Mica publicitate

Ziua Armatei Române la VIVO! Cluj-Napoca (P)

Comandamentul Diviziei 4 Infanterie "Gemina" Cluj-Napoca aduce la VIVO! Cluj-Napoca o expoziţie de tehnică și echipamente militare. Evenimentul organizat cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României se va desfăşura mâine, în parcarea centrului comercial.

Mâine, 25 octombrie, la Cluj-Napoca au loc festivitățile comemorative ocazionate de trecerea a 73 de ani de la eliberarea României de sub ocupație germano-ungară, din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial. Cu această ocazie, Divizia 4 Infanterie „Gemina" organizează în parcarea centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca o expoziţie de tehnică și echipamente militare.

Astfel, între orele 11.00 - 18.00, militarii vor prezenta clienţilor centrului comercial o expoziție cu armament ușor și greu de infanterie, tehnică de luptă antiaeriană, inclusiv rachete antiaeriene, materiale și echipamente de comunicații și informatică, de alpinism, parașutism, şi de protecție CBRN (chimică, bacteorologică, radiologică și nucleară).

În plus, muzica militară va da tonul expoziţiei.

Mai multe detalii despre manifestările organizate cu ocazia Zilei Armatei Române se găsesc pe
www.clujarm.ro

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.