Eveniment

Trimisul lui Donald Trump vine la Cluj

Bernd Lembcke, vicepreşedinte executiv al Trump Organization, patronată de miliardarul american Donald Trump, va susţine în faţa managerilor clujeni din turism conferinţa “Trenduri în industria hotelieră şi managementul unui hotel pe timp de criză”.
Publicitate
 

Masa rotundă de joi, ora 9.00, de la hotelul City Plaza, este organizată de Magna Consulting, Asociaţia Hotelierilor Clujeni (AHC) şi Medas General Contract.

 

Trump Organization este un grup de dezvoltare imobiliară controlat de omul de afaceri american, cotat în Topul Forbes cu o avere de 1,6 miliarde de dolari în 2009.

 

Deţine zeci de proprietăţi, cele mai mari fiind 555 California Street  - cota sa este de 540 milioane dolari, Trump World Tower (72 etaje) - 290 milioane dolari şi Trump Tower (42 etaje) - 288 milioane dolari, compania Trump Entertainment & Resorts, cu zeci de hoteluri şi cazinouri, şi este producător executiv al reality show-ului “Ucenicul”, difuzat la canalul TV american NBC.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.