Life & Style

comentarii: 0

Dr. Quinn: Șapte greșeli frecvente pe care le fac femeile, pe măsură ce îmbătrânesc

http://doctorquinn.ro/sapte-greseli-frecvente-pe-care-le-fac-femeile-pe-masura-ce-imbatranesc/
Pe toți ne sperie gândul că vom îmbătrâni cândva.
comentarii: 0

FOTO | Cine este „cel mai sexy bărbat în viață”, potrivit revistei People

Cântărețul american Blake Shelton a primit marți seară titlul de „Cel mai sexy bărbat în viață” pe anul 2017, devenind primul artist country din lume care a fost recompensat cu această distincție insolită, ce este atribuită în fiecare an în luna noiembrie de echipa editorială a revistei People.
comentarii: 0

FOTO | Papa Francisc a primit în dar un Lamborghini

Papa Francisc a primit miercuri în dar un Lamborghini Huracán, însă Vaticanul a precizat că această supermașină sport italiană nu va servi ca papamobil.
comentarii: 0

Începe postul Crăciunului. Nutriţionist: Dacă e ţinut necorespunzător, apar kilogramele în plus

Nutriţioniştii susţin că postul Crăciunului, care începe miercuri şi se întinde pe o perioadă de 40 de zile, este o restricţie alimentară binevenită pentru organism însă, ţinut necorespunzător, duce la creşterea în greutate.
comentarii: 0

HOROSCOP 15 noiembrie 2017

HOROSCOP 15 noiembrie 2017. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 15 noiembrie 2017.
comentarii: 0

FOTO | Cum arată nou iubită a lui Ewan McGregor. Cei doi s-au afişat pentru prima dată în public

Actorul scoțian Ewan McGregor („Trainspotting”, „Star Wars”) și noua sa iubită, Mary Elizabeth Winstead, s-au afișat în public pentru prima dată sâmbătă, la Hollywood, ținându-se de mână … după ce actorul s-a despărțit de soția sa, de care îl leagă o căsătorie de 22 de ani.