Mica publicitate

Romanian Rubik Open 2017 – Competiţie de Speedcubing la VIVO! Cluj-Napoca (P)

Competiţia spectaculoasă de Speedcubing - Romanian Rubik Open revine weekendul acesta la centrul comercial din inima Transilvaniei. Evenimentul dedicat pasionaţilor de cub Rubik, ce a ajuns la cea de-a 7-a ediţie, reuneşte peste 80 de concurenţi din ţară şi din străinătate
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Anunt Compania de Transport Public Cluj (P)

Compania de Transport Public Cluj Napoca (CTP) își exprimă indignarea față de articolul denigrator care compromite imaginea unităţii şi distruge încrederea călătorilor în siguranța transportului public de persoane.
comentarii: 0

Primul magazin din afara Capitalei al brandului american Kiehl’s s-a deschis în Iulius Mall Cluj (P)

Recent, în oferta de shopping de la Iulius Mall Cluj s-a adăugat Kiehl’s, farmacia și compania creatoare de produse de calitate superioară de îngrijire a pielii și a părului din New York.
comentarii: 0

Campionat de tenis de masă la VIVO! Cluj-Napoca (P)

Weekendul acesta, centrul comercial din inima Transilvaniei îi invită pe cei mici la un Campionat de Tenis de Masă destinat copiilor de până la 16 ani. Copiii au șansa de a câștiga titlul de campion al competiţiei și multe alte premii oferite de Decathlon
comentarii: 0

De 40 de ani CENTRAL iubeşte Clujul (P)

De câte ori ai spus: Ne vedem la Central?
De câte ori ai răspuns: Sunt în faţă la Central!

comentarii: 0

3D Mini Me, unicul studio din România care imprimă amintiri tridimensionale, în Iulius Mall Cluj (P)

Vrei să păstrezi o amintire a unui moment important pentru tine mai mult decât printr-o fotografie sau să oferi un cadou cu adevărat unic? La Iulius Mall Cluj găsești locul ideal pentru ca dorința ta să devină realitate tridimensională.
comentarii: 0

Macron va câştiga alegerile prezidenţiale din Franţa (SONDAJ)

Emmanuel Macron, candidatul organizaţiei civice În Mişcare! (social-liberală), ar urma să câştige scrutinul prezidenţial din Franţa, potrivit celui mai recent sondaj de opinie, informează site-ul cotidianului Le Figaro.