinjaman Oleh bancă lembaga untuk satu atau Mai reasons.You di Tempat yang tepat untuk Solusi pinjaman Anda! Saya pemberi pinjaman Pribadi, Saya memberikan pinjaman kepada Perusahaan dan individu pada tingkat bunga rendah dan terjangkau 2%. Bunga. Hubungi Silahkan kami melalui e-mail newdaytonloancompany@gmail.com. terima kasih, mrs soniaApakah Anda mencari pinjaman Bisnis, Pribadi pinjaman, pinjaman Rumah, Mobil Pinjaman, mahasiswa pinjaman, pinjaman konsolidasi utang, pinjaman tanpa jaminan, Ventura modal, DLL .. atau keuangan Atau apakah Anda menolak pinjaman Oleh bancă lembaga untuk satu atau Mai reasons.You di Tempat yang tepat untuk Solusi pinjaman Anda! Saya pemberi pinjaman Pribadi, Saya memberikan pinjaman kepada Perusahaan dan ilembaga untuk satu atau Mai reasons.You di Tempat yang tepat untuk ndividu Pada tingkat bunga rendah dan terjangkau 2%. Bunga. Hubungi Silahkan kami melalui e-mail newdaytonloancompany@gmail.com. terima kasih, mrs sonia
raspunde

Oferim împrumut la rata scăzută a dobânzii de 3%.

thumb down thumb up
joi, 4 iunie 2015, 00:58
de Abigail Nero

Ai nevoie de un împrumut? Esti într-o criză financiară sau are nevoie de bani pentru a începe propria afacere? Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoria dumneavoastră sau să plătească facturile sau de a începe o afacere frumos? Aveți un scor redus de credit și tu le este greu să obțină împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aici este sansa ta de a obține un împrumut de la Organizația noastră. Oferim creditele acordate persoanelor fizice pentru următoarele scopuri și mult mai mult. Împrumut personal, expansiune de afaceri, Business Start-up, Educație, de consolidare a datoriei, Credite Hard Money. Oferim împrumut la rata scăzută a dobânzii de 3%. Contactati-ne azi prin e-mail: (credit_solution@outlook.com) Salutări, Mrs Abigail Nero
raspunde

Oferim împrumut la rata scăzută a dobânzii de 3%.

thumb down thumb up
joi, 4 iunie 2015, 00:58
de Abigail Nero

Ai nevoie de un împrumut? Esti într-o criză financiară sau are nevoie de bani pentru a începe propria afacere? Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoria dumneavoastră sau să plătească facturile sau de a începe o afacere frumos? Aveți un scor redus de credit și tu le este greu să obțină împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aici este sansa ta de a obține un împrumut de la Organizația noastră. Oferim creditele acordate persoanelor fizice pentru următoarele scopuri și mult mai mult. Împrumut personal, expansiune de afaceri, Business Start-up, Educație, de consolidare a datoriei, Credite Hard Money. Oferim împrumut la rata scăzută a dobânzii de 3%. Contactati-ne azi prin e-mail: (credit_solution@outlook.com) Salutări, Mrs Abigail Nero
raspunde

Oferim împrumut la rata scăzută a dobânzii de 3%.

thumb down thumb up
joi, 4 iunie 2015, 00:59
de Abigail Nero

Ai nevoie de un împrumut? Esti într-o criză financiară sau are nevoie de bani pentru a începe propria afacere? Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoria dumneavoastră sau să plătească facturile sau de a începe o afacere frumos? Aveți un scor redus de credit și tu le este greu să obțină împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aici este sansa ta de a obține un împrumut de la Organizația noastră. Oferim creditele acordate persoanelor fizice pentru următoarele scopuri și mult mai mult. Împrumut personal, expansiune de afaceri, Business Start-up, Educație, de consolidare a datoriei, Credite Hard Money. Oferim împrumut la rata scăzută a dobânzii de 3%. Contactati-ne azi prin e-mail: (credit_solution@outlook.com) Salutări, Mrs Abigail Nero
raspunde

Oferim împrumut la rata scăzută a dobânzii de 3%.

thumb down thumb up
joi, 4 iunie 2015, 00:59
de Abigail Nero

Ai nevoie de un împrumut? Esti într-o criză financiară sau are nevoie de bani pentru a începe propria afacere? Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoria dumneavoastră sau să plătească facturile sau de a începe o afacere frumos? Aveți un scor redus de credit și tu le este greu să obțină împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aici este sansa ta de a obține un împrumut de la Organizația noastră. Oferim creditele acordate persoanelor fizice pentru următoarele scopuri și mult mai mult. Împrumut personal, expansiune de afaceri, Business Start-up, Educație, de consolidare a datoriei, Credite Hard Money. Oferim împrumut la rata scăzută a dobânzii de 3%. Contactati-ne azi prin e-mail: (credit_solution@outlook.com) Salutări, Mrs Abigail Nero
raspunde

cum ati facut acoperisul

thumb down thumb up
joi, 18 iunie 2015, 12:32
de Adriana Radion

Buna ziua, Va felicit sincer si din toata inima . noi facem o casa acum si am ajuns la acoperis de aceea va rog spuneti-mi cum ati facut podul, cum ati acoperit . Din pacate sotul meu s-a imbolnavit iar eu nu mai pot finaliza acoperisul . Mi-ar fi placut foarte mult sa o fac asemeni voua, insa din pacate sotul meu a zis ca sunt nebuna cand i-am zis . va pup si aspetp raspunsul pe email . Cu mare drag, Adriana
raspunde

Palvna asisten?a speciala numerar financiar Ready rapid (48 ore) foarte u?or ?i în siguran?a rapida

thumb down thumb up
joi, 2 iulie 2015, 15:37
de palvna

Împrumut de numerar rapid, nici taxa de cerere în avans, raspuns imediat   Ai nevoie de un împrumut de numerar rapid? Daca o situa?ie urgen?a (cheltuieli medicale, costul de înlocuire a unui vehicul, în stare proaspata repara?ii, etc.), sau pentru un proiect mai pu?in vital (posibilitatea de a merge calatorie, vacan?a, imobiliare oportunitate de investitie, Ma?ina utilizata pentru a apuca, etc.) Noi oferim diverse solu?ii de împrumut 5000 la 850 de milioane € € (cu o rata scazuta de 3%), pentru a finan?a toate proiectele te iau la inima ... NB: Nici o taxa de rezervare se plate?te înainte de a ob?ine total de împrumut De contact: palvna.financie.notary@hotmail.com sau palvna.financie@yandex.com carlos.akpoly@yandex.com
raspunde

Palvna asisten?a speciala numerar financiar Ready rapid (48 ore) foarte u?or ?i în siguran?a rapida

thumb down thumb up
joi, 2 iulie 2015, 15:37
de palvna

Împrumut de numerar rapid, nici taxa de cerere în avans, raspuns imediat   Ai nevoie de un împrumut de numerar rapid? Daca o situa?ie urgen?a (cheltuieli medicale, costul de înlocuire a unui vehicul, în stare proaspata repara?ii, etc.), sau pentru un proiect mai pu?in vital (posibilitatea de a merge calatorie, vacan?a, imobiliare oportunitate de investitie, Ma?ina utilizata pentru a apuca, etc.) Noi oferim diverse solu?ii de împrumut 5000 la 850 de milioane € € (cu o rata scazuta de 3%), pentru a finan?a toate proiectele te iau la inima ... NB: Nici o taxa de rezervare se plate?te înainte de a ob?ine total de împrumut De contact: palvna.financie.notary@hotmail.com sau palvna.financie@yandex.com carlos.akpoly@yandex.com
raspunde

Palvna asisten?a speciala numerar financiar Ready rapid (48 ore) foarte u?or ?i în siguran?a rapida

thumb down thumb up
joi, 2 iulie 2015, 15:37
de palvna

Împrumut de numerar rapid, nici taxa de cerere în avans, raspuns imediat   Ai nevoie de un împrumut de numerar rapid? Daca o situa?ie urgen?a (cheltuieli medicale, costul de înlocuire a unui vehicul, în stare proaspata repara?ii, etc.), sau pentru un proiect mai pu?in vital (posibilitatea de a merge calatorie, vacan?a, imobiliare oportunitate de investitie, Ma?ina utilizata pentru a apuca, etc.) Noi oferim diverse solu?ii de împrumut 5000 la 850 de milioane € € (cu o rata scazuta de 3%), pentru a finan?a toate proiectele te iau la inima ... NB: Nici o taxa de rezervare se plate?te înainte de a ob?ine total de împrumut De contact: palvna.financie.notary@hotmail.com sau palvna.financie@yandex.com carlos.akpoly@yandex.com
raspunde

Palvna asisten?a speciala numerar financiar Ready rapid (48 ore) foarte u?or ?i în siguran?a rapida

thumb down thumb up
joi, 2 iulie 2015, 15:37
de palvna

Împrumut de numerar rapid, nici taxa de cerere în avans, raspuns imediat   Ai nevoie de un împrumut de numerar rapid? Daca o situa?ie urgen?a (cheltuieli medicale, costul de înlocuire a unui vehicul, în stare proaspata repara?ii, etc.), sau pentru un proiect mai pu?in vital (posibilitatea de a merge calatorie, vacan?a, imobiliare oportunitate de investitie, Ma?ina utilizata pentru a apuca, etc.) Noi oferim diverse solu?ii de împrumut 5000 la 850 de milioane € € (cu o rata scazuta de 3%), pentru a finan?a toate proiectele te iau la inima ... NB: Nici o taxa de rezervare se plate?te înainte de a ob?ine total de împrumut De contact: palvna.financie.notary@hotmail.com sau palvna.financie@yandex.com carlos.akpoly@yandex.com
raspunde

Împrumut între special anunț

thumb down thumb up
marţi, 21 iulie 2015, 19:08
de guy peter

Bună ziua Sir / Madam, aș dori să vă informez că eu sunt o persoană care vă oferă împrumuturi financiare pentru a ajuta oamenii în nevoie. Noi nu suntem fără ignora că criza experimentat de continentul nostru a slăbit băncile noastre și institute financiers.je oferă o READY milioane € 5,00 la € 5 pentru oricine putea să-l ramburseze cu rată a dobânzii 3% pentru oricine este interesat e-mail-mă, cineva nu grave, să se abțină. Doar cinstit și de încredere. Contacteaza-ma:
raspunde

