Naţional

Boc a ajuns doctor în drept în SUA: a primit distincţia, la Michigan State University FOTO

Preşedintele PDL şi candidatul partidului la Primăria Cluj-Napoca, Emil Boc, a primit sâmbătă titlul onorific de Doctor în Drept (Honorary Doctoral Degree) din partea universităţii americane Michigan State University, distincţie acordată pentru activitatea politică, guvernamentală şi universitară.

Emil Boc a ținut un discurs la ceremonia de absolvire a unei noi generaţii de studenţi la nivel de master si doctorat, în cadrul căreia președintele universtității, dr. Lou Anna Kimsey Simon, i-a decernat titlul în fața a peste 1ier0.000 de participanți.


Michigan State University este între primele zece universităţi din lume în ştiinţele educaţiei, fizică nucleară şi psihologie industrială şi între primele 50 în ştiinţe politice şi administrative.
Conferirea de titluri onorifice liderilor din diverse domenii de activitate este o tradiţie, încă din 1885, la Universitatea Michigan State University, iar studenţilor le sunt prezentaţi în acest fel personalităţi din lumea politică şi academică, pentru a le servi drept exemple şi pentru a le împărtăşi din experienţa lor.


Condoleeza Rice, Nelson Mandela, Dick Cheney, Ellen Zwilich, câştigătoare a premiului Pulitzer, Robert Grubbs, Elie Wiesel, Henry Ford, Harry Truman au primit în trecut diplome onorifice de la Michigan State University. Emil Boc este primul lider politic din spaţiul est-european care a primit o recunoaştere din partea acestei instituţii.

Cu această ocazie, fostul premier a susținut o prelegere publică pe tema modului în care România a răspuns crizei financiare europene- "The European Financial Crisis: Romania's Response" - în fata cadrelor didactice si cercetatorilor din cadrul College of Social Science, the Institute for Public Policy and Social Research (IPPSR) and the School of Planning, Design and Construction (SPDC).

Publicitate

Taguri

Comentarii

DOCTOR PITIC

thumb down thumb up
sâmbătă, 5 mai 2012, 13:59
de radu cluj

AIA ORI SUNT PROSTI ORI SUNT POCAITI ! ! ! DA OARE MERITA BOCOLET TITLUL ASTA ??? azi cred ca cenzura are liber
raspunde

pt un gunoier

thumb down thumb up
sâmbătă, 5 mai 2012, 20:18
de soso

da ce ai cu pocaiti mei javra ordinara
raspunde

@radu

thumb down thumb up
duminică, 6 mai 2012, 11:11
de Cristi

Prosti sunteti voi, priviti cu ura la meritele altora. Logica de cocotieri "In loc sa aveti grija de capra voastra sau sa va cumparati alta daca a murit de raie, voi va rugati sa moara si a vecinului". Imi este scarba de voi.
raspunde

merite?

thumb down thumb up
luni, 7 mai 2012, 10:05
de rica

Sa ramana acolo daca e asa de valoros .... boc e aproape nulitate in ceea ce priveste cariera de profesor, ce preda la scoala facea pe dos in guvern. Titluri onorifice se dau mereu la plesneala si sunt lipsite de valoare reala. A mers si el acolo sa vina cu o diploma sa vada cine "pune botu" si-l alege primar
raspunde

wow

thumb down thumb up
sâmbătă, 5 mai 2012, 15:02
de Gigi

Chiar asa ????????? la cate carti si referate a scris ..................Poate emigreaza
raspunde

.....

thumb down thumb up
sâmbătă, 5 mai 2012, 18:43
de adrian

@radu cluj si gigi (poate ca-i becali), baietasi, atunci cand unul din usla primeste o asemenea distinctie, o sa aveti tot dreptul sa comentati. Pana atunci... cioculetul mic. P.S. Pentru Rares Bogdan, Tavi Hoandra si pentru freneticul Vali M.: felicitarile mele pentru stralucita Corina Dumitrescu de la Educatie. Munca dumneavoastra, in folosul idealurilor uslasimii, ne-a adus la "Standford". Bravo!
raspunde

roiu,postac jegos!

