Eveniment

SONDAJ: Spre ce destinaţii ar trebui să fie introduse zboruri directe de la Cluj?

Aeroportul din Cluj devine unul tot mai important, iar destinaţii noi apar aproape lună de lună. ziuadecj.ro vă cere părerea în legătură cu viitoarele destinaţii europene.
Publicitate
 

De pe Aeroportul Internaţional din Cluj pleacă săptămânal zeci de curse, majoritatea spre vestul Europei. Cu toate acestea, există multe oraşe mari ale continentului spre care nu există zboruri directe de la Cluj.

ziuadecj.ro vă invită la sondaj: spre ce destinaţii ar trebui să existe zboruri de pe aeroportul clujean?

Menţionăm că, momentan, din cauza lipsei infrastructurii, aeroportul clujean nu poate opera zboruri transatlantice, dar acest lucru se va schimba odată cu realizarea unei pistei de aterizare/decolare de 3.100 de metri.


Publicitate

Comentarii

STUTTGART

thumb down thumb up
vineri, 11 februarie 2011, 16:57
de Daniel Lacatus

Ma mir ca Stuttgart nu este in destinatii. Plec de 2 ori / luna si nu este numai Sibiu->Stuttgart (WIZZ) Cluj->Budapesta->Stuttgart (MALEV) Cluj->Munchen->Stuttgart (Augsburg Airlines). deci .. STUTTGART !
raspunde

* Subiect:

thumb down thumb up
duminică, 13 februarie 2011, 20:37
de Adi

Daniel, Wizzair nu zboară de la Sibiu la Stuttgart ci Blueair
raspunde

sondaj...

thumb down thumb up
vineri, 11 februarie 2011, 17:42
de tiberius

cred ca la Köln sau Düsseldorf,ar fi normal o legatura zilnica,adica sa mergi dimineata si sa ai posibilitate seara sa te intorci,sau sa poti sa faci un sejur la sfarsit de saptamana de vineri si pana duminica seara.In regim de louwkost cred ca ar fi obtiuni berechet si de la cluj pasageri destui dar si de la Düsseldorf sau Köln.
raspunde

Destinaţii

thumb down thumb up
vineri, 11 februarie 2011, 18:19
de Mihai Floran

Parisul de ce e în listă? Doar nu considerăm Beauvais ca într-adevăr destinaţia Paris, Franţa.
raspunde

Iar ati uitat Marea Britanie

thumb down thumb up
vineri, 11 februarie 2011, 18:54
de Denilson

Glasgow,Edinburgh?
raspunde

nu depinde de noi

thumb down thumb up
vineri, 11 februarie 2011, 19:18
de gugu

Alegerea destinatiilor depinde de viabilitatea zborurilor. In momentul de fata, harta cu destinatiile zborurilor de la Cluj corespunde cu harta emigrarii din Romania. Majoritatea acestor zboruri duc oameni care muncesc in aceste tari straine si care isi viziteaza casa si se intorc apoi la lucru. Liniile aeriene, mai ales cele de tip low cost, introduc anumite destinatii in program doar in conditiile in care pot avea un grad de ocupare suficient de mare (peste vreo 70-80%). Unele destinatii care se preteaza doar ca destinatii turistice, nu pot atinge aceasta tinta. Oricum, intrebarea lansata de ziuadecj.ro e buna, doar ca nu e buna forma raspunsului care poate fi data. Adica ar fi multe destinatii care ar putea fi introduse si e greu de ales doar una din cele de mai sus. Ar trebui sa putem bifa mai multe.
raspunde

aeroport

thumb down thumb up
vineri, 11 februarie 2011, 21:22
de sondaj

Si Aeroportul din Bruxelles a realizat azi un sondaj similar. Iar Clujul este favorit. Aici linkul http://www.charleroi-airport.com/en/shortcuts/poll-result/index.html
raspunde

Paris?

thumb down thumb up
vineri, 11 februarie 2011, 23:40
de Bogdan

De ce nu ati inclus Paris in lista? Bine ca e Oslo!!!!! Paris e un alt mare hub
raspunde

...

thumb down thumb up
sâmbătă, 12 februarie 2011, 01:42
de DanT

Munchen si Viena (low cost - acum sunt cam scumpe mai ales in anumite perioade), Napoli, Salzburg, Dubrovnik. In sondaj am votat Praga. Dar si Amsterdam, Istanbul sau Geneva imi suna bine.
raspunde

nu am observat Tel Aviv in lista

thumb down thumb up
sâmbătă, 12 februarie 2011, 15:36
de cipi

Ar trebui sa fie inaintea multor alte destinatii si cred ca ar merge foarte bine!!
raspunde

Imbunatatire chestionar

thumb down thumb up
sâmbătă, 12 februarie 2011, 16:39
de Marius D. POP

Buna ziua, Luând in serios ancheta d-vostra, doream sa marchez destinatia Lyon (Franța). Din păcate ea nu figurează in lista propusă. Este normal sa nu putem avea toate optiunile posibile, dar dacă dorim sa avem o acuratete a informațiilor, la orice întrebare închisă (de genul celei propuse de d-voastra) trebuie sa avem o ultima varianta: alta destinație. Care? Cu stima, Prof. Dr. Marius D. POP
raspunde

Si Nürnberg ?

thumb down thumb up
sâmbătă, 12 februarie 2011, 18:13
de Andrei

Ati uitat sa puneti pe liata Nürnberg. A fost acum cativa ani aceasta legatura si am facut cateva zboruri cu ea. O legatura excelenta pentru Germania de sud !
raspunde

Sondaj cursa aeriana Bruxelles-Cluj

thumb down thumb up
sâmbătă, 12 februarie 2011, 23:52
de Radu

Si aeroportul din Bruxelles face un sondaj pentru o noua cursa aeriana, printre care apare si Clujul si din fericire conduce detasat fata de celelalte orase care apar in sondaj. Asadar puteti vota Clujul aici: www.charleroi-airport.com/en/brussels-south-charleroi-airport/index.html
raspunde

sondaj

thumb down thumb up
duminică, 13 februarie 2011, 08:55
de gigi

FRATILOR , PE CE LUME TRAITI? VETI CUMPARA VOI, ZIUA DE CLUJ, UN AVION SI NU STITI PE CE RUTA SA-L FOLOSITI? SUNTETI IN PARALEL CU SUBIECTUL.........................................
raspunde

Ar trebui ca Wizzul sa zoare si la Manchester sau Liverpool

thumb down thumb up
duminică, 13 februarie 2011, 09:35
de ovidiu

Ar fi bine ca Wizul sa zboare si in centrul Angliei , la Manchester sau Livrpool. Sunt multi calatori pe aceasta destinatie.
raspunde

* Subiect:

thumb down thumb up
duminică, 13 februarie 2011, 21:49
de Maria

NÜRNBERG ? Ar fi o legäturä excelentä pentru miile de romäni care träiesc la Nürnberg si in sudul Germaniei.
raspunde

zboruri cluj-atena

thumb down thumb up
luni, 14 februarie 2011, 10:23
de amalia

Astept de o vesnicie sa se introduca zboruri Atena-Cluj, insa spre dezamagirea multor romani care se afla in Grecia s-au desfintat pina si zborurile low cost care existau de pe aeroportul din Atena( wizz, skyeurope...) macar spre destinatii ca Budapesta care mai servea cit de cit Ardealul.Inspre Romania din Atena la ora actuala exista doar 3 firme care executa zbururi (Tarom, Olimpic si Carpatair) la preturi cu care altii poate zboara la capatul lumii, si nu intr-o tara vecina.Dezamagirea este profunda....
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.