Eveniment

NEWS ALERT Scandal în Consiliul Judeţean. Şeful instituţiei, nevoit să închidă şedinţa

Discuţiile dintre consilierii judeţeni şi un director al unei instituţii subordonate au degenerat. Preşedintele instituţiei, Alin Tişe, a fost nevoit să închidă sedinţa Consiliului Judeţean.

Schimburi dure de replici au avut loc între consilierul PNL Dorel Secară şi directorul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Cluj, Dan Tămaş. Totul a pornit de la un proiect de hotărâre care viza modificarea organigramei şi a statului de funcţii la această direcţie.

La discutarea proiectului menţionat, mai mulţi consilieri PSD i-au cerut lui Alin Tişe să îi dea cuvântul şi directorului DGASPC, dar şeful judeţului a precizat că directorul Dan Tămaş va vorbi la finalul şedinţei, la punctul "Diverse".

Când i-a venit rândul, Tămaş a luat cuvântul şi a primit mai multe întrebări din partea consilierilor. În timp ce răspundea la o întrebare venită din partea consilierului Mariana Leş, a intervenit Secară:

- "Domnule director, aveţi bunul simţ şi scoateţi mâna din buzunar când vorbiţi cu CJ Cluj şi mai ales când vorbiţi cu o doamnă". 

- Dvs să nu îmi spuneţi mie de bun simţ atâta timp cât dumneavoastră aţi înjurat un funcţionar", a replicat Tămaş, fără să dea detalii despre incidentul cu pricina.

- Când a fost asta?

- În mandatul trecut.

- Şi asta înseamnă că trebuie să îţi ţii mâna în buzunar?

- Eu am vorbit frumos cu doamna!", a continuat dialogul dintre cei doi. 

Tişe s-a văzut nevoit să pună punct scandalului: "Având în vedere discuţiile care sunt aici, opresc dezbaterile şi declar şedinţa închisă". Preşedintele CJ a dispus în urmă cu câteva luni constituirea unei comisii a forului judeţean care să verifice activitatea conducerii de la DASPC, unde ar fi existat mai multe nereguli, inclusiv anumite concursuri pentru ocuparea unor posturi. 

Preşedintele CJ a anunţat în plenul de marţi că va convoca o şedinţă extraordinară a forului judeţean pentru vineri, 3 februarie, tocmai pentru a fi discutate rezultatele verificărilor făcute de această comisie la DASPC.

Publicitate

Comentarii

Secara,un betiv scandalagiu si Tise un fricos

thumb down thumb up
marţi, 31 ianuarie 2017, 17:44
de * Mesaj:

Consilieri ca domnul Secara au indatorat judetul la banci!niste neaveniti care nu au facut in viata lor nimic,au parazitat Consiliul Judetean Cluj.Dna pe voi....incepand cu Tise!!!
raspunde

melteanul liberal

thumb down thumb up
marţi, 31 ianuarie 2017, 21:04
de toth jotzobag

Chiar nu inteleg ce cauta un meltean in varful ierarhiei unui partid, chiar daca acest partid este o epava in deriva. Cei care cunosc specimenul, nu ma pot contrazice.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.