thumb down thumb up
sâmbătă, 5 mai 2012, 19:29
de clujean

titluri din astea onorifice a avut si leana ceausescu, un dulap intreg! cand o capata bocul tau un titlu academic pe bune mai discutam (desi, la cata prostie, reavointa si incompetenta a dovedit ca premier, trebuie sa-i fie anulat si titlul universitar actual; nu e posibil sa predai Drept Constitutional cand tu ai incalcat legea fundamentala de zeci de ori).
raspunde

zau?

thumb down thumb up
sâmbătă, 5 mai 2012, 19:00
de zzz

Sunt sigur ca, in prelegerea sa, EB a spus cate ceva si despre numarul de legi promovate de el si declarate neconstitutionale de catre CCJ... Oricum, Nelson Mandela si Dick Chaney se pot declara mandri ca sunt contemporani cu asa o somitate in drept ca Emilush. La Rachitele, satenii se gandesc chiar sa faca un muzeu ("Emil Boc- viata si opera") care sa aiba in raft, pe langa o limba de lemn (cea pt poolime) si una catifelata (cea pt masculul alfa), piesa principala: un dosar cu cele 3 file din opera mareata, in domeniul dreptului, a maretului lor consatean. Prima fila este CV-ul (detaliat), a doua este cuvantarea magistrala pregatita de junele utecist EB pentru Congresul XIV, a treia este diploma de la Michigan State University. Unele surse spun ca Emil urmeaza sa dea lovitura vietii cu DHC-ul pe care-l va primi de la "Spiru Haret"... Sa vezi recunoastere mondiala dupa aceea!...
raspunde

No!

thumb down thumb up
sâmbătă, 5 mai 2012, 20:44
de Nicu

Trăiască Domnul, Domnul Boc, Domnul Buda şi Penticostalii!!!... No!
raspunde

Bravo!

thumb down thumb up
sâmbătă, 5 mai 2012, 21:44
de liviu

Felicitari sincere,d-le Boc!
raspunde

Boc

thumb down thumb up
sâmbătă, 5 mai 2012, 22:05
de pop radu

Adevarat merita omul cate contracte le-a dat Boc, penticostalilor din judetul Cluj Cine stie stie No comment
raspunde

B O C

thumb down thumb up
sâmbătă, 5 mai 2012, 22:53
de radu cluj

DE CE NU A PRIMIT DE LA UBB ?? ? NU TIN CU NICI UN PARTID CACI TOTI SUNT HOTI SI GUNOAIE ! ! ! AI VREO AFINITATE FATA DE PITICUL SAU FACI PARTE DINTR-O SECTA ?
raspunde

Bravo USL

thumb down thumb up
sâmbătă, 5 mai 2012, 23:17
de victor

Nu va e rusine, papagali platiti de USL (mai ales PNL, stim strategiile). Nu mai aveti pic de respect pentru nimic pe lumea asta? Mai bine ati pune comentarii despre jegosii care va platesc.
raspunde

Felicitari!

thumb down thumb up
duminică, 6 mai 2012, 03:06
de Un roman cu scaun la cap

I-ati cam atins la pipota si li se umfla de tot, pe toti cei ce n-au somn din cauza reputatiei dumneavoastra domnule Boc. Aceasta distinctie va rasplateste meritele si drumul greu parcurs in calitate de prim ministru al Romaniei. Universitatile de reputatie din America rasplatesc adevaratele valori si fiti sigur ca adversarii dvs. gen acel senator PNL din Cluj zis si devoratorul de fime porno din Senatul Romaniei pe fundalul dezbaterilor la Codul muncii nu va avea parte de asemenea distinctii cu adevarat pretioase.
raspunde

