Eveniment

Zboruri Cluj - Israel. Cât costă biletele

Blue Air inaugurează o nouă rută, pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj (AIAIC). Spre Tel Aviv, începând cu 19 octombrie.
Publicitate

„Zborurile operate de Blue Air către Tel Aviv sunt un real succes, cererea pe piaţa fiind foarte mare. Cu această nouă rută vom aduce mai aproape Cluj-Napoca de cele mai sfinte locuri ale creştinătăţii, dar şi de un oraş modern, cu mult soare şi peste 15 km de plaje.

Orarul a fost special creat pentru a răspunde atât nevoilor turiştilor de week-end, cât şi pentru pelerinaj, iar preţurile biletelor sunt cele mai avantajoase. Mulţumim AIAIC pentru buna colaborare în vederea identificării şi susţinerii noilor rute pe care Blue Air le-a deschis si pe care compania le are în vedere în viitorul apropiat la Cluj", a declarat Gheorghe Răcaru, director general al Blue Air.

Biletele pentru acestă rută încep de la 37,95 euro (preţ pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate). Destinaţiile Blue Air în 2017 din Cluj-Napoca sunt Birmingham, Bucureşti, Constanţa, Dublin, Hamburg, Iaşi, Larnaca, Liverpool, Londra, Nisa, Tel Aviv, Timişoara.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.