Mica publicitate

Shopping cu răsfăț la VIVO! Cluj-Napoca (P)

Primăvara aduce la centrul comercial din inima Transilvaniei, shopping-ul cu răsfăț. Începând de astăzi, până pe 15 martie, primii 100 de clienți care fac cumpărături în valoare cumulată de minim 100 de lei, vor fi premiați cu produse cosmetice.

La începutul acestei primăveri, clienţii VIVO! Cluj-Napoca au parte de shopping cu răsfăţ. În perioada 8 -15 martie, primii 100 de clienţi care fac cumpărături din orice magazin din VIVO! Cluj-Napoca vor primi automat cadouri din partea noastră.

Pentru a putea profita de shopping-ul cu răsfăţ, clienţii centrului comercial nu trebuie decât să cumpere în valoare cumulată de minim 100 lei, din cel puţin două magazine din incinta centrului comercial, să se prezinte cu bonurile de cumpărături la Biroul de Informaţii și vor fi premiaţi pe loc cu produse cosmetice oferite de Quantic - Salon de înfrumuseţare, Yves Rocher, Sephora, Douglas și Alma Natura.

Promoţia este valabilă în limita a 100 de premii zilnice.

Mai multe detalii și regulamentul activităţii promoţionale se găsesc pe www.vivo-cluj.com

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.