Şi-a bătut mama în centrul Clujului

Şi-a bătut mama în centrul Clujului
Un tânăr a fost reţinut de poliţiştii clujeni după ce şi-a bătut mama pe o stradă din centrul oraşului. I-a spart şi telefonul.

"În 9 ianuarie 2017, în jurul orei 19:00, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați că pe strada Horea a fost agresată o femeie. Polițiștii au intervenit la locul indicat, iar cu ajutorul cetățenilor a fost prins și identificat agresorul, un bărbat de 30 ani din Cluj-Napoca. Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că bărbatul, pe fondul unor neînțelegeri verbale și conflicte intrafamiliale preexistente, ar fi agresat-o pe mama sa, în vârstă de 65 ani și i-ar fi distrus acesteia ecranul telefonului mobil", transmite IPJ Cluj. 

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violenţă în familie și distrugere sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

Loading...
Comenteaza