Mica publicitate

Vino să alegi cadouri perfecte, de la Târgul „Christmas Days", din Iulius Mall Cluj (P)

Încă mai ești în căutarea darurilor potrivite pentru cei dragi? Iulius Mall Cluj te ajută să găsești cele mai frumoase și inspirate idei de cadouri, la „Christmas Days". În plus, sesiunile de cumpărături din magazinele Iulius Mall îți oferă șansa de a câștiga premii numai bune de pus sub brad.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Cadouri potrivite și momente memorabile pentru Sărbători de poveste la VIVO! (P)

În luna cadourilor, VIVO! Cluj-Napoca își așteaptă oaspeții cu o nouă experiență de shopping, o loterie de Crăciun și multe alte surprize.
comentarii: 0

Iulius Mall Cluj deschide „Fabrica de cadouri" şi oferă 6.000 de premii clienţilor săi (P)

În luna decembrie, la Iulius Mall Cluj se deschide „Fabrica de cadouri" pentru clienții săi. Dacă te transformi în ajutor al Moșului și pornești prin magazinele preferate în căutarea celor mai inspirate daruri pentru persoanele dragi ție, ai șansa să fii chiar tu surprins cu un cadou.
comentarii: 0

“Investim pentru drumuri mai sigure” (P)

Societatea ROAD&SAFETY MACHINES SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, derulează începând cu data de 17.11.2017, pe o durată de 8 luni, proiectul “INVESTIM PENTRU DRUMURI MAI SIGURE”, cod SMIS 102524 în cadrul Programului Operaţional Regional (POR 2014-2020), Axa prioritară 2 Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri. Proiectul are o valoare totală de 1.338.175,32 lei, din care finanţarea nerambursabilă aprobată este 894.425,98 lei.
comentarii: 0

Vino luni, 27 noiembrie, să dăm startul sărbătorilor de iarnă la Iulius Mall Cluj (P)

Și în acest an, Iulius Mall Cluj s-a îmbrăcat în haine strălucitoare și ți-a pregătit un decor desprins din povești, pentru ca tu să te bucuri din plin de magia sărbătorilor de iarnă. Te invităm luni, 27 noiembrie 2017, să dăm startul celui mai frumos sezon din an și să aprindem împreună luminile de Crăciun. Ți-am pregătit nenumărate surprize!
comentarii: 0

Construim Crăciunul împreună cu LEGO® la VIVO! Cluj-Napoca (P).

În acest weekend, copiii sunt așteptați la VIVO! Cluj-Napoca, la cel mai mare eveniment de construcţie LEGO® cu tematică de Crăciun. Micuţii vor avea ocazia să construiască un brad de Crăciun din aproximativ 30.000 de piese LEGO® şi un Om de Zăpadă din aproximativ 22.000 de piese LEGO®.
comentarii: 0

O nouă cofetărie şi un nou loc de joacă s-au deschis la VIVO! Cluj-Napoca (P)

Luna noiembrie aduce noi posibilităţi de petrecere a timpului liber la VIVO! Cluj-Napoca. Vineri, 17 noiembrie, cofetăria „Lemnul Verde” s-a extins cu o nouă locaţie în centrul comercial din inima Transilvaniei.