Vremea rea a doborât arbori şi cabluri de electricitate la Cluj FOTO

Vremea rea a doborât arbori şi cabluri de electricitate la Cluj FOTO
Cinci echipaje de pompieri din trei subunități ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au intervenit în peste 20 de situații de urgență, petrecute în cursul nopții și a dimineții, în mai multe locații din județul Cluj, pentru eliberarea drumurilor sau autoturismelor suprinse de copaci sau crengi căzute, ca urmare fenomenelor meteo recente.

Cele mai multe solicitări au venit din municipiul Cluj-Napoca, unde mai multe străzi au fost blocate din cauza copacilor sau a firelor căzute pe partea carosabilă, dar și din localitățile Gilău, Poeni, Lungești, Sălicea și Gârbău.

De asemenea, au fost desfășurate acțiuni pentru sprijinirea echipelor de intervenție ale furnizorilor de energie electrică pentru gestionarea situațiilor în care au fost semnalate fire căzute, posibil de la rețeaua de furnizare a energiei electrice.

În unul dintre aceste cazuri, pompierii, cu ajutorul unei barci de salvare, au venit în sprijinul unei echipe de electricieni, pentru traversarea râului Arieș de către electricieni, în vederea refacerii rețelei de distribuție a energiei electrice.

Loading...
Comenteaza