Mica publicitate

Super eveniment de construcție LEGO Batman™ la VIVO! Cluj-Napoca (P)

În acest week-end toți copiii sunt invitați la centrul comercial din inima Transilvaniei să intre în lumea plină de aventuri din LEGO Batman™. Micuții vor recrea scene sau vor construi versiuni proprii ale maşinilor din film în cadrul unui super eveniment de construcție organizat de Magazinul Certificat LEGO din VIVO! Cluj-Napoca.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Noul Sportage – mai agresiv ca niciodată FOTO (P)

Noul Kia Sportage, cu un design complet nou şi tehnologie avansată, este pregătit să-şi continue drumul datorită stilului său distinctiv şi dotărilor rafinate.
comentarii: 0

Licitaţii masă lemnoasă Regia Naţională a Pădurilor, Romsilva Direcţia Silvică Cluj (P)

Anunţă organizarea de catre ocoalele silvice la sediul Directiei Silvice Cluj, a LICITATIEI pentru vânzarea de masă lemnoasă fasonată /cherestele, provenite din confiscari, de pe raza ocoalelor Belis, Gilau, Huedin, Somesul Rece, Turda în data de 23.03.2016, ora 14.30, la sediul Directiei Silvice Cluj, în Cluj-Napoca, str. Bartok Bela, nr. 27, Jud. Cluj.
comentarii: 0

Shopping cu răsfăț la VIVO! Cluj-Napoca (P)

Primăvara aduce la centrul comercial din inima Transilvaniei, shopping-ul cu răsfăț. Începând de astăzi, până pe 15 martie, primii 100 de clienți care fac cumpărături în valoare cumulată de minim 100 de lei, vor fi premiați cu produse cosmetice.

comentarii: 0

Iulius Mall Cluj le ureatză „La mulți ani!" tuturor femeilor. Cum ar fi lumea fără ele? (P)

Frumoase, gingașe, delicate, puternice, curajoase ... uimitoare. Așa consideră Iulius Mall Cluj că sunt femeile, iar în acest an, de ziua lor, le urează un altfel de „la mulți ani!". Prin vocile sincere ale unor domni, află cum ar fi lumea fără femei.
comentarii: 0

Genţi şi accesorii în tendinţe, într-o ediţie specială a Bag Expo, la Iulius Mall Cluj (P)

Cei care caută cadoul potrivit pentru cele mai importante femei din viața lor mai au o șansă, la Iulius Mall.
comentarii: 0

Nou în Central! Kendama Depozitul s-a deschis la parter (P)

Kendama nu e un simplu joc. Kendama e un stil de viaţă.