Mica publicitate

La Iulius Mall se inaugurează oficial primul magazin Tezyo din Cluj-Napoca, printr-o prezentare de modă (P)

Ești pasionat de modă și urmărești cu interes trendurile fashion? Te invităm miercuri, 26 aprilie 2017, în Atriumul Iulius Mall Cluj, la un show în tendințele primăverii.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Clădirea de birouri United Business Center Tower, dezvoltată de compania Iulius la Cluj-Napoca, certificată Leed Gold (P)

Recent, clădirea de birouri clasa A United Business Center (UBC) Tower din Cluj-Napoca, dezvoltată de compania IULIUS, a primit certificarea LEED® Gold conform standardului internaţional LEED 2009 New Construction and Major Renovations, din partea U.S. Green Building Council (USGBC).
comentarii: 0

Licitaţie lemnoasă - Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva Direcţia Silvică Cluj (P)

Anunță organizarea de către ocoalele silvice la sediul Direcției Silvice Cluj, a LICITAȚIEI pentru vânzarea de masă lemnoasă fasonată/cherestele, provenite din confiscări, de pe raza ocoalelor Beliș, Gilău, Huedin, Someșul Rece, Turda în data de 04.05.2016, ora 14.30, la sediul Direcției Silvice Cluj, în Cluj-Napoca, str. Bartok Bela, nr. 27, Jud. Cluj.
comentarii: 0

Marea goană după ouăle de Paște la VIVO! Cluj-Napoca (P)

Tradiționala goană după ouăle de Paște revine la centrul comercial din inima Transilvaniei. Copiii sunt așteptați de Iepuraș la VIVO! Cluj-Napoca să participe la cea mai așteptată întrecere din an și să se distreze la atelierul de creație.
comentarii: 0

Cumpără Fabricat în România (P).

Ţara are nevoie de tine. Iată o cale simplă să arăţi că o iubeşti.
comentarii: 0

VIVO! Cluj-Napoca va fi deschis în a doua zi de Paște (P)

În perioada sărbătorilor Pascale centrul comercial din inima Transilvaniei își întâmpină clienţii cu un orar special. În a doua zi de Paște, VIVO! Cluj-Napoca va avea program normal de funcţionare.
comentarii: 0

Magazinele şi cafenelele Iulius Mall Cluj, deschise în a doua zi de Paşti (P)

Și în acest an, Iulius Mall Cluj a pregătit un program special de Paște, venind în întâmpinarea clienților care se pregătesc pentru sărbători.