O alta,realitate

thumb down thumb up
duminică, 6 mai 2012, 06:23
de Contragabierul

Ioan Oltean,a inventat:milibocul,centibocul.La acestea,am adugat "DobiBokul"=adept bishnitzar de TroCoceni.Ia,faceti o inventariere prin Ardeal,si veti vedea cati DobiBoci sunt!!.Apropo:de cate ori,a incalcat Constitutia-BoKul,pe care-l preaslaviti?????
raspunde

boc-doctor honoris causa in drept constitutional??

thumb down thumb up
duminică, 6 mai 2012, 08:40
de roco

cum e posibil ca americanii,o natiune atit de civilizata si obiectiva cu valorile mondiale,sa gireze acordarea unui titlu stiintific unui om care a demonstrat exact in domeniul in care i s-a acordat titlul,ca este campion in nestiinta si incompetenta dpdv profesional? s-a rasturnat America cu rotile in sus? atunci amaritii de noi,care azi nu mai avem valori de reper in viata cotidiana romaneasca si ne uitam peste gard la americani,la europenii vestici, ca etalon,ce sa mai credem? chiar a disparut dreptatea?
raspunde

bai roco

thumb down thumb up
duminică, 6 mai 2012, 11:01
de Ion

Bai roco, situatia e cam asa: Americanii de la o universitate foarte prestigioasa au gasit de cuviinta sa ii dea lui Boc un asemenea titlu. Tu, pe de alta parte, cu creierul spalat de antene, crezi orbeste ca Boc este un incompetent chiar si cand Boc e recunoscut de un for atat de imposrtant cum e MSU. Asta ce spune despre tine? In loc sa iti pui niste intrebari si sa rumegi nitel faptele, zici ca toata lumea a luat-o razna (americanii, vest-europenii, etc) inafara bineninteles de antenisti care graiesc doar adevarul absolut.
raspunde

naspa

thumb down thumb up
duminică, 6 mai 2012, 10:26
de dan

naspa !
raspunde

bravo

thumb down thumb up
duminică, 6 mai 2012, 11:34
de lina

bravo BOC ! Le-ai dat-o peste nas gazilor, dana grecilor, tudorilor adica turnatorilor!
raspunde

mirare

thumb down thumb up
duminică, 6 mai 2012, 13:30
de zoe

Ieri In SUA si azi in Cluj!!! Oare nu-i trucata fotografia? Mi se pare putin ciudata ceasta acordare de titlu, sau marcheaza finalul carierei si exprima multumirea pentru serviciile aduse?! Tuturor sanatate si puteti sa spuneti ce ganditi si fara cuvinte urate sau numai asa stiti sa va exprimati?! Celui care va mai utiliza expresii urate, ii va creste cate o buba mare pe obraz si se va vindeca cand o sa ma roage pe mine sa-l vad ???!!!
raspunde

boc

thumb down thumb up
duminică, 6 mai 2012, 15:26
de gabi

* Mesaj:tot respectul pentru un mocan care o avut curaj sa intre in cocina de mitici , cel mai bun primar ..
raspunde

Foarte bine

thumb down thumb up
duminică, 6 mai 2012, 18:59
de ionica

Una peste alta, apare stirea pe site-ul Michigan State University, pentru noi ar trebui sa fie o onoare ca a fost invitat. Acuma daca o sa il voteze lumea sau nu asta e alta problema. http://news.msu.edu/story/commencement-ceremonies-this-weekend/
raspunde

Oare pentru care opinie?

thumb down thumb up
luni, 7 mai 2012, 08:47
de corzo

Cea cu Parlementul bicameral sau cel unicameral? Pentru faptul ca-si schimba opinia cu 180 de grade in orice problema?
raspunde

