Eveniment

SONDAJ ziuadecj.ro: Vă simţiţi protejaţi de poliţie?

Violenţele pot fi întâlnite la tot pasul, rata infracţionalităţii este în creştere. ziuadecj.ro vă întreabă dacă simţiţi că poliţiştii fac faţă situaţiei.

În Cluj şi în România, numărul infracţiunilor devine alarmant. Liceenii merg la şcoală cu briceagul în buzunar, crima bat filmul, se fură parcă mai mult ca niciodată.

Iată de ce ziuadecj.ro vă întreabă cum vă simţiţi în România anului 2011. Vă protejează poliţia împotriva bătăuşilor, ia hoţilor, a oamenilor certaţi cu legea în general?

 

Publicitate

Comentarii

Lovit de o masina

thumb down thumb up
marţi, 27 septembrie 2011, 13:23
de Attila Fustos

Ieri seara mergeam cu bicicleta spre sensul giratoriu Izlazului-Primaverii si o masina a intrat direct in roata din spate la bicicleta fara sa franeze macar! Daca eram cu jumate de metru in spate ajungeam la urgenta cu ambulanta! Ar trebui sa fie nonstop un politist in sensul ala pana se finalizeaza lucrarile la tramvai!
raspunde

alt super articol

thumb down thumb up
marţi, 27 septembrie 2011, 16:07
de Ndreei

Acelasi autor cu articolul 110km/h? Oricum lafel de lipsit de continut. Infractionalitatea creste pentru ca avem printre noi un neam prost. Cutitu la scoala tine de educatia de acasa. Daca tata e alcoolist si mama e .... atat stie si plodul lor.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.