Credite accesibile

thumb down thumb up
vineri, 31 iulie 2015, 02:23
de doamna Nora

Ai nevoie de un împrumut de urgență? ești în datorii? aveți nevoie de împrumut de urgență pentru a finanța afacerea dvs. ?, ai fost refuzat de banca dvs., vă faceți griji nici mai mult, serviciile noastre sunt rapid, ușor și împrumuturi Secure acum în orice circumstanțe. Împrumuta până la $ 2,000 - $ 1,000.000 de azi! Contactati-ne cu informatii de împrumut la acest e-mail: noramildred.loans@hotmail.com Notă: Veți aștepta un răspuns preliminar și finanțare în 24 de ore Salutari. doamna Nora
raspunde

imprmut

thumb down thumb up
sâmbătă, 1 august 2015, 11:49
de Ramsey Dickson

Ai nevoie de un bani urgent pentru a achita facturile și de a soluționa datoriile dacă da email: ramseydickson@outlook.com
raspunde

imprmut

thumb down thumb up
sâmbătă, 1 august 2015, 11:49
de Ramsey Dickson

Ai nevoie de un bani urgent pentru a achita facturile și de a soluționa datoriile dacă da email: ramseydickson@outlook.com
raspunde

Loan

thumb down thumb up
miercuri, 12 august 2015, 08:32
de rAMSAY

Ramsay Hill Finance Plc oferă antreprenorilor posibilitatea de a accesa cu ușurință credite într-un mediu rapid, transparent și eficient. Expertiza noastră și standardele internaționale să asigure serviciul nostru de calitate clientilor si livrare, serviciul nostru principal este furnizarea de finanțare internațională proiect de companii, întreprinderi și organizații pentru proiecte importante de dezvoltare a terenurilor în petrecere a timpului liber, turism, divertisment și industria de construcții, oferim, de asemenea, de împrumut individuale , împrumut privat, împrumut de rambursare a datoriei; Contact Email: ramsayhill@financier.com
raspunde

Oferim împrumut la rata scăzută a dobânzii de 3%.

thumb down thumb up
sâmbătă, 15 august 2015, 05:42
de Abigail Nero Credit

ABIGAIL NERO soluție de împrumut E-mail: credit_solution@outlook.com CONTACT număr de telefon mobil: +2347050251612 CONTACT: Doamna Abigail Nero Oferim împrumut la rata scăzută a dobânzii de 3%. Ai nevoie de un împrumut? Ești într-o criză financiară sau are nevoie de bani pentru a începe propria afacere? Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoria dumneavoastră sau să plătească facturile sau de a începe o afacere frumos? Aveți un scor redus de credit și tu le este greu să obțină împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aici este sansa ta de a obține un împrumut de la organizația noastră. Oferim creditele acordate persoanelor fizice pentru următoarele scopuri și mult mai mult. Creditul pentru nevoi personale, extinderea afacerii, Business Start-up, Educație, de consolidare a datoriei, împrumuturi Hard Money. Contactati-ne azi prin e-mail: credit_solution@outlook.com
raspunde

Bine ați venit la 24 oră de servicii de împrumut

thumb down thumb up
vineri, 28 august 2015, 04:38
de Larry Fox

Bine ați venit la 24 oră de servicii de împrumut Ați încercat să obțină împrumuturi de la bănci, fără succes? Urgent nevoie de bani pentru a ieși din datorii? Nevoie de bani pentru extinderea sau înființarea propria afacere? Obține un împrumut de la unul dintre cele mai importante companii de împrumut din Marea Britanie. 24 oră Serviciul de împrumut este unul dintre cele mai mari companii împrumuturile garantate din Marea Britanie și personalul nostru prietenos și cu experiență sunt capabili de a procesa cererea dvs. rapid și eficient. Ați putea împrumuta peste orice termen de la 1 la 25 de ani si imprumuta orice suma de la 2.000 £ la £ 50,000,000.00 pentru orice scop. Cu o rată a dobânzii scăzută de 3% la toate părțile lumii. Aplicația este disponibilă pentru solicitanții care au 18 ani și mai sus. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati prin e-mail: 24hourloanservice2011@gmail.com Salutari Larry Fox
raspunde

OFERTA DE IMPRUMUT

thumb down thumb up
vineri, 4 septembrie 2015, 05:49
de Dl Trust

Numele meu este Trust, am înregistrat o împrumuturi creditor privat care vă permite să garanteze creditele pentru persoane fizice și întreprinderi din întreaga lume și semnătura orice organism care au nevoie de asistență financiară. Dau împrumuturi, mai multe informații despre împrumut mea E-mail: trustloanlender2013@outlook.com Completati si RETURN Nume: ................. Țara: ............... Varsta: .................... f: .................. Suma necesară: .............. Împrumut Durata: ................. Numar de telefon ........... Salutări. E-mail: trustloanlender2013@outlook.com Va vom contacta pentru detalii. Toate cele bune, Dl Trust
raspunde

OFERTA DE IMPRUMUT

thumb down thumb up
vineri, 4 septembrie 2015, 05:49
de Dl Trust

Numele meu este Trust, am înregistrat o împrumuturi creditor privat care vă permite să garanteze creditele pentru persoane fizice și întreprinderi din întreaga lume și semnătura orice organism care au nevoie de asistență financiară. Dau împrumuturi, mai multe informații despre împrumut mea E-mail: trustloanlender2013@outlook.com Completati si RETURN Nume: ................. Țara: ............... Varsta: .................... f: .................. Suma necesară: .............. Împrumut Durata: ................. Numar de telefon ........... Salutări. E-mail: trustloanlender2013@outlook.com Va vom contacta pentru detalii. Toate cele bune, Dl Trust
raspunde

Sunteți în căutarea pentru asistență financiară?

thumb down thumb up
luni, 21 septembrie 2015, 13:44
de kate lisa loans

Bună ziua Sunteți în căutarea pentru asistență financiară? Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti facturile sau datoriile? indiferent de împrumut poate ar trebui să ne contactați prin e-mail azi: kateloansfirm@hotmail.com Clientii interesati trebuie sa completeze formularul de cerere de mai jos vă rugăm să ne (Solicitanții grave buc) Împrumut formularul de cerere. Numele complet: Țara: Sex: Numar de telefon: Suma de împrumut Necesare: Împrumut Durata: Venit lunar: Ocupația: Vom fi de așteptare pentru a primi informații de tine bine. Notă: toate răspunsurile ar trebui să fie transmise kateloansfirm@hotmail.com Multumesc. Doamna Kate Lisa Credite
raspunde

Sunteți în căutarea pentru asistență financiară?

thumb down thumb up
luni, 21 septembrie 2015, 13:44
de kate lisa loans

Bună ziua Sunteți în căutarea pentru asistență financiară? Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti facturile sau datoriile? indiferent de împrumut poate ar trebui să ne contactați prin e-mail azi: kateloansfirm@hotmail.com Clientii interesati trebuie sa completeze formularul de cerere de mai jos vă rugăm să ne (Solicitanții grave buc) Împrumut formularul de cerere. Numele complet: Țara: Sex: Numar de telefon: Suma de împrumut Necesare: Împrumut Durata: Venit lunar: Ocupația: Vom fi de așteptare pentru a primi informații de tine bine. Notă: toate răspunsurile ar trebui să fie transmise kateloansfirm@hotmail.com Multumesc. Doamna Kate Lisa Credite
raspunde

a b c.

thumb down thumb up
marţi, 22 decembrie 2015, 16:34
de ioan

a,b,c-ul vietii nu se mai cunoaste in romania dupa cum se vede foarte clar si fara posibilitatea de a comenta subiectul. de cind romanul a trait sub jugul exploatatorului capitalist, ca astazi sa se arunce cu capul innainte fara sa judeca ca toate imprumuturile sint nu in scopul de a ajuta ci de a face gramada mai mere a celor ce nu mai vad decit bani, bani si iar bani,si taie in carne vie pentru asi atinge scopul. rominul a fost bun si asta nu semnifica prost, dar astazi documenteaza ca este mai,....pierdut de cap ca in toate timpurile,alimentindu-se de asa zisele sperante semanate de cei ce au interes.romani!! aveti exemplu in fata. uitativa la ei , traiesc pe linga voi dar nu fac parte din jungla voastra mai salbatica ca niciodata, din dragoste lor au facut un adapost fara jungla celor educati si in rind cu modernismul lor cel fals.craciun fericit tuturor, felicitari celor ca ei si da doamne mintea romanului cea de pe urma.
raspunde

Loan

thumb down thumb up
marţi, 12 ianuarie 2016, 15:36
de Maurice Finanțe

Bună ziua, Ai nevoie de un împrumut între indivizi pentru a face față cu dificultăți financiare și în cele din urmă din impas cauzate de bănci pentru respingerea cererii lor pentru înregistrări de credit? Oferim împrumut de autentic, de la 1,000 la 100 milioane, nici o garanție bancară și la o rată a dobânzii accesibile de 2%. Te pot ajuta face un anumit valoarea creditului pe care doriți. Contactați-mă dacă sunteți interesat. EMAIL: mauricefinance@hotmail.com Salutari Maurice Finanțe
raspunde

Oferta de împrumut de urgență

thumb down thumb up
marţi, 12 ianuarie 2016, 20:12
de Maurice

Bună ziua, Ai nevoie de un împrumut între indivizi pentru a face față cu dificultăți financiare și în cele din urmă din impas cauzate de bănci pentru respingerea cererii lor pentru înregistrări de credit? Oferim împrumut de autentic, de la 1,000 la 100 milioane, nici o garanție bancară și la o rată a dobânzii accesibile de 2%. Te pot ajuta face un anumit valoarea creditului pe care doriți. Contactați-mă dacă sunteți interesat. EMAIL: mauricefinance@hotmail.com Salutari Maurice Finanțe
raspunde

