Eveniment

Un blogger organizează târg de stil pentru bărbaţi la Cluj Arena

Târg de stil pentru bărbaţi la Cluj Arena, în decembrie.
Publicitate
 

Târgul Stil Masculin este unic în România, spun organizatorii acestuia, care spun că li se adresează bărbaţilor care vor să-şi îmbunătăţească "substanţial" imaginea de bărbat cotidian.

"Târgul este locul ideal în care cei preocupați de imaginea pe care o proiectează se întâlnesc cu cei capabili să le construiască o înfățișare șic, sigură și, de ce nu, învingătoare. Vorbim despre primul eveniment de acest gen gândit după un model occidental de succes, care nu mai are nevoie de prezentări", spune organizatorul, Laszlo Nagy, care administrează blogul stilmasculin.ro.

La târg vor fi prezentate produse de toaletă masculină, articole de vestimentație şi încălțăminte de designer. "Va exista și o zonă de relaxare cu produse din cafea și ceaiuri puse la dispoziția publicului, workshop-uri și discuții cu designeri renumiți, iar în pauze vă veți putea chiar și lustrui pantofii de personal specializat în acest domeniu", adaugă Nagy.

Târgul se deschide în 7 decembrie la ora 15 la Cluj Arena, va avea câteva sute de metri pătraţi şi este deschis până duminică.

Publicitate

Taguri

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.