Black Friday 2013, pe 29 noiembrie

Black Friday 2013, pe 29 noiembrie
BLACK FRIDAY 2013 va avea loc pentru a treia oară în România, pe 29 noiembrie. La fel ca în anii trecuţi, magazinele care au pe rafturi produse electronice şi electrocasnice sunt primele care se aruncă în cursa câştigării unui număr cât mai mare de clienţi.

Lista cu principalele magazine care vor afişa REDUCERI pentru VINEREA NEAGRĂ:

Magazine cu produse IT:eMAG, Evomag, PC Garage, F64, ClickShop, Marketonline, Azerty , Magazinultau.

Magazine cu electrocasnice: Altex, Domo, Carrefour, Flanco

Magazine de fashion, încălţăminte şi accessorii: TinaR, Ecco Shoes, Miniprix, Boutique Mall

Magazine de cărţi: Nemira, Elefant.ro, Libris, Okian, BookCity

Magazine cu jucării şi articole pentru copii: Bebe Bliss, Best Kids, DinoLand, 101 Jucării

Cadouri: E-Cadou, USBMania, FunGift, Cadouri De Top

Probleme au existat în ultimii doi ani pentru magazinele care nu au fost suficient de bine pregătite în ceea ce priveşte stocurile de produse. De asemenea, retailerii online au întâmpinat dificultăţi în plasarea comenzilor, dar şi în fluidizarea acestui proces. Unii s-au dovedit a fi învinşi deoarece numărul mare de comenzi plasate a făcut ca serverele acestora să cadă, ceea ce a dus la pierderea clienţilor şi evident a unor sume consistente de bani.

În esenţă BLACK FRIDAY este o cursă pentru vânzător, care trebuie să îşi vândă produsele aflate sub PROMOŢIE în timp util, dar şi pentru cumpărător, care trebuie să îşi aleagă cu grijă bunurile dorite. Oricine a cumpărat produse de VINEREA NEAGRĂ ştie din proprie experienţă că răbdarea în această zi este o virtute, iar o bună planificare şi nervi de oţel pot fi calităţi răsplătite cu achiziţionarea unor chilipiruri în singura zi din an în care oricine poate pleca acasă fericit, dar şi cu bani în buzunare.

BLACK FRIDAY este o sărbătoare americană care a reuşit să se impună pe majoritatea pieţelor din lume. Sub aspectul reducerilor substanţiale la diverse produse, retailerii reuşesc să atragă foarte mulţi clienţi ce sunt dispuşi să scoată din buzunar sume de bani pentru laptop-uri, televizoare, monitoare, maşini de spălat, tablete, telefoane mobile sau console video.

 

Loading...
Comenteaza