Naţional

Dacă ai meseria potrivită, te aşteaptă un salariu de 4.800 de euro

Instituţiile UE angajează în luna octombrie specialişti români în mai multe domenii.

Specialiştii români interesaţi de o carieră în instituţiile europene pot aplica până la 18 octombrie pe site-ul EPSO - Oficiul European pentru Selecţia Personalului. Posturile sunt foarte bine plătite (de la 4.800 euro în sus, plus bonusuri), în plus se acordă şi indemnizaţii pentru familie, în cazul mutării la Bruxelles sau Luxemburg.

Posturile disponibile sunt de arhivari şi specialişti în managementul documentelor, în domeniul tehnologiei informaţiei şi de specialişti pentru dezvoltarea cooperării cu ţări din afara UE. Pentru toate se cer studii de specialitate şi cunoaşterea de limbi străine.

 

Publicitate

Comentarii

degeaba

thumb down thumb up
duminică, 18 septembrie 2011, 13:42
de Dan

era mai corect in loc de "pentru toate se cer studii de specialitate şi cunoaşterea de limbi străine" sa inserati p-acolo pe undeva si o "experienta minim 1 an in domeniu". LA noi meseria de arhivist e aproape inexistenta ...ca sa nu mai vorbesc de "Specialisti" in managementul documentelor. Asa ca , sincer , ati facut o stire pentru 2-3 oameni (din care probabil nici unul nu citeste ziuadecj. Forta de munca din Romania nu o sa aiba niciodata sanse la asemenea joburi.
raspunde

stire scrisa dupa ureche

thumb down thumb up
duminică, 18 septembrie 2011, 22:22
de ernesto

In propozitia asta (Instituţiile UE angajează în luna octombrie specialişti români în mai multe domenii) sunt doua falsuri, raportat la textul articolului. a) In luna octombrie institutile UE nu angajeaza niciun fel de specialisti, nici romani nici de alte nationalitati. In luna octombrie se incheie perioada de inscriere la concurs si asta e tot ce se intampla. b) Concursul nu este adresat numai romanilor, el este deschis tuturor cetatenilor UE (germani, francezi, belgieni, olandezi, etc). Partea si mai dura este aceea ca in urma concursului despre care scrieti se va intocmi doar o lista de rezerva, lista de pe care institutiile pot sa angajeze, daca au nevoie de personal. Reusita la concursul EPSO nu inseamna neaparat angajare. Poti sa te afli printre laureati si sa stai mult si bine "pe tusa". Mai multa documentare si mai putin senzational.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.