Eveniment

BREAKING NEWS Tragedie auto la Clujana. Pasagerul BMW-ului a murit, organe aruncate pe caldarâm

Un accident deosebit de grav s-a petrecut joi noaptea în zona platformei industriale Clujana, lângă clădirea de birouri Coratim Business Center.
  • Autoturismul BMW a fost făcut bucăți în urma impactului, soldat cu decesul tânărului aflat în dreapta / Foto: Info Trafic Jud. Cluj

    Autoturismul BMW a fost făcut bucăți în urma impactului, soldat cu decesul tânărului aflat în dreapta / Foto: Info Trafic Jud. Cluj

Din primele relatări ale martorilor, de pe pagina de Facebook Info Trafic Județul Cluj, că șoferul unui automobil marca BMW cu numere de înmatriculare de Satu Mare circula cu mare viteză pe strada Câmpul Pâinii, arteră plină de denivelări și de gropi, în momentul în care a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de pe trotuar.

“Acul indicatorului era oprit la viteza de 200 km/h”, a menționat unul dintre cei care au fost în zonă, în timp ce altul a relatat că polițistul rutier care a constat evenimentul a spus că șoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan. În urma impactului, pasagerul aflat în dreapta conducătorului auto a decedat, în timp ce șoferul a scăpat cu viață, fiind acum anchetat. 

“Organe umane erau împrăștiate peste tot, iar motorul era la 10 m de mașină”, a menționat un alt martor din zonă. Cei care comentau evenimentul spuneau că în zona platformei industriale (Bd. Muncii, Iris, Clujana) se organizează frecvent la lăsarea întunericului întreceri între mașini, acestea rulând adeseori cu viteze amețitoare. 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.