Eveniment

Urmărit internaţional pentru furt, depistat în urma unei investigaţii Cluj-Portugalia

Un bărbat dat în urmărire internaţională de autorităţile române, condamnat pentru furturi din locuinţe, a fost depistat, de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, în colaborare cu autorităţile portugheze. Au fost demarate procedurile de aducere în ţară a celui în cauză, pentru executarea pedepsei.
Publicitate
 

Bărbatul, de 36 de ani, a fost depistat, la data de 31 ianuarie, în urma activităţilor investigative efectuate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române, desfăşurate în cooperare cu autorităţile portugheze.

Acesta era urmărit internaţional, întrucât se sustrăgea executării a două pedepse de 3, respectiv 2 ani şi 411 zile de închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Bărbatul pătrundea, prin escaladare, pe timp de noapte, în locuinţele părţilor vătămate, de unde sustrăgea bunuri. Persoana în cauză a fost arestată, fiind demarată procedura predării către autorităţilor române.

Schimbul de date şi informaţii cu autorităţile portugheze s-a realizat prin intermediul ataşatului de afaceri interne român acreditat la Madrid.

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.