Oferta de împrumut de urgență

thumb down thumb up
marţi, 12 ianuarie 2016, 20:12
de Maurice

Bună ziua, Ai nevoie de un împrumut între indivizi pentru a face față cu dificultăți financiare și în cele din urmă din impas cauzate de bănci pentru respingerea cererii lor pentru înregistrări de credit? Oferim împrumut de autentic, de la 1,000 la 100 milioane, nici o garanție bancară și la o rată a dobânzii accesibile de 2%. Te pot ajuta face un anumit valoarea creditului pe care doriți. Contactați-mă dacă sunteți interesat. EMAIL: mauricefinance@hotmail.com Salutari Maurice Finanțe
raspunde

http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/satui-de-banci-doi-tineri-din-turda-si-au-facut-propria-casa-din-paie-independenta-energetic--118821.html

thumb down thumb up
miercuri, 3 februarie 2016, 06:09
de MR JACK HOOKSON

Dacă aveţi nevoie de un împrumut? Vrei să fie stabil financiar? Sau ne-ar dori să se extindă pe partea ta locuri de muncă? Noi, compania de credit, oferta de împrumut auto Şi mult redus afaceri de credit si credite personale ora standard 3% rata dobânzii este negociabil. Această ofertă este deschis pentru public va fi capabil să a plăti înapoi la timp. Vă rugăm să a lua înapoi-ne dacă Pentru informaţii suplimentare, contactaţi e-mail: hooksonloans@hotmail.com
raspunde

http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/satui-de-banci-doi-tineri-din-turda-si-au-facut-propria-casa-din-paie-independenta-energetic--118821.html

thumb down thumb up
miercuri, 3 februarie 2016, 06:09
de MR JACK HOOKSON

Dacă aveţi nevoie de un împrumut? Vrei să fie stabil financiar? Sau ne-ar dori să se extindă pe partea ta locuri de muncă? Noi, compania de credit, oferta de împrumut auto Şi mult redus afaceri de credit si credite personale ora standard 3% rata dobânzii este negociabil. Această ofertă este deschis pentru public va fi capabil să a plăti înapoi la timp. Vă rugăm să a lua înapoi-ne dacă Pentru informaţii suplimentare, contactaţi e-mail: hooksonloans@hotmail.com
raspunde

http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/satui-de-banci-doi-tineri-din-turda-si-au-facut-propria-casa-din-paie-independenta-energetic--118821.html

thumb down thumb up
miercuri, 3 februarie 2016, 06:09
de MR JACK HOOKSON

Dacă aveţi nevoie de un împrumut? Vrei să fie stabil financiar? Sau ne-ar dori să se extindă pe partea ta locuri de muncă? Noi, compania de credit, oferta de împrumut auto Şi mult redus afaceri de credit si credite personale ora standard 3% rata dobânzii este negociabil. Această ofertă este deschis pentru public va fi capabil să a plăti înapoi la timp. Vă rugăm să a lua înapoi-ne dacă Pentru informaţii suplimentare, contactaţi e-mail: hooksonloans@hotmail.com
raspunde

oferta de imprumut

thumb down thumb up
miercuri, 10 februarie 2016, 09:16
de carlos juan

Bună, ești Handicap punct de vedere financiar? Ai un scor redus de credit și aveți dificultăți în a obține un împrumut de la băncile locale și alte instituții financiare? Nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi: creditul pentru nevoi personale, de expansiune de afaceri, antreprenoriat și educație, consolidarea datoriilor, credite greu bani. Aici este soluția la ei credite oferă problem.We clienților din toată lumea larga @ rata dobânzii de 2% pentru anularea plăților. ne e-mail la: (FERNANDOCARLOSJUAN@gmail.com)
raspunde

oferta de imprumut

thumb down thumb up
miercuri, 10 februarie 2016, 09:16
de carlos juan

Bună, ești Handicap punct de vedere financiar? Ai un scor redus de credit și aveți dificultăți în a obține un împrumut de la băncile locale și alte instituții financiare? Nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi: creditul pentru nevoi personale, de expansiune de afaceri, antreprenoriat și educație, consolidarea datoriilor, credite greu bani. Aici este soluția la ei credite oferă problem.We clienților din toată lumea larga @ rata dobânzii de 2% pentru anularea plăților. ne e-mail la: (FERNANDOCARLOSJUAN@gmail.com)
raspunde

oferta de imprumut

thumb down thumb up
miercuri, 10 februarie 2016, 09:16
de carlos juan

Bună, ești Handicap punct de vedere financiar? Ai un scor redus de credit și aveți dificultăți în a obține un împrumut de la băncile locale și alte instituții financiare? Nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi: creditul pentru nevoi personale, de expansiune de afaceri, antreprenoriat și educație, consolidarea datoriilor, credite greu bani. Aici este soluția la ei credite oferă problem.We clienților din toată lumea larga @ rata dobânzii de 2% pentru anularea plăților. ne e-mail la: (FERNANDOCARLOSJUAN@gmail.com)
raspunde

oferta de imprumut

thumb down thumb up
miercuri, 10 februarie 2016, 09:16
de carlos juan

Bună, ești Handicap punct de vedere financiar? Ai un scor redus de credit și aveți dificultăți în a obține un împrumut de la băncile locale și alte instituții financiare? Nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi: creditul pentru nevoi personale, de expansiune de afaceri, antreprenoriat și educație, consolidarea datoriilor, credite greu bani. Aici este soluția la ei credite oferă problem.We clienților din toată lumea larga @ rata dobânzii de 2% pentru anularea plăților. ne e-mail la: (FERNANDOCARLOSJUAN@gmail.com)
raspunde

oferta de imprumut

thumb down thumb up
miercuri, 10 februarie 2016, 09:16
de carlos juan

Bună, ești Handicap punct de vedere financiar? Ai un scor redus de credit și aveți dificultăți în a obține un împrumut de la băncile locale și alte instituții financiare? Nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi: creditul pentru nevoi personale, de expansiune de afaceri, antreprenoriat și educație, consolidarea datoriilor, credite greu bani. Aici este soluția la ei credite oferă problem.We clienților din toată lumea larga @ rata dobânzii de 2% pentru anularea plăților. ne e-mail la: (FERNANDOCARLOSJUAN@gmail.com)
raspunde

oferta de imprumut

thumb down thumb up
miercuri, 10 februarie 2016, 09:16
de carlos juan

Bună, ești Handicap punct de vedere financiar? Ai un scor redus de credit și aveți dificultăți în a obține un împrumut de la băncile locale și alte instituții financiare? Nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi: creditul pentru nevoi personale, de expansiune de afaceri, antreprenoriat și educație, consolidarea datoriilor, credite greu bani. Aici este soluția la ei credite oferă problem.We clienților din toată lumea larga @ rata dobânzii de 2% pentru anularea plăților. ne e-mail la: (FERNANDOCARLOSJUAN@gmail.com)
raspunde

oferta de imprumut

thumb down thumb up
miercuri, 10 februarie 2016, 09:16
de carlos juan

Bună, ești Handicap punct de vedere financiar? Ai un scor redus de credit și aveți dificultăți în a obține un împrumut de la băncile locale și alte instituții financiare? Nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi: creditul pentru nevoi personale, de expansiune de afaceri, antreprenoriat și educație, consolidarea datoriilor, credite greu bani. Aici este soluția la ei credite oferă problem.We clienților din toată lumea larga @ rata dobânzii de 2% pentru anularea plăților. ne e-mail la: (FERNANDOCARLOSJUAN@gmail.com)
raspunde

oferta de imprumut

thumb down thumb up
miercuri, 10 februarie 2016, 09:16
de carlos juan

Bună, ești Handicap punct de vedere financiar? Ai un scor redus de credit și aveți dificultăți în a obține un împrumut de la băncile locale și alte instituții financiare? Nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi: creditul pentru nevoi personale, de expansiune de afaceri, antreprenoriat și educație, consolidarea datoriilor, credite greu bani. Aici este soluția la ei credite oferă problem.We clienților din toată lumea larga @ rata dobânzii de 2% pentru anularea plăților. ne e-mail la: (FERNANDOCARLOSJUAN@gmail.com)
raspunde

oferta de imprumut

thumb down thumb up
miercuri, 10 februarie 2016, 09:16
de carlos juan

Bună, ești Handicap punct de vedere financiar? Ai un scor redus de credit și aveți dificultăți în a obține un împrumut de la băncile locale și alte instituții financiare? Nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi: creditul pentru nevoi personale, de expansiune de afaceri, antreprenoriat și educație, consolidarea datoriilor, credite greu bani. Aici este soluția la ei credite oferă problem.We clienților din toată lumea larga @ rata dobânzii de 2% pentru anularea plăților. ne e-mail la: (FERNANDOCARLOSJUAN@gmail.com)
raspunde

oferta de imprumut

thumb down thumb up
miercuri, 10 februarie 2016, 09:16
de carlos juan

Bună, ești Handicap punct de vedere financiar? Ai un scor redus de credit și aveți dificultăți în a obține un împrumut de la băncile locale și alte instituții financiare? Nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi: creditul pentru nevoi personale, de expansiune de afaceri, antreprenoriat și educație, consolidarea datoriilor, credite greu bani. Aici este soluția la ei credite oferă problem.We clienților din toată lumea larga @ rata dobânzii de 2% pentru anularea plăților. ne e-mail la: (FERNANDOCARLOSJUAN@gmail.com)
raspunde

oferta de imprumut

thumb down thumb up
miercuri, 10 februarie 2016, 09:16
de carlos juan

Bună, ești Handicap punct de vedere financiar? Ai un scor redus de credit și aveți dificultăți în a obține un împrumut de la băncile locale și alte instituții financiare? Nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi: creditul pentru nevoi personale, de expansiune de afaceri, antreprenoriat și educație, consolidarea datoriilor, credite greu bani. Aici este soluția la ei credite oferă problem.We clienților din toată lumea larga @ rata dobânzii de 2% pentru anularea plăților. ne e-mail la: (FERNANDOCARLOSJUAN@gmail.com)
raspunde

împrumut

thumb down thumb up
sâmbătă, 20 februarie 2016, 07:13
de Morgan Laura

bună Ai nevoie de un împrumut pentru a achita Departamentul dumneavoastră sau de a începe propria afacere? Dacă da vă rugăm să ne trimiteţi un email astăzi pentru mai multe informaţii at:::Firsttrustloanoffer1@outlook.com Formularul de cerere de împrumut, Nume complet:... Ţară:... Suma de împrumut:... Împrumut durata:... Numărul de telefon:... Gen:... Ceea ce priveşte Morgan Laura
raspunde

