Naţional

Interviu cu omul care ne-a făcut cea mai valoroasă reclamă, Charlie Ottley. "Aveţi o comoară nepreţuită, care trebuie conservată" VIDEO

Un documentar lansat duminică seara de Travel Channel face o excelentă reclamă Transilvaniei.

"După ce am filmat o scenă foarte frumoasă în care am reuşit să surprindem păsări în sălbăticie chiar lângă casa pe care Prinţul Charles a restaurat-o în Valea Zălanului, am mers şi am vorbit cu el în Scoţia, la casa sa de lângă Belmont. Pe drum am condus printr-o zonă de sălbăticie, unde nu este nimic, nu sunt copaci, este foarte arid. În timpul documentarului puteţi vedea contrastul uimitor dintre ceea ce poţi vedea în România în comparaţie cu ce poţi vedea în Scoţia", a declarat pentru gândul.info Charlie Ottley, prezentatorul şi co-producătorul "Wild Carpathia". Documentarul care face probabil cea mai caldă şi preţioasă reclamă pentru Transilvania a fost difuzat duminică seara, pe Travel Channel. Vedeţi mai jos interviul cu Ottley.

 

În documentar apare şi prinţul Charles, care completează publicitatea excepţională la adresa Transilvaniei. "Ceea ce este minunat în Transilvania este această relaţie unică dintre om şi mediul înconjurător. Acest lucru lipseşte din societatea noastră (din Marea Britanie, n.r.). Oamenii tânjesc după un anumit sentiment al apartenenţei, al identităţii şi al semnificaţiilor. El există în noi, dar l-am negat şi am renunţat la el, ca şi cum ar fi irelevant. Dar nu este aşa", a declarat prinţul Charles.

 

Publicitate

Comentarii

noroc cu strainii

thumb down thumb up
luni, 31 octombrie 2011, 15:49
de adrian

deci, asa cum pana cum putem spune ca cel mai bun sef de stat al Romaniei a fost un rege neamt, cel mai bun viitor sef de stat al Romaniei va fi un roman de origine germana iar cel mai bun reprezentant al turismului romanesc este un englez. Printul Charles se pare ca iubeste mai mult Romania decat romanii care o distrug, care taie paduri sau doneaza resursele petroliere si aurul strainilor, eventual ne vom imbogati cu cianuri iar cativa activisti isi vor spori numarul de vile.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.