Eveniment

USAMV îşi deschide porţile către liceeni în primele zile din aprilie

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară îşi deschide porţile săptămâna viitoare, anunţă azi instituţia de învăţământ.

 

USAMV îşi deschide porţile între 1 şi 5 aprilie.

"Prin acest eveniment anual, USAMV vine în întâmpinarea liceenilor, invitându-i să participe la discuţii despre oferta educaţională, modalităţi de admitere, să cunoască viitori profesori şi, nu în ultimul rând, să experimenteze viaţa de student prin participarea la cursuri şi lucrări practice", spune USAMV într-un comunicat de presă. Săptămâna Porţilor deschise include şi alte activităţi relevante pentru atmosfera din universitate, precum vizite în campusul universitar, amfiteatre, săli de seminar, laboratoare, muzee, clinici veterinare săli şi terenuri de sport.

În primele cinci zile din aprilie în Aula Magna "Mihail Şerban" a universităţii, la ora 12, vizitatorii se pot întâlniri cu cadre didactice şi studenţi şi unde se vor promova ofertele de studiu pentru următorul an universitar.

Publicitate

Taguri

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.