Oferta de imprumut

thumb down thumb up
marţi, 1 martie 2016, 13:23
de Mr Rashide Abdulahi

Atentie !!! Oferta de imprumut Sunt dl Rashide Abdulahi un creditor împrumut privat. ni se dau afară tot felul de împrumut, vom da împrumuturi la o rată scăzută a dobânzii de 3% și condiții bune de lucru, în cazul în care aveți nevoie de un împrumut pentru afaceri sau pentru a achita facturile, atunci va sfatuim sa ne contactati pentru mai multe ne face calitate servicii care vor face mulțumit. e-mail: Rashideabdulahiloanfirmhelp@hotmail.com SERVICII DE CREDITARE DISPONIBILE INCLUDE: ================================ * Credite comerciale. * Credite personale. * Credite de afaceri. * Investiții Credite. * Dezvoltarea Credite. * Achiziționarea de credite. * Împrumuturi pentru construcții. * Credite de afaceri și multe altele: vom face tot felul de împrumut în servicii bune, contactați-ne prin e-mail: Rashideabdulahiloanfirmhelp@hotmail.com Mulțumiri dl Rashide
raspunde

Oferta de imprumut

thumb down thumb up
marţi, 1 martie 2016, 13:23
de Mr Rashide Abdulahi

Atentie !!! Oferta de imprumut Sunt dl Rashide Abdulahi un creditor împrumut privat. ni se dau afară tot felul de împrumut, vom da împrumuturi la o rată scăzută a dobânzii de 3% și condiții bune de lucru, în cazul în care aveți nevoie de un împrumut pentru afaceri sau pentru a achita facturile, atunci va sfatuim sa ne contactati pentru mai multe ne face calitate servicii care vor face mulțumit. e-mail: Rashideabdulahiloanfirmhelp@hotmail.com SERVICII DE CREDITARE DISPONIBILE INCLUDE: ================================ * Credite comerciale. * Credite personale. * Credite de afaceri. * Investiții Credite. * Dezvoltarea Credite. * Achiziționarea de credite. * Împrumuturi pentru construcții. * Credite de afaceri și multe altele: vom face tot felul de împrumut în servicii bune, contactați-ne prin e-mail: Rashideabdulahiloanfirmhelp@hotmail.com Mulțumiri dl Rashide
raspunde

Credite comerciale.

thumb down thumb up
miercuri, 9 martie 2016, 03:34
de John Ahmed

Bună ziua tuturor. Noi oferim credite pentru persoane fizice, cât și organizații care au intenții lucrări de renovare case și instituții, consolidarea datoriilor, re-finanțare, precum și stabilirea unor utilaje de afaceri. Noi da împrumut în orice monedă. * Sunteți Stors financiar? * Nu căutați fonduri pentru a achita credite și datorii? * Nu căutați finanțare pentru a configura propria afacere? * Sunteți în nevoie de împrumuturi private sau de afaceri pentru diverse scopuri? * Nu vă căuta împrumuturi pentru a efectua proiecte mari? * Nu căutați fonduri pentru diverse alte procese? Noi oferim urmatoarele tipuri de credite: * Credite comerciale. * Credite personale. * Credite de afaceri. * Investiții Credite. * Dezvoltarea Credite. * Achiziționarea de credite. * Împrumuturi pentru construcții. * Credite de afaceri și multe altele: În cazul în care sunteți interesat în obținerea unui împrumut de la compania noastra cu amabilitate ne întoarcem la noi cu această adresă de e-mail {russell.credit40@gmail.com} Toate cele bune!!! John Ahmed
raspunde

Credite comerciale.

thumb down thumb up
miercuri, 9 martie 2016, 03:35
de John Ahmed

Bună ziua tuturor. Noi oferim credite pentru persoane fizice, cât și organizații care au intenții lucrări de renovare case și instituții, consolidarea datoriilor, re-finanțare, precum și stabilirea unor utilaje de afaceri. Noi da împrumut în orice monedă. * Sunteți Stors financiar? * Nu căutați fonduri pentru a achita credite și datorii? * Nu căutați finanțare pentru a configura propria afacere? * Sunteți în nevoie de împrumuturi private sau de afaceri pentru diverse scopuri? * Nu vă căuta împrumuturi pentru a efectua proiecte mari? * Nu căutați fonduri pentru diverse alte procese? Noi oferim urmatoarele tipuri de credite: * Credite comerciale. * Credite personale. * Credite de afaceri. * Investiții Credite. * Dezvoltarea Credite. * Achiziționarea de credite. * Împrumuturi pentru construcții. * Credite de afaceri și multe altele: În cazul în care sunteți interesat în obținerea unui împrumut de la compania noastra cu amabilitate ne întoarcem la noi cu această adresă de e-mail {russell.credit40@gmail.com} Toate cele bune!!! John Ahmed
raspunde

Credite comerciale.

thumb down thumb up
miercuri, 9 martie 2016, 03:35
de John Ahmed

Bună ziua tuturor. Noi oferim credite pentru persoane fizice, cât și organizații care au intenții lucrări de renovare case și instituții, consolidarea datoriilor, re-finanțare, precum și stabilirea unor utilaje de afaceri. Noi da împrumut în orice monedă. * Sunteți Stors financiar? * Nu căutați fonduri pentru a achita credite și datorii? * Nu căutați finanțare pentru a configura propria afacere? * Sunteți în nevoie de împrumuturi private sau de afaceri pentru diverse scopuri? * Nu vă căuta împrumuturi pentru a efectua proiecte mari? * Nu căutați fonduri pentru diverse alte procese? Noi oferim urmatoarele tipuri de credite: * Credite comerciale. * Credite personale. * Credite de afaceri. * Investiții Credite. * Dezvoltarea Credite. * Achiziționarea de credite. * Împrumuturi pentru construcții. * Credite de afaceri și multe altele: În cazul în care sunteți interesat în obținerea unui împrumut de la compania noastra cu amabilitate ne întoarcem la noi cu această adresă de e-mail {russell.credit40@gmail.com} Toate cele bune!!! John Ahmed
raspunde

Credite comerciale.

thumb down thumb up
miercuri, 9 martie 2016, 03:35
de John Ahmed

Bună ziua tuturor. Noi oferim credite pentru persoane fizice, cât și organizații care au intenții lucrări de renovare case și instituții, consolidarea datoriilor, re-finanțare, precum și stabilirea unor utilaje de afaceri. Noi da împrumut în orice monedă. * Sunteți Stors financiar? * Nu căutați fonduri pentru a achita credite și datorii? * Nu căutați finanțare pentru a configura propria afacere? * Sunteți în nevoie de împrumuturi private sau de afaceri pentru diverse scopuri? * Nu vă căuta împrumuturi pentru a efectua proiecte mari? * Nu căutați fonduri pentru diverse alte procese? Noi oferim urmatoarele tipuri de credite: * Credite comerciale. * Credite personale. * Credite de afaceri. * Investiții Credite. * Dezvoltarea Credite. * Achiziționarea de credite. * Împrumuturi pentru construcții. * Credite de afaceri și multe altele: În cazul în care sunteți interesat în obținerea unui împrumut de la compania noastra cu amabilitate ne întoarcem la noi cu această adresă de e-mail {russell.credit40@gmail.com} Toate cele bune!!! John Ahmed
raspunde

Credite comerciale.

thumb down thumb up
miercuri, 9 martie 2016, 03:35
de John Ahmed

Bună ziua tuturor. Noi oferim credite pentru persoane fizice, cât și organizații care au intenții lucrări de renovare case și instituții, consolidarea datoriilor, re-finanțare, precum și stabilirea unor utilaje de afaceri. Noi da împrumut în orice monedă. * Sunteți Stors financiar? * Nu căutați fonduri pentru a achita credite și datorii? * Nu căutați finanțare pentru a configura propria afacere? * Sunteți în nevoie de împrumuturi private sau de afaceri pentru diverse scopuri? * Nu vă căuta împrumuturi pentru a efectua proiecte mari? * Nu căutați fonduri pentru diverse alte procese? Noi oferim urmatoarele tipuri de credite: * Credite comerciale. * Credite personale. * Credite de afaceri. * Investiții Credite. * Dezvoltarea Credite. * Achiziționarea de credite. * Împrumuturi pentru construcții. * Credite de afaceri și multe altele: În cazul în care sunteți interesat în obținerea unui împrumut de la compania noastra cu amabilitate ne întoarcem la noi cu această adresă de e-mail {russell.credit40@gmail.com} Toate cele bune!!! John Ahmed
raspunde

Credite comerciale.

thumb down thumb up
miercuri, 9 martie 2016, 03:35
de John Ahmed

Bună ziua tuturor. Noi oferim credite pentru persoane fizice, cât și organizații care au intenții lucrări de renovare case și instituții, consolidarea datoriilor, re-finanțare, precum și stabilirea unor utilaje de afaceri. Noi da împrumut în orice monedă. * Sunteți Stors financiar? * Nu căutați fonduri pentru a achita credite și datorii? * Nu căutați finanțare pentru a configura propria afacere? * Sunteți în nevoie de împrumuturi private sau de afaceri pentru diverse scopuri? * Nu vă căuta împrumuturi pentru a efectua proiecte mari? * Nu căutați fonduri pentru diverse alte procese? Noi oferim urmatoarele tipuri de credite: * Credite comerciale. * Credite personale. * Credite de afaceri. * Investiții Credite. * Dezvoltarea Credite. * Achiziționarea de credite. * Împrumuturi pentru construcții. * Credite de afaceri și multe altele: În cazul în care sunteți interesat în obținerea unui împrumut de la compania noastra cu amabilitate ne întoarcem la noi cu această adresă de e-mail {russell.credit40@gmail.com} Toate cele bune!!! John Ahmed
raspunde

Loan

thumb down thumb up
vineri, 11 martie 2016, 08:07
de Barclay Loan

Ești în nevoie de un împrumut de urgență pentru a rezolva problema financiară? contactați-ne acum pe e-mail: barclayfinanceloancompany@gmail.com și au împrumut în următoarele 24 de ore, Dumnezeu să vă binecuvânteze și familia ta.
raspunde

