Eveniment

Viteză şi alcool. Sute de amenzi şi permise reţinute la Cluj

Sute de amenzi şi permise de conducere reţinute în minivacanţa de 1 Mai în judeţul Cluj.

În perioada 28 aprilie - 1 mai, poliţiştii au acţionat pe raza întregului județ pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. Aceștia au intervenit la peste 360 de solicitări venite din partea cetățenilor, majoritatea prin intermediul serviciului 112.

În urma acțiunilor derulate și a intervențiilor, polițiștii au aplicat 771 de sancţiuni contravenţionale. Din totalul acestora, 89 au fost la Legea nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, 38 la Legea 12/1990 pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, celelalte vizând încălcări ale altor acte normative.

Majoritatea, respectiv 598, au vizat încălcări ale O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 6 pentru consum de alcool la volan, 435 pentru conducere cu viteză excesivă.

Totodată, au fost reţinute 115 permise de conducere, dintre care 6 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 63 pentru viteză excesivă şi 46 pentru alte abateri la regimul rutier.

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.