Eveniment

NEWS ALERTUPDATE Un micobuz şcolar s-a răsturnat. 13 copii au ajuns la spital

Un microbuz şcolar cu aproape 20 de copii s-a răsturnat, luni dimineaţă, în şanţ, în localitatea hunedoreană Bârcea. Primele informaţii arată că mai mulţi copii care au suferit răni uşoare au fost duşi la spital, iar autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

UPDATE: Treisprezece copii au ajuns în total la spitale.Dintre aceştia, la spitalele din Deva şi Hunedoara zece au fost transportaţi cu ambulanţele şi trei cu maşini particulare. În microbuzul răsturnat se afla şi fiul europarlamentarului Iuliu Winkler, care a anunţat 112 şi conducerea şcolii despre accident.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reprezentanţi ai ISU Hunedoara au declarat că microbuzul s-a răsturnat în şanţ în localitatea Bârcea, pe DJ 687, între Deva şi Hunedoara. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Potrivit primelor informaţii, în microbuzul şcolar se aflau între 17 şi 20 de elevi, iar mai mulţi au fost duşi la spital, fără să fi suferit răni grave. Potrivit ISU Hunedoara, microbuzul şcolar transporta elevi din Hunedoara la şcoala la Deva, ei urmând cursurile şcolii maghiare "Teglas Gabor" din Deva. Sursa citată arată că opt elevi au fost sunt răniţi uşor şi au fost transportaţi la spitalele din Deva şi Hunedoara.

Ceilalţi pasageri ai microbuzului sunt evaluaţi deocamdată la locul accidentului.

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.