000

thumb down thumb up
duminică, 10 aprilie 2016, 23:55
de morris leo

Buna, Căutați un împrumut de consolidare a datoriei, negarantate împrumut, împrumut de afaceri, împrumut acasă, credit auto, student de împrumut, credit de nevoi personale, de capital de risc, etc! Sunt un creditor privat, am acorda împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la rată scăzută și rata dobânzii la prețuri accesibile de 2%. e-mail la: mlloancompany201@gmail.com sau să ne contactați https://web.facebook.com/morris.leo.39/about?section=work
raspunde

oferta de imprumut

thumb down thumb up
marţi, 31 mai 2016, 02:07
de Jeff Michael

O zi buna Centralizare Datoria ta? Luați un împrumut de acasă? Nici o verificare de credit? Da, este posibil ... Esti deprima financiar și au nevoie de o consolidare împrumuturi, cu amabilitate vorbi, va merge să vă ajute. Nu aveți nevoie să mor în sărăcie și tăcere, suntem aici pentru a consolida toate datoriile și să se stabilească situația dumneavoastră financiară la rată scăzută a dobânzii de 2%. am de gând să vă ajute cu împrumut de consolidare, * Credite personale * Credite pentru afaceri * Acasă Credite * Credite de consolidare * Finanțe auto * Fonduri urgente disponibile până la 2.000 € 100,000.000 € Vă rugăm să contactați Bunavointa de e-mail firma: jsemkffloaninvestment@gmail.com pentru a ne vă ajuta, și vă va sprijini cu amabilitate, cu un împrumut .. aceeași zi cu plată sale out și aprobare în aceeași zi .. doar 1 până la 2 ore.
raspunde

împrumut

thumb down thumb up
joi, 14 iulie 2016, 06:49
de John Ahmed

Sunt un creditor privat și investitor, Ai nevoie de un împrumut legitim, onest, cu reputație și rapid? Vă pot ajuta cu 100% împrumut de garanție, sunt oferind de afaceri și de credit individual, Mai mult, de asemenea, vom finanța tot felul de proiecte. Pentru mai multe detalii contactati-ne la: russell.credit40@gmail.com
raspunde

împrumut

thumb down thumb up
joi, 14 iulie 2016, 06:49
de John Ahmed

Sunt un creditor privat și investitor, Ai nevoie de un împrumut legitim, onest, cu reputație și rapid? Vă pot ajuta cu 100% împrumut de garanție, sunt oferind de afaceri și de credit individual, Mai mult, de asemenea, vom finanța tot felul de proiecte. Pentru mai multe detalii contactati-ne la: russell.credit40@gmail.com
raspunde

împrumut

thumb down thumb up
joi, 14 iulie 2016, 06:49
de John Ahmed

Sunt un creditor privat și investitor, Ai nevoie de un împrumut legitim, onest, cu reputație și rapid? Vă pot ajuta cu 100% împrumut de garanție, sunt oferind de afaceri și de credit individual, Mai mult, de asemenea, vom finanța tot felul de proiecte. Pentru mai multe detalii contactati-ne la: russell.credit40@gmail.com
raspunde

Oferta de împrumut de afaceri

thumb down thumb up
joi, 14 iulie 2016, 08:14
de Mr.Solomon Mark

dragă client Ai nevoie de un împrumut pentru a plăti facturile? Ai nevoie de împrumut personal sau de afaceri? Ai nevoie de un împrumut pentru diverse alte scopuri sau aveți nevoie de un împrumut pentru a investi pe fabrica? Dacă da, vă rugăm să ne contactați astăzi pentru un împrumut de la e-mail: solomon.mark2066@mail.com Noi oferim cel mai mare împrumut de 100 de milioane de dolari, iar noi oferim împrumuturi în lire și în euro până la 5,000.000.00. Noi oferim împrumut rata de 2% pe durata de 1-30 ani. Ne da două luni perioadă de grație înainte de începerea plății lunare. Așa că vrem să completați acest formular de cerere de împrumut și de a reveni în cazul în care sunteți interesat de un împrumut și să fie fiți siguri că veți primi dvs. de împrumut în condiții de siguranță și happly astfel încât, dacă aveți nevoie de un împrumut să completați acest formular și pentru a reveni cât mai curând posibil. formularul de cerere de împrumut de umplere și retur 1) Nume: Full 2) Țara: 3) abordează: 4) Stat: 5) Sex: 6) Ocupatia: 7) Numărul de telefon: 8) Venit lunar: 9) Următoarea regelui: 10) Suma creditului necesar: 11) Durata de împrumut: 12) Scopul creditului: 13) Data specifică aveți nevoie de împrumut: Odată ce am primit cererea dumneavoastră, Vă vom trimite termenii de împrumut și de rambursare planr pentru noi pentru a continua dvs. de împrumut tranzacție os în cazul în care aveți nevoie de un împrumut cu amabilitate să completați acest formular și retur, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut poate avea loc imediat, am văzut ta aplicare cât mai curând posibil.   Vom fi de așteptare pentru răspunsul dumneavoastră dacă sunteți în credite noastre prezinta interes ASAP Toate cele bune E-mail: solomon.mark2066@mail.com Mulțumiri Dumnezeu sa te binecuvanteze Mr.Solomon Mark
raspunde

kredit

thumb down thumb up
luni, 1 august 2016, 03:40
de Juliana Michael

Bună ziua, numele meu este Juliana Michael, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor fals, am fost o fraudă toate cele mai multe 29,000Ron pentru că am nevoie de un capital mare de mii de 80.000.000, aproape că am murit, am avut nici un loc pentru a merge, mi afaceri distrusă în proces, am pierdut fiul meu .. eu nu pot sta acest lucru se întâmplă din nou. în iunie 2014, am întâlnit un prieten care mi-a prezentat o mamă bună doamna Elina că în cele din urmă ma ajutat să asigure un împrumut în companie, mamă bună am vrut să folosească ocazia de spus vă mulțumesc, Dumnezeu continua să vă binecuvânteze, eu de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegii români, că există mai multe escrocherii acolo, dacă aveți nevoie de un împrumut și împrumut securizat rapid înregistra numai prin d-na Elina prin e-mail: elinajohnson11@hotmail.com. puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail; julianamichael2001@gmail.com dacă aveți orice îndoială. te rog ea a fost singura persoană de încredere și de încredere. Mulțumesc.
raspunde

CREDITE 2016

thumb down thumb up
marţi, 2 august 2016, 07:32
de D-na Patricia Kingsman

Buna, Aici vine un împrumut la prețuri accesibile, care va schimba viața pentru totdeauna, eu sunt doamna Patricia Kingsman un creditor împrumut certificat, am oferi împrumut pentru sectoarele individuale și publice, care au nevoie de asistență financiară într-o rată scăzută a dobânzii de 2%. Bad credit acceptabil, Termenii și Condițiile sunt foarte simple si considerate.You nu va regreta nimic în această tranzacție de împrumut, deoarece i se va face sa zambesti. Am dna Patricia Kingsman, va face cel mai bun dintre serviciile mele pentru toți debitorii legitime. Niciodată nu vei fi dezamăgit de mine în această tranzacție, pentru că nu s-au născut pentru a fi un loser.Any clienti interesati trebuie sa ma contactati cat mai urgent prin e-mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com pentru veniturile suplimentare. Serviciile noastre includ următoarele: * Credite personale * credite de consolidare a datoriei * Credite pentru afaceri * Credite Educație * Credit ipotecar * Garantate de împrumut * Împrumut fără garanții * Ipoteca Credite * Payday off Credite * Student Credite * Credite comerciale * Credite auto * Investiții Credite * Credite de Dezvoltare * Achiziționarea de Credite * Credite de constructii Vă rugăm să completați formularul de cerere de mai jos și de a lua înapoi dacă este interesat și te vei bucura de a ști un creditor de împrumut cum ar fi D-na Patricia Kingsman. DATE Imprumutatului 1) Nume: Full 2) Țara: 3) abordează: 4) Stat: 5) Sex: 6) Stare civilă: 7) Ocupatia: 8) Numărul de telefon: 9) Venit lunar: 10) Înainte de rude: 11) Suma creditului necesar: 12) Durata de împrumut: 13) Scopul creditului: 14) Data specifică aveți nevoie de împrumut: De îndată ce veți completa formularul de mai sus, vă voi trimite-mi împrumut Termeni și condiții de ASAP pentru ca noi să procedeze. va fi așteaptă cu nerăbdare să aud de la tine, astfel încât să se procedeze. Cu respect, E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
raspunde

REAL LOAN

thumb down thumb up
vineri, 26 august 2016, 18:28
de RUTH EDWIN

Buna ziua, numele meu este dna Ruth Edwin, o victima a fraudei în mâinile creditorilor false. i-au pierdut aproximativ 23.000 €, deoarece am nevoie de un capital mare de 55.000 €. Aproape ca a murit, am avut nici un loc pentru a merge. afacerea mea a fost distrusa, iar în acest proces am pierdut fiul meu. Nu am putut sta din nou, acest lucru se întâmpla. în august 2015, am întâlnit un prieten bun, care mi-a prezentat o mama buna, doamna Mary William, ca în cele din urma ma ajutat sa asigure un credit într-o companie. Mama buna Vreau sa folosesc aceasta ocazie pentru a va mul?umesc, ?i poate Dumnezeu sa continue sa va binecuvânteze. Am dori, de asemenea, sa foloseasca aceasta oportunitate de a consilia colegi indonezieni, ca exista mai multe escroci acolo, a?a ca, daca ave?i nevoie de un împrumut, ?i doresc sa ob?ina un credit rapid, numai prin dna înregistra Mary William prin e-mail: marywilliam902@gmail.com. De asemenea, pute?i sa ma contacta?i prin intermediul acestui e-mail: ruthedwin98@gmail.com. daca ave?i orice îndoiala. te rog ea este singura persoana de încredere ?i de încredere. Mul?umesc.
raspunde

REAL LOANS

thumb down thumb up
vineri, 26 august 2016, 20:35
de CAMILA PEDRO

Căutați un împrumut? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited da împrumuturi companiilor și persoanelor fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul camilapedro93@gmail.com
raspunde

ocean

thumb down thumb up
duminică, 28 august 2016, 02:41
de ocean

Ai nevoie de împrumut? Dacă da Contact Ocean Finanțe și Ipoteci Limited ® pentru împrumuturi mici și mari sume. Noi dăm afară de împrumut la o rată a dobânzii de 2%. Contactati-ne azi prin e-mail la adresa: oceanloanfirm@postribe.com.We oferă, de asemenea împrumuturi de la (5000 £) mii de lire pentru a (100,000,000 £) sute de milioane de lire sterline pentru persoane fizice și companii, creditul este deschis tuturor, indiferent de naționalitate. Daca Da Contactati-ne prin e-mail: oceanloanfirm@postribe.com
raspunde