Diplomele de *onoare*

thumb down thumb up
luni, 7 mai 2012, 08:49
de Nae

Nu va mai faceti singe rau ca nu merita. Universitatea particulara din toata lumea este o afacere comerciala. Ei vind orice .Chiar si diplomele onorifice la care faceti referire. Conteaza doar suma,nu cine plateste sau primeste peticul de hirtie,frumos colorata. De regula omul pleaca in concediu platit de cineva,care se ingrijeste sa ii aleaga un traseu unde sa poata face poze la diverse institutii de prestigiu,indiferent cu cine,chiar si cu portarul,dar al carui nume sa sune frumos cind este pronuntat,si sa nu se stie despre el nimic. Vedeti cite invitatii a avut Bocul vostru cind era in functie,toti se inghesuiau cu invitatiile sa conferentieze in fata studentilor sa ii lumineze si pe ei cu un *crimpei* din gindirea sa. Vezi in articol ca la numarul de participanti aaparut grseala de tipar,se stie de ce. Poza este facuta prin aplicarea in fundat a altei poze.
raspunde

Domnu Nae

thumb down thumb up
luni, 7 mai 2012, 10:57
de Andrei

Michigan State University este o universitate particulara? Daca vrei sa critici macar incearca sa fi cat de cat aproape de adevar, nu intoxica cu minciuni.
raspunde

Universitate publica, de stat

thumb down thumb up
luni, 7 mai 2012, 15:21
de Irina

Daca e universitate de stat, e si mai rau, pentru ca la americani universitatile bune nu sunt cele de stat... :)
raspunde

PERFECT

thumb down thumb up
luni, 7 mai 2012, 09:58
de GIGI

IN 10 IUNIE SI NOI CLUJENII, II VOM DA ONORIFIC , UN SUT IN FUND...............
raspunde

Doctor in ... Drept, serios?

thumb down thumb up
luni, 7 mai 2012, 14:08
de Irina

:))) Emil Boc, specialist in Drept? I-am vazut cu totii rezultatele in tara, prin legile neconstitutionale...
raspunde

PE MERIT!!!

thumb down thumb up
luni, 7 mai 2012, 15:16
de ionel

Boc a ajuns doctor in drept pe merit iar eu ca si clujean si ca si roman sunt foarte fericit pentru ca i s-a acordat acest titlu si ca face duce numele Romaniei peste ocean. Bravo, Boc. Clujul te sustine!
raspunde

Discutabil meritul

thumb down thumb up
luni, 7 mai 2012, 19:29
de Cristian

Atunci cand un profesor de drept constitutional, asa cum este Boc, da legi peste legi declarate neconstitutionale, putem sa ne punem linistiti (sau nu chiar linistiti...) intrebarea cat de "pe merit" e titlul, cat de buna calificarea dansului si cat de moral el ca individ. Clujul nu-l sustine, PD-L-istii il sustin - si nici aceia nu-l sustin cu totii...
raspunde

Boc doctor in drept

thumb down thumb up
sâmbătă, 24 noiembrie 2012, 21:07
de mcapata

Bravo!!! Sper sa inteleaga si romanii, si mai ales clujenii, valoarea deosebita a primarului nostru!!!! Din pacate insa la noi majoritatea nu judeca cu mintea lor ci, sunt ca oile ...raspund la ordine si comenzi date de anumite persoane si interese de partid. Boc este un om integru, un bun profesionist si un politician temut de majoritatea comunistilor. Asa es explica si faptul ca a fost atat de calomniat si denigrat. SINCERE FELICITARI SI ADMIRATIE STIMATE DOMNULE BOC!!!
raspunde

Emil Boc Doctor in Drept

thumb down thumb up
sâmbătă, 30 martie 2013, 13:45
de angela

Felicitari Dlui Emil Boc! O personalitate pozitiva a Romaniei. Multumesc ptr implementarea reformelor in Romania, ptr tot ce a facut! Macar de-ar fi continuat si usl care de 1 an de zile ne oripileaza zilnic. Sunt convinsa ca nepotii mei ma vor intreba despre domnia sa si am sa le povestec cu mult drag si staisfactie ca am avut judecata limpede sa fac diferenta dintre politician adevarat si puscariabili, intre un roman ce se daruieste poporului si un pucist. Mult respect premierul, primarul, omul Emil Boc!
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.