Eveniment

Şi-a luat toate măsurile de precauţie, dar tot a fost călcată pe trecerea de pietoni!

O femeie a fost călcată în această dimineaţă pe trecerea de pietoni, deşi s-a asigurat că respectă toate normele de circulaţie înainte de a se angaja în traversare.
  • Foto arhivă

    Foto arhivă

Incidentul, petrecut la ora 05:54, a fost cauzat de un clujean de 39 de ani, care "în timp ce conducea un autoturism pe strada Câmpul Pâinii din Cluj-Napoca, dinspre strada Fabricii, a surprins şi accidentat uşor o femeie, angajată în traversarea străzii", precizează poliţiştii.

Femeia lovită, în vârstă de 46 de ani, s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, semnalizată corespunzător.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Publicitate

Comentarii

bun articol

thumb down thumb up
luni, 20 octombrie 2014, 14:47
de Angus

Bine ca puneti poza de pe B-dul 1 dec. 1918. Sunteti foarte profesionisti! Probabil ca nici nu stiti exact pe unde vine strada Campul painii.
raspunde

Locuri de munca

thumb down thumb up
luni, 20 octombrie 2014, 15:51
de Larisa

Locuri de munca extrem de serioase!  Contract legal si oferit imediat! Dovada platii este acum disponibila! Primele castiguri au fost deja trimise! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Lucrati comod cate 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 de dolari lunar! Detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: larisa.nichitus@yahoo.com
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.