împrumut

thumb down thumb up
luni, 12 septembrie 2016, 21:43
de CAMILA PEDRO

Căutați un împrumut? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited da împrumuturi companiilor și persoanelor fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul camilapedro93@gmail.com APPLICATION DATA 1) Numele complet: 2) Țara: 3) Adresa: 4) Stat: 5) Sex: 6) Starea civilă: 7) Ocupatia: 8) Numărul de telefon: 9) Poziția curentă în locul de muncă: 10) Venit lunar: 11) Suma creditului necesare: 12) Durata creditului: 13) Scopul creditului: 14) Religia: 15) V-ați aplicat înainte de: 16) Data nașterii: Mulțumiri,
raspunde

împrumut

thumb down thumb up
luni, 12 septembrie 2016, 21:43
de CAMILA PEDRO

Căutați un împrumut? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited da împrumuturi companiilor și persoanelor fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul camilapedro93@gmail.com APPLICATION DATA 1) Numele complet: 2) Țara: 3) Adresa: 4) Stat: 5) Sex: 6) Starea civilă: 7) Ocupatia: 8) Numărul de telefon: 9) Poziția curentă în locul de muncă: 10) Venit lunar: 11) Suma creditului necesare: 12) Durata creditului: 13) Scopul creditului: 14) Religia: 15) V-ați aplicat înainte de: 16) Data nașterii: Mulțumiri,
raspunde

împrumut

thumb down thumb up
luni, 12 septembrie 2016, 21:43
de CAMILA PEDRO

Căutați un împrumut? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited da împrumuturi companiilor și persoanelor fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul camilapedro93@gmail.com APPLICATION DATA 1) Numele complet: 2) Țara: 3) Adresa: 4) Stat: 5) Sex: 6) Starea civilă: 7) Ocupatia: 8) Numărul de telefon: 9) Poziția curentă în locul de muncă: 10) Venit lunar: 11) Suma creditului necesare: 12) Durata creditului: 13) Scopul creditului: 14) Religia: 15) V-ați aplicat înainte de: 16) Data nașterii: Mulțumiri,
raspunde

loans

thumb down thumb up
miercuri, 28 septembrie 2016, 00:46
de ANGELA WILSON

Buna ziua, numele meu este Angela Wilson, eu sunt o victima a fraudei în mâinile creditorilor false. i-au pierdut aproximativ 55.000 de euro, deoarece am nevoie de un capital mare de 150.000 de euro. Aproape ca a murit, am avut nici un loc pentru a merge afacerea mea a fost distrusa, iar în acest proces am pierdut fiul meu. Nu am putut sta din nou, acest lucru se întâmpla. în ianuarie 2016, am întâlnit un prieten care mi-a prezentat o mama buna, dna Teresa Pedro, care în cele din urma ma ajutat sa asigure un credit într-o companie. mama buna Vreau sa folosesc aceasta ocazie pentru a va mul?umesc, ?i poate Dumnezeu sa continue sa va binecuvânteze. Am dori, de asemenea, sa foloseasca aceasta oportunitate de a consilia colegii români, ca exista mai mul?i escroci acolo, a ca, daca ave?i nevoie de un împrumut, ?i doresc sa ob?ina un credit rapid, numai prin dna înregistra Teresa Pedro prin e-mail: teresapedro200@gmail.com. De asemenea, pute?i sa ma contacta?i prin intermediul acestui e-mail: wilsonangela008@gmail.com. daca ave?i orice îndoiala. te rog ea este singura persoana de încredere ?i de încredere. Mulumesc.
raspunde

loan

thumb down thumb up
luni, 17 octombrie 2016, 04:55
de Mr lawson smith

Din păcate Solicitant, Sunt un creditor împrumut privat, care împrumuta la rate ale dobânzii foarte scăzute de 2%. Noi oferim toate tipurile de credite, cum ar fi împrumuturile de învățământ, împrumuturi de afaceri, credite pentru locuințe, credite agricole, credite personale, credite auto și alte motive bune, am oferi, de asemenea, un împrumut de aproximativ 5.000 $ $ 50,000,000.00 în două dolar, euro, lira și alte valute, la rata de 2%. În 1- 30 de ani, în funcție de suma care aveți nevoie ca împrumut. Daca sunteti interesati va rugam sa ne contactati prin e-mail: lawsonsmithloan@gmail.com
raspunde

imprumut

thumb down thumb up
duminică, 13 noiembrie 2016, 04:30
de fredm1192@gmail.com

Sunt un creditor privat și am oferi toate tipurile de servicii de împrumut, cum ar fi creditele garantate și negarantate pentru persoane fizice și companii, la o rată a dobânzii foarte scăzută. Indiferent dacă aveți o afacere stabilită sau o nouă societate, găsirea Imprumutatorul dreapta este esențială. Aplica acum pentru o afacere personală sau de astăzi de împrumut multi-scop. Contactați pe dl Fred la fredm1192 @ gmail. com
raspunde

http://ziuadecj.realitatea.net

thumb down thumb up
joi, 22 decembrie 2016, 04:17
de dl Paul Brenna

Să mă prezint în mod corespunzător, eu sunt dl Paul Brenna un creditor privat i da împrumut la o rată a dobânzii de 3%. Aceasta este o oportunitate financiară la ușa ta pas, se aplică astăzi și de a lua împrumut rapid. Există mai multe acolo cauta oportunitate financiară sau asistență peste tot locurile și încă totuși ele sunt în imposibilitatea de a obține unul. Dar aceasta este o oportunitate financiară la ușa ta pas și, ca atare, nu vă puteți permite să rateze această oportunitate. Acest serviciu este face atât persoane fizice, companii, oameni de afaceri și femei. Suma creditului variază de disponibile de la orice cantitate de alegerea dvs. Pentru mai multe informatii contactati-ne prin e-mail: paulbrennaloan@gmail.com CERERE DE ÎMPRUMUT completați și RETURN. Numele complet.................................... Numărul de telefon personale ............................ Țară........................................... Adresa...................................... Stat.............................. Vârstă............................................. Starea civilă................................. Suma creditului necesar ca împrumut ..................................... Durata de împrumut ................................. Venit lunar............................. Profesia .................................... V-ați aplicat înainte? ....................... Recunoscând aceste detalii, va putem trimite termenii noștri, împreună cu programul de rambursare și Dacă sunteți de acord cu termenii și condițiile, stai pentru a obține împrumutul în termen de 24 oră. Acest lucru depinde de seriozitatea și urgența în obținerea împrumutului. Aștept cu bucurie răspunsul dumneavoastră rapid, Cu stimă, dl Paul Brenna
raspunde

Împrumutat la rată scăzută a dobânzii

thumb down thumb up
joi, 22 decembrie 2016, 09:21
de MARIA JORGE

Sunteți în căutarea pentru investiții și de împrumut privat? Căutare nu mai mult pentru că ești în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited, vom da credite companiilor, entități private și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile de interes. Căutare nu mai mult, deoarece scopul nostru este totul despre libertate financiară și o societate stabilă. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul: (mariajorgeglobalfinance@gmail.com) APLICAREA DATELOR 1) Nume: 2) Țara: 3) Adresa 4) Stat: 5) Sex: 6) Starea civilă: 7) Ocupatia: 8) Numărul de telefon: 9) Poziția curentă în locul de muncă: 10) venitul lunar: 11) necesare Valoarea creditului: 12) durata creditului: 13) Scopul creditului: 14) Religia: 15) V-ați aplicat înainte de: 16) Data nașterii: Mulțumesc
raspunde

Împrumutat la rată scăzută a dobânzii

thumb down thumb up
joi, 22 decembrie 2016, 09:21
de MARIA JORGE

Sunteți în căutarea pentru investiții și de împrumut privat? Căutare nu mai mult pentru că ești în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited, vom da credite companiilor, entități private și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile de interes. Căutare nu mai mult, deoarece scopul nostru este totul despre libertate financiară și o societate stabilă. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul: (mariajorgeglobalfinance@gmail.com) APLICAREA DATELOR 1) Nume: 2) Țara: 3) Adresa 4) Stat: 5) Sex: 6) Starea civilă: 7) Ocupatia: 8) Numărul de telefon: 9) Poziția curentă în locul de muncă: 10) venitul lunar: 11) necesare Valoarea creditului: 12) durata creditului: 13) Scopul creditului: 14) Religia: 15) V-ați aplicat înainte de: 16) Data nașterii: Mulțumesc
raspunde

Împrumutat la rată scăzută a dobânzii

thumb down thumb up
joi, 22 decembrie 2016, 09:21
de MARIA JORGE

Sunteți în căutarea pentru investiții și de împrumut privat? Căutare nu mai mult pentru că ești în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited, vom da credite companiilor, entități private și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile de interes. Căutare nu mai mult, deoarece scopul nostru este totul despre libertate financiară și o societate stabilă. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul: (mariajorgeglobalfinance@gmail.com) APLICAREA DATELOR 1) Nume: 2) Țara: 3) Adresa 4) Stat: 5) Sex: 6) Starea civilă: 7) Ocupatia: 8) Numărul de telefon: 9) Poziția curentă în locul de muncă: 10) venitul lunar: 11) necesare Valoarea creditului: 12) durata creditului: 13) Scopul creditului: 14) Religia: 15) V-ați aplicat înainte de: 16) Data nașterii: Mulțumesc
raspunde

Împrumutat la rată scăzută a dobânzii

thumb down thumb up
joi, 29 decembrie 2016, 22:48
de ESTHER PATRICK

Buna, Sunt dna Esther Patrick, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa: (estherpatrick83@gmail.com)
raspunde

împrumut

thumb down thumb up
marţi, 3 ianuarie 2017, 00:27
de Elina Johnson

Căutați un împrumut? Ai nevoie de un împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, Creditul Imobiliar, sau ați fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Ai locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! firma de împrumut elina Johnson suntem limitate în a da credite pentru companii și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail astăzi prin elinajohnson22@gmail.com Ne da împrumut, de la suma minimă de 5.000 la 500,000,000.00 pe următoarea valută: United State dolari, Europa și Great British Pounds (GBP). DATE SOLICITANT:   1) Numele complet:   2) Țara:   3) Adresa: a   4) Stat:   5) Sex:   6) Stare civilă:   7) Ocupatia:   8) Numărul de telefon:   9) Poziția actual locul de muncă:   10) Venit lunar:   11) Suma creditului necesar:   12) Durata de împrumut:   13) Scopul creditului:   14) Religia:   15) V-ați aplicat înainte;   16) Data nașterii;   Mulțumiri, D-na Johnson Elina
raspunde

