Life & Style

5 dintre cele mai "trăznite" concepte de maşini, în 2017

Salonul Auto de la Geneva şi-a deschis porţile pentru pasionaţii de automobile. Pe lângă modelele de serie, organizatorii au expus publicului şi modele care fac parte din categoria conceptelor și prototipurilor.
  • sursa: businessinsider.com

    sursa: businessinsider.com

Iată câteva din exponatele pe lângă care nu poţi trece fără să îţi atragă atenţia:

1. Maşina zburătoare de la Airbus

Italdesign & Airbus Pop.Up propus un model care hibrid, în sensul că rulează şi ca o maşină obişnuită, dar poate să şi zboare cu ajutorul unei drone.

 

2. Toyota i-Trilun

O maşinuţă cu roţile din spate mai apropiate decât cele din față, cu doar trei locuri.  

Lungimea de doar 3 metri face din modelul i-TRIL un vehicul urban extrem de manevrabil în spațiile înguste, datorită suspensiei care îi permite să se încline până la 10 grade, cu o baterie care oferă o autonomie maximă de circa 300 km, şi asta datorită masei maxime de numai 600 kg.

 

3. Un alt concept de la Rinspeed. Oasis este un fel de vehicul-seră care are în dotare o grădină reală.

 

4. VW Group Sedric, un vehicul fără volan și pedale, practic, un autobot. Pasagerii dispun de o telecomandă prin care cheamă vehiculul. Parbrizul este realizat dintr-un display transparent cu cu tehnologie de realitate augmentată care permite pasagerilor să comunice cu mașina.

 

5. BMW vine cu cel mai recent concept, menit în special pentru a arăta viziunea constructorului pentru interioarele auto ale viitorului: maşini complet autonome cu interioare spațioase și primitoare. Modelul prezentat este dotat cu o bibliotecă, dar şi cu un imens display.

 

sursa: businessinsider.com

 

 

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.