Mica publicitate

Târg handmade de primăvară, în week-end, la Iulius Mall Cluj (P)

Primăvara își anunță prezența la Iulius Mall Cluj. În acest week-end, cei care caută simboluri cu șnur alb și roșu sau cadouri sunt invitați la Târgul Primăverii. Vor găsi o varietate de propuneri de mărțișoare și nu numai, handmade, pentru a le oferi persoanelor dragi lor.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Produsele cosmetice antirid, cele mai solicitate în magazinul online Farmec (P)

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, a înregistrat în anul 2016 cele mai multe solicitări în magazinul online pentru produsele cosmetice antirid– fiole, seruri și creme de față.
comentarii: 0

5 motive să joci la pariuri pe net (P)

Te-ai întrebat vreodată de ce, pe biletul zilei oferit de specialiști vezi doar cote de la agenții de pariuri online? Pentru cine are deja ceva experiență în acest domeniu, într-adevăr, pare o întrebare prostească
comentarii: 0

Târgul de Turism Touristica la VIVO! Cluj-Napoca (P)

Weekendul acesta la VIVO! Cluj-Napoca va avea loc o nouă ediţie a Târgului de Turism Touristica. Fie că aleg o vacanţă cu familia sau cu prietenii, la mare sau la munte, clienţii centrului comercial vor putea alege din pachetele complete, diversificate, special pregătite de agenţiile turistice prezente la eveniment.

comentarii: 0

Universul Teatrului de Păpuşi la VIVO! Cluj-Napoca (P)

Weekendul acesta, centrul comercial din inima Transilvaniei îi invită pe cei mici la o călătorie în universul magic al teatrului de păpuşi. Am pregătit spectacolele de teatru, puse în scena de Teatrul de Păpuşi Puck din ClujNapoca, iar în fiecare zi, micuţii vor putea învăţa să realizeze păpuşi chiar de la maeştrii păpuşari, în cadrul atelierelor de creaţie.
comentarii: 0

Pregăteşte-te de Valentine's Day, Cupidon îţi dă întâlnire la Iulius Mall Cluj (P)

Ești gata să îți cucerești iremediabil jumătatea? Iulius Mall Cluj te surprinde cu întâlniri pe nepregătite, la care nu trebuie să întârzii. Ai șansa să câștigi premii pentru tine și perechea ta.
comentarii: 0

Spread the #LOVEATVIVO (P)

Centrul comercial din inima Transilvaniei le-a pregătit tuturor îndrăgostiţilor un nou concurs. Începând din acest week-end, toţi cei care vin la VIVO! Cluj-Napoca, îşi fac o fotografie alături de persoana iubită lângă decorul special amenajat, au şansa să câştige prin tragere la sorţi două ceasuri Apple Watch.