TESTIMONY

thumb down thumb up
vineri, 13 ianuarie 2017, 22:15
de RUTH EDWIN

Bună ziua, numele meu este dna Ruth Edwin, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor false. i-au pierdut aproximativ 23.000 €, deoarece am nevoie de un capital mare de 55.000 €. Aproape că a murit, am avut nici un loc pentru a merge afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces am pierdut fiul meu. Nu am putut sta din nou, acest lucru se întâmplă. în decembrie 2016, am întâlnit un prieten bun, care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Mary William, că în cele din urmă ma ajutat să asigure un credit într-o companie. Mamă bună Vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumesc, și poate Dumnezeu să continue să vă binecuvânteze. Am dori, de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegii români, că există mai mulți escroci acolo, așa că, dacă aveți nevoie de un împrumut, și doresc să obțină un credit rapid, numai prin dna înregistra Mary William prin e-mail: marywilliam902@gmail.com. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: ruthedwin98@gmail.com. dacă aveți orice îndoială. te rog ea este singura persoană de încredere și de încredere. Mulțumesc.
raspunde

IMPRUMUT

thumb down thumb up
duminică, 29 ianuarie 2017, 02:28
de HARRIET JONES

Buna ziua, căutați un împrumut? sunteți la locul potrivit. La LIBERTY FINANCE LIMITED, suntem capabili de a oferindu-vă un împrumut cu scopul de a extinde afacerea, consolidarea datoriilor, credit ipotecar, credit auto sau student de împrumut cu o rată a dobânzii accesibile de 2%. ne puteti contacta prin e-mail prin intermediul harriet91jones@gmail.com APPLICATION DATA 1) Numele complet: 2) Țara: 3) Adresa: 4) Stat: 5) Sex: 6) Starea civilă: 7) Ocupatia: 8) Numărul de telefon: 9) Poziția curentă în locul de muncă: 10) Venit lunar: 11) Suma creditului necesare: 12) Durata creditului: 13) Scopul creditului: 14) Religia: 15) V-ați aplicat înainte de: 16) Data nașterii: Mulțumesc.
raspunde

OFERTA DE IMPRUMUT

thumb down thumb up
duminică, 29 ianuarie 2017, 04:32
de RUTH JAMES

Sunteți în căutarea pentru împrumut de investiții, credit auto, student de împrumut, împrumut pentru decontarea datoriilor și împrumut privat? Căutare nu mai mult pentru că ești în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! vom da credite companiilor, entități private și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin intermediul: (ruthjames608@gmail.com) APLICAREA DATELOR 1) Denumire ........................... 2) Țara ....................... 3) Adresa ...................... 4) Sex ........................ 5) Starea civilă ............. 6) Ocupație ................ 7) Numărul de telefon ........... 8) Poziția în locul de muncă ..... 9) venitul lunar .................... 10) Suma creditului ......... 11) durata creditului ..... 12) Scopul creditului .................. 13) Data nașterii ........................ Mulțumesc.
raspunde

OFERTA DE IMPRUMUT

thumb down thumb up
duminică, 29 ianuarie 2017, 04:32
de RUTH JAMES

Sunteți în căutarea pentru împrumut de investiții, credit auto, student de împrumut, împrumut pentru decontarea datoriilor și împrumut privat? Căutare nu mai mult pentru că ești în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! vom da credite companiilor, entități private și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin intermediul: (ruthjames608@gmail.com) APLICAREA DATELOR 1) Denumire ........................... 2) Țara ....................... 3) Adresa ...................... 4) Sex ........................ 5) Starea civilă ............. 6) Ocupație ................ 7) Numărul de telefon ........... 8) Poziția în locul de muncă ..... 9) venitul lunar .................... 10) Suma creditului ......... 11) durata creditului ..... 12) Scopul creditului .................. 13) Data nașterii ........................ Mulțumesc.
raspunde

loan

thumb down thumb up
luni, 6 februarie 2017, 21:17
de julia simon

:Bună ziua, numele meu este Julia Simon, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 85.000 de euro pentru că am nevoie de un capital mare de 195.000 de euro. Aproape că a murit, am avut nici un loc pentru a merge. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces am pierdut fiul meu. Nu mai pot suporta din nou, acest lucru se întâmplă. în 2 luni în urmă, m-am întâlnit un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă m-au ajutat asigura un împrumut de la o companie. mamă bună, aș dori să profit de această ocazie pentru a spune vă mulțumesc și Dumnezeu continua să vă binecuvânteze. Îmi place, de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegii români, că există o mulțime de escroci acolo, așa că, dacă aveți nevoie de un împrumut, și doresc să obțină un credit rapid, conectați-vă cu dna Augusta Ibramhim prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail .com. De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mail acest: juliasimon460@gmail.com. dacă aveți îndoieli. te rog el este singurul care este de încredere și de încredere. Mulțumiri.
raspunde

IMPRUMUT

thumb down thumb up
vineri, 17 februarie 2017, 11:09
de Wahyuni Elvin

Bună ziua tuturor care vede acest lucru peste tot în lume, există o mulțime de escroci de pe acest site, am vești bune pentru a partaja. te rog să mi se alăture pentru a fi fericit și recunoscător pentru compania de creditare. Tocmai am primit un împrumut de la un legitim ELINA JOHNSON IMPRUMUT FERMĂ. Acesta este modul în care am luat contactul lor. Am văzut mărturia doamnei Nuliana Novi din Indonezia în acest forum despre modul în care a primit un împrumut de la ei și ea le-a dat un e-mail tuturor "elinajohnson22@gmail.com", asa ca le-am trimis imediat și au răspuns la e-mail meu, Sincer, la început am fost atât de mult frică ca mi-am pierdut banii mei atât de prostește, înainte. Dar am fost surprins de faptul că mai puțin de 3 ore după, un împrumut de 70,000 euro, am aplicat efectiv transferate în contul meu. Întregul proces a fost simplu. și împrumut de urgență la o rată de 2%, am primit repede Nu există nici o taxă. Nr garant este necesar de mine. până în prezent, eu găsesc că este greu de crezut că era adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu este simplu pentru toată lumea în căutarea unui îndemn sincer pentru a obține numărul de un împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanta un proiect este de a le trimite un email acum si vei fi surprins de modul în care am fost placut surprins. Vreau să mulțumesc în special pentru a oferi Nuliana novi de contact în acest forum. Iar dacă îi suna și a obține un împrumut de la ei, vă rugăm să răspândească vestea bună, astfel încât alte persoane să poată beneficia, de asemenea. mulțumiri, le e-mail din nou ^elinajohnson22@gmail.com ^, Numele meu este Wahyuni ​​Elvin Contactați-mă, aici este meu de e-mail wahyunielvin@gmail.com  Notă: toate escrocilor cere taxe de înregistrare, să fie atent, totul este o înșelătorie. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți Mulțumiri
raspunde

IMPRUMUT

thumb down thumb up
vineri, 17 februarie 2017, 11:09
de Wahyuni Elvin

Bună ziua tuturor care vede acest lucru peste tot în lume, există o mulțime de escroci de pe acest site, am vești bune pentru a partaja. te rog să mi se alăture pentru a fi fericit și recunoscător pentru compania de creditare. Tocmai am primit un împrumut de la un legitim ELINA JOHNSON IMPRUMUT FERMĂ. Acesta este modul în care am luat contactul lor. Am văzut mărturia doamnei Nuliana Novi din Indonezia în acest forum despre modul în care a primit un împrumut de la ei și ea le-a dat un e-mail tuturor "elinajohnson22@gmail.com", asa ca le-am trimis imediat și au răspuns la e-mail meu, Sincer, la început am fost atât de mult frică ca mi-am pierdut banii mei atât de prostește, înainte. Dar am fost surprins de faptul că mai puțin de 3 ore după, un împrumut de 70,000 euro, am aplicat efectiv transferate în contul meu. Întregul proces a fost simplu. și împrumut de urgență la o rată de 2%, am primit repede Nu există nici o taxă. Nr garant este necesar de mine. până în prezent, eu găsesc că este greu de crezut că era adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu este simplu pentru toată lumea în căutarea unui îndemn sincer pentru a obține numărul de un împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanta un proiect este de a le trimite un email acum si vei fi surprins de modul în care am fost placut surprins. Vreau să mulțumesc în special pentru a oferi Nuliana novi de contact în acest forum. Iar dacă îi suna și a obține un împrumut de la ei, vă rugăm să răspândească vestea bună, astfel încât alte persoane să poată beneficia, de asemenea. mulțumiri, le e-mail din nou ^elinajohnson22@gmail.com ^, Numele meu este Wahyuni ​​Elvin Contactați-mă, aici este meu de e-mail wahyunielvin@gmail.com  Notă: toate escrocilor cere taxe de înregistrare, să fie atent, totul este o înșelătorie. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți Mulțumiri
raspunde

IMPRUMUT

thumb down thumb up
vineri, 17 februarie 2017, 11:09
de Wahyuni Elvin

Bună ziua tuturor care vede acest lucru peste tot în lume, există o mulțime de escroci de pe acest site, am vești bune pentru a partaja. te rog să mi se alăture pentru a fi fericit și recunoscător pentru compania de creditare. Tocmai am primit un împrumut de la un legitim ELINA JOHNSON IMPRUMUT FERMĂ. Acesta este modul în care am luat contactul lor. Am văzut mărturia doamnei Nuliana Novi din Indonezia în acest forum despre modul în care a primit un împrumut de la ei și ea le-a dat un e-mail tuturor "elinajohnson22@gmail.com", asa ca le-am trimis imediat și au răspuns la e-mail meu, Sincer, la început am fost atât de mult frică ca mi-am pierdut banii mei atât de prostește, înainte. Dar am fost surprins de faptul că mai puțin de 3 ore după, un împrumut de 70,000 euro, am aplicat efectiv transferate în contul meu. Întregul proces a fost simplu. și împrumut de urgență la o rată de 2%, am primit repede Nu există nici o taxă. Nr garant este necesar de mine. până în prezent, eu găsesc că este greu de crezut că era adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu este simplu pentru toată lumea în căutarea unui îndemn sincer pentru a obține numărul de un împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanta un proiect este de a le trimite un email acum si vei fi surprins de modul în care am fost placut surprins. Vreau să mulțumesc în special pentru a oferi Nuliana novi de contact în acest forum. Iar dacă îi suna și a obține un împrumut de la ei, vă rugăm să răspândească vestea bună, astfel încât alte persoane să poată beneficia, de asemenea. mulțumiri, le e-mail din nou ^elinajohnson22@gmail.com ^, Numele meu este Wahyuni ​​Elvin Contactați-mă, aici este meu de e-mail wahyunielvin@gmail.com  Notă: toate escrocilor cere taxe de înregistrare, să fie atent, totul este o înșelătorie. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți Mulțumiri
raspunde

