Suplimentare de bilete pentru concertul Depeche Mode din Cluj

Suplimentare de bilete pentru concertul Depeche Mode din Cluj
Bilete suplimentate, inclusiv în sectoarele ce au fost declarate sold-out, pentru concertul Depeche Mode la Cluj-Napoca, programat în data de 23 iulie, pe Cluj Arena.

"Suplimentarea de bilete se datorează unor modificări de ordin logistic în urma cărora s-au putut elibera mai multe locuri ce fuseseră iniţial oprite de la vânzare. Fanii trupei mai au astfel posibilitatea să găsească locuri disponibile inclusiv în sectoare ce fuseseră declarate deja sold-out, respectiv în Tribună, pe inelul 1, la preţul de 311 lei, dar şi pe inelul 2, la preţul de 251 de lei.

Biletele suplimentate sunt în număr limitat şi se pot achiziţiona fie online, de pe www.eventim.ro, fie din reţeaua magazinelor partenere", transmit organizatorii evenimentului. Mai sunt disponibile bilete şi în următoarele categorii de preţ: 131 lei - Gazon, 153 lei - Peluză, 251 lei - Tribuna Inel II, 311 lei -Tribuna Inel I, categoriile Golden Circle şi Tribuna VIP fiind epuizate.

Concertul pe care Depeche Mode îl va susţine pe Cluj Arena este cu atât mai special cu cât are loc exact în aceeaşi zi în care Martin Gore îşi sărbătoreşte ziua de nastere (56 de ani). În deschiderea concertului va cânta Maya Jane Coles, DJ şi producător din Marea Britanie. 

Concertul Depeche Mode din Cluj-Napoca face parte din turneul european Global Spirit, ce va debuta pe 5 mai 2017 şi cuprinde show-uri în 32 de oraşe din 21 de tari. Trupa a mai concertat în România, în 2006 şi în 2013 la Bucureşti.

„Spirit" este cel de-al 14-lea album de studio al trupei Depeche Mode şi marchează prima colaborare cu producatorul James Ford, membru fondator al trupei Simian Mobile Disco, care a mai lucrat cu artişti precum Florence and the Machine şi Arctic Monkeys. Albumul a fost lansat atât în format standard, pe CD, cât şi în editie de lux, ce include cinci remix-uri şi un album cu fotografii realizate de Anton Corbijn.

Albumul a primit deja aprecierea criticilor de muzică, Q Magazine numindu-l drept „cel mai energic album Depeche Mode din ultimii ani". La începutul lunii februarie a fost lansat single-ul „Where's The Revolution", pentru care trupa a realizat primul videoclip din ultimii patru ani.

Loading...
Comenteaza