Eveniment

ZIUA de CLUJ, şapte ani de apariţie neîntreruptă VIDEO

Ziua de Cluj aniversează astăzi şapte ani de apariţie neîntreruptă. De 7 ani, cel mai citit ziar al Clujului vă aduce cele mai tari informaţii, anchete, dezvăluiri, dar şi cele mai interesante poveşti de viaţă din capitala Transilvaniei. Secretul succesului Ziua de Cluj stă în munca celei mai bune echipe din presa clujeană.

"Eu zic că sunt 7 ani buni în care am încercat să ne educăm fiecare dintre noi. Nu am încercat să dăm lecţii nimănui, ci am încercat să arătăm realitatea, să arătăm lucrurile din acest oraş, din acest judeţ, aşa cum au fost ele cu bune şi cu rele. Eu zic că am reuşit", spune directorul ziarului, Rareş Bogdan.

 "Sunt cei 7 ani de acasă. Noi i-am făcut acuma" muscă 00:02:10 - 00:02:23 - "Destinele ziarului se confundă cu destinele ziariştilor de la cei care conduc ziarul şi până la secretară", a spus şi Octavian Hoandră, senior editor la ZIUA de CLUJ.

Vezi în materialul video ce spun redactorul Cosmina Fernoagă, redactorul-şef Titus Crăciun şi redactorii-şefi adjuncţi Călin Poenaru şi Alin Şutea.

Ciprian ARON

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.