IMPRUMUT

thumb down thumb up
vineri, 17 februarie 2017, 11:10
de Wahyuni Elvin

Bună ziua tuturor care vede acest lucru peste tot în lume, există o mulțime de escroci de pe acest site, am vești bune pentru a partaja. te rog să mi se alăture pentru a fi fericit și recunoscător pentru compania de creditare. Tocmai am primit un împrumut de la un legitim ELINA JOHNSON IMPRUMUT FERMĂ. Acesta este modul în care am luat contactul lor. Am văzut mărturia doamnei Nuliana Novi din Indonezia în acest forum despre modul în care a primit un împrumut de la ei și ea le-a dat un e-mail tuturor "elinajohnson22@gmail.com", asa ca le-am trimis imediat și au răspuns la e-mail meu, Sincer, la început am fost atât de mult frică ca mi-am pierdut banii mei atât de prostește, înainte. Dar am fost surprins de faptul că mai puțin de 3 ore după, un împrumut de 70,000 euro, am aplicat efectiv transferate în contul meu. Întregul proces a fost simplu. și împrumut de urgență la o rată de 2%, am primit repede Nu există nici o taxă. Nr garant este necesar de mine. până în prezent, eu găsesc că este greu de crezut că era adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu este simplu pentru toată lumea în căutarea unui îndemn sincer pentru a obține numărul de un împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanta un proiect este de a le trimite un email acum si vei fi surprins de modul în care am fost placut surprins. Vreau să mulțumesc în special pentru a oferi Nuliana novi de contact în acest forum. Iar dacă îi suna și a obține un împrumut de la ei, vă rugăm să răspândească vestea bună, astfel încât alte persoane să poată beneficia, de asemenea. mulțumiri, le e-mail din nou ^elinajohnson22@gmail.com ^, Numele meu este Wahyuni ​​Elvin Contactați-mă, aici este meu de e-mail wahyunielvin@gmail.com  Notă: toate escrocilor cere taxe de înregistrare, să fie atent, totul este o înșelătorie. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți Mulțumiri
raspunde

IMPRUMUT

thumb down thumb up
vineri, 17 februarie 2017, 11:10
de Wahyuni Elvin

Bună ziua tuturor care vede acest lucru peste tot în lume, există o mulțime de escroci de pe acest site, am vești bune pentru a partaja. te rog să mi se alăture pentru a fi fericit și recunoscător pentru compania de creditare. Tocmai am primit un împrumut de la un legitim ELINA JOHNSON IMPRUMUT FERMĂ. Acesta este modul în care am luat contactul lor. Am văzut mărturia doamnei Nuliana Novi din Indonezia în acest forum despre modul în care a primit un împrumut de la ei și ea le-a dat un e-mail tuturor "elinajohnson22@gmail.com", asa ca le-am trimis imediat și au răspuns la e-mail meu, Sincer, la început am fost atât de mult frică ca mi-am pierdut banii mei atât de prostește, înainte. Dar am fost surprins de faptul că mai puțin de 3 ore după, un împrumut de 70,000 euro, am aplicat efectiv transferate în contul meu. Întregul proces a fost simplu. și împrumut de urgență la o rată de 2%, am primit repede Nu există nici o taxă. Nr garant este necesar de mine. până în prezent, eu găsesc că este greu de crezut că era adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu este simplu pentru toată lumea în căutarea unui îndemn sincer pentru a obține numărul de un împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanta un proiect este de a le trimite un email acum si vei fi surprins de modul în care am fost placut surprins. Vreau să mulțumesc în special pentru a oferi Nuliana novi de contact în acest forum. Iar dacă îi suna și a obține un împrumut de la ei, vă rugăm să răspândească vestea bună, astfel încât alte persoane să poată beneficia, de asemenea. mulțumiri, le e-mail din nou ^elinajohnson22@gmail.com ^, Numele meu este Wahyuni ​​Elvin Contactați-mă, aici este meu de e-mail wahyunielvin@gmail.com  Notă: toate escrocilor cere taxe de înregistrare, să fie atent, totul este o înșelătorie. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți Mulțumiri
raspunde

IMPRUMUT

thumb down thumb up
vineri, 17 februarie 2017, 11:10
de Wahyuni Elvin

Bună ziua tuturor care vede acest lucru peste tot în lume, există o mulțime de escroci de pe acest site, am vești bune pentru a partaja. te rog să mi se alăture pentru a fi fericit și recunoscător pentru compania de creditare. Tocmai am primit un împrumut de la un legitim ELINA JOHNSON IMPRUMUT FERMĂ. Acesta este modul în care am luat contactul lor. Am văzut mărturia doamnei Nuliana Novi din Indonezia în acest forum despre modul în care a primit un împrumut de la ei și ea le-a dat un e-mail tuturor "elinajohnson22@gmail.com", asa ca le-am trimis imediat și au răspuns la e-mail meu, Sincer, la început am fost atât de mult frică ca mi-am pierdut banii mei atât de prostește, înainte. Dar am fost surprins de faptul că mai puțin de 3 ore după, un împrumut de 70,000 euro, am aplicat efectiv transferate în contul meu. Întregul proces a fost simplu. și împrumut de urgență la o rată de 2%, am primit repede Nu există nici o taxă. Nr garant este necesar de mine. până în prezent, eu găsesc că este greu de crezut că era adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu este simplu pentru toată lumea în căutarea unui îndemn sincer pentru a obține numărul de un împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanta un proiect este de a le trimite un email acum si vei fi surprins de modul în care am fost placut surprins. Vreau să mulțumesc în special pentru a oferi Nuliana novi de contact în acest forum. Iar dacă îi suna și a obține un împrumut de la ei, vă rugăm să răspândească vestea bună, astfel încât alte persoane să poată beneficia, de asemenea. mulțumiri, le e-mail din nou ^elinajohnson22@gmail.com ^, Numele meu este Wahyuni ​​Elvin Contactați-mă, aici este meu de e-mail wahyunielvin@gmail.com  Notă: toate escrocilor cere taxe de înregistrare, să fie atent, totul este o înșelătorie. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți Mulțumiri
raspunde

IMPRUMUT

thumb down thumb up
vineri, 17 februarie 2017, 11:10
de Wahyuni Elvin

Bună ziua tuturor care vede acest lucru peste tot în lume, există o mulțime de escroci de pe acest site, am vești bune pentru a partaja. te rog să mi se alăture pentru a fi fericit și recunoscător pentru compania de creditare. Tocmai am primit un împrumut de la un legitim ELINA JOHNSON IMPRUMUT FERMĂ. Acesta este modul în care am luat contactul lor. Am văzut mărturia doamnei Nuliana Novi din Indonezia în acest forum despre modul în care a primit un împrumut de la ei și ea le-a dat un e-mail tuturor "elinajohnson22@gmail.com", asa ca le-am trimis imediat și au răspuns la e-mail meu, Sincer, la început am fost atât de mult frică ca mi-am pierdut banii mei atât de prostește, înainte. Dar am fost surprins de faptul că mai puțin de 3 ore după, un împrumut de 70,000 euro, am aplicat efectiv transferate în contul meu. Întregul proces a fost simplu. și împrumut de urgență la o rată de 2%, am primit repede Nu există nici o taxă. Nr garant este necesar de mine. până în prezent, eu găsesc că este greu de crezut că era adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu este simplu pentru toată lumea în căutarea unui îndemn sincer pentru a obține numărul de un împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanta un proiect este de a le trimite un email acum si vei fi surprins de modul în care am fost placut surprins. Vreau să mulțumesc în special pentru a oferi Nuliana novi de contact în acest forum. Iar dacă îi suna și a obține un împrumut de la ei, vă rugăm să răspândească vestea bună, astfel încât alte persoane să poată beneficia, de asemenea. mulțumiri, le e-mail din nou ^elinajohnson22@gmail.com ^, Numele meu este Wahyuni ​​Elvin Contactați-mă, aici este meu de e-mail wahyunielvin@gmail.com  Notă: toate escrocilor cere taxe de înregistrare, să fie atent, totul este o înșelătorie. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți Mulțumiri
raspunde

IMPRUMUT SECURIZAT

thumb down thumb up
sâmbătă, 18 martie 2017, 10:40
de YOLANDA

bună Acest lucru este pentru vorbesc despre el de un om cu inima buna, care ma ajuta cu un împrumut atunci când a fost în nevoie. de fapt tetimonios despre Dl HERVÉ MARTINET. la început nu a creat aceasta, dar în cele din urmă am primit meu împrumut de 400.000 € pentru o perioadă de douăzeci de ani. Da tu este, de asemenea, au nevoie, a lua legătura cu dumneavoastră de mail: hervetmartinet@gmail.com
raspunde

s

thumb down thumb up
miercuri, 29 martie 2017, 12:47
de PATRICIA JAMES

Căutați un creditor de împrumut autentic? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! un creditor privat de împrumut care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? în căutarea nu mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. creditare noastră persoanelor care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere împrumuturi. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la adresa: vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul patriciajames205@gmail.com. Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la firma mea ne puteți contacta astăzi. Mulțumesc Doamna Patricia James
raspunde

Declarația de împrumut

thumb down thumb up
luni, 8 mai 2017, 09:20
de COSTEL COSMIN

Salut numele meu este COSTEL COSMIN, sunt din tara Romaniei. Sunt un martor viu al serviciului financiar de împrumut în numerar, postez acest anunț online pentru cei care au nevoie de ajutor financiar, am împrumutat de la această companie, am aplicat pentru un împrumut în finanțele lor și îi mulțumesc lui Dumnezeu A venit pentru mine. Deși am fost înșelat în trecut, nu mă mai gândesc niciodată la asta. De asemenea, am fost contactat de către prietenul meu pentru această afacere, am făcut o promisiune companiei lor că dacă primesc împrumutul, voi publica anunțuri pe numele lor pe site-ul României. Dacă sunteți interesat de un împrumut, nu pierdeți timp pentru a le contacta pe adresa lor de e-mail drop aici: loanoffer1044@hotmail.com Sunt un martor viu al acestei mărturii.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.