Eveniment

Târgul cu produse tradiţionale clujene se mută la poalele Meseşului. Vedeta e pălinca de Zalău

Târgul de produse tradiţionale clujene se mută în weekend la Zalău.

Târgul are loc în zona centrală a oraşului Zalău între 7 şi 9 iunie, iar la această ediţie a târgului vor participa peste 80 de expozanţi clujeni, dar şi producători din judeţul Sălaj, care vor comercializa miere de albine, siropuri naturale, ulei presat la rece, lactate, făină şi pâine de casă, icoane pe sticlă, bijuterii din cupru, produse din piele prelucrată şi lemn, ceramică şi costume populare, precum şi diverşi producători de legume, fructe şi flori şi mici producători de carne şi produse din carne.

Un produs tradiţional local, vedetă a târgului, îl va reprezenta celebra ţuică de Sălaj, cei interesaţi putând s-o achiziţioneze la preţ de producător.

De asemenea, în cadrul târgului vor evolua numeroase ansambluri folclorice şi interpreţi de muzică populară renumiţi, atât din Cluj cât şi din zona Sălajului. Sunt programate şi reprezentaţii de teatru de păpuşi precum şi ateliere de sculptură în fructe şi legume, special gândite pentru amuzamentul celor mici.

Publicitate

Comentarii

tocare de bani publici

thumb down thumb up
vineri, 7 iunie 2013, 13:09
de Pop

Scopul acestei asociatii " PRODUS DE CLUJ " este acela de a toca bani publici , si de ai inbogatii pe cintaretii de muzica po****ra : SAVA NEGREAN BRUDASCU , ANGELA RUSU , LUCIA SESTRAS ,MARINELA ZEGREAN ISTICI , SERGIU SOTELECAN
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.