Eveniment

Sişu şi Puia susţin familia tradiţională şi se aleg cu un concert anulat la Cluj

Un club din Cluj-Napoca a anulat concertul formaţiei "La Familia", după ce membrii acesteia s-au declarat în favoarea căsătoriei tradiționale.

"La Familia a lansat zilele trecute un manifest prin care anunța că Sișu și Puya cred în familia compusă DOAR dintre un bărbat și o femeie. Noi credem că scena nu ar trebui să fie o rampă pentru promovarea mesajelor discriminatorii, rasiste sau xenofobe și nu vrem să ne asociem imaginea cu sistemul de valori în care Sișu și Puya cred. Noi credem în muzică și în căsătorii fericite. Straight sau gay. Acesta este motivul pentru care care am decis să anulăm concertul La Familia at /FORM SPACE din data de 7 decembrie. Mulțumim pentru înțelegere. *cei care au cumpărat bilete la event pot recupera contravaloarea acestora printr-un e-mail către iabilet.ro", au anunţat conducerea /Form Space.

Concertul urma să aibă loc în data de 7 decembrie 2017. 

Sișu și Puya au postat pe pagina de Facebook a formației "La Familia" o imagine cu titlul "Manifest La Familia". "Credem în Dumnezeu, credem în neam, mândrie națională și patrie, credem în familia compusă doar din bărbat și femeie. Credem în forța cuvintelor, credem în normalitate, simplitate și suflet ... moralitate. Credem în tradiție. Credem în unitate, frăție și legătura de sânge. Credem în România, români și limba română" - spun ei doi raperi români. Aceştia au mai precizează că acest manifest nu este o provocare, ci "mai degrabă un apel". 

 

Publicitate

Comentarii

Clubul form Space - nu accepta patrioti-crestini!

thumb down thumb up
joi, 16 noiembrie 2017, 16:03
de Mircea

Discriminare? Mai ipocritilor! Discriminare este EXACT cea ce VOI FACETI eliminind de pe lista trupe care au o opinie diferita de voi.
raspunde

Ioi

thumb down thumb up
joi, 16 noiembrie 2017, 17:06
de clujean

D-apoi nici eu nu ma mai duc la astia ca curu meu nu-i liberal
raspunde

anulare

thumb down thumb up
joi, 16 noiembrie 2017, 21:10
de PS

Directorului Space: vom anula și noi eveniment de companie pe care intentionam sa-l ținem acolo. Am aflat acum atât (non)valorile voastre cât și corectitudinea politică ai cărei fani sunteți
raspunde

Felicitari

thumb down thumb up
vineri, 17 noiembrie 2017, 08:37
de Anamaria

Felicitari Form Space! asemenea manifestari discriminatorii nu trebuie promovate dar cate cluburi au curajul sa anuleze un concert din aceste motive!
raspunde

Discriminare?

thumb down thumb up
luni, 20 noiembrie 2017, 20:32
de Discriminare?

Sincer nu stiu ce este vazut ca discriminare in declaratia aia. Este strict crezul lor si libertatea de exprimare ar trebui sa se aplice si pentru majoritate nu doar pentru voi minoritarii. In schimb se poate vedea foarte simplu cum clubul respectiv discrimineaza. Reauavointa nu ar trebui sa tina loc de logica.
raspunde

bravos!

thumb down thumb up
vineri, 17 noiembrie 2017, 10:49
de io

Va salut! si iau o pauza de la mai merge in /form space! va credeam mai inteligenti...
raspunde

Oare cand?

thumb down thumb up
duminică, 19 noiembrie 2017, 01:09
de David X

Poate intr-o zi se vor trezi si romanii la realitatea ca drepturile umane, egalitatea, logica si ratiunea sunt mai importante decat basmele cu dumnezei imaginari care au dictat legi unor triburi salbatice din desert. Clubul are dreptul sa anuleze orice eveniment vrea. Oamenii au dreptul sa boicoteze clubul daca vor. Sisu si Puya sunt doi obositi dornici de atentie.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.