Naţional

Prinţul Charles, urmaşul lui Vlad Ţepeş VIDEO

Prinţul Charles a spus că este urmaşul lui Vlad Ţepeş, în cadrul emisiunii "Wild Carpathia", difuzată de Travel Channel UK.

Transilvania este prezentată, în teaserul emisiunii, ca fiind "un loc al mitului şi legendei" unde "urletul lupilor îţi dă fiori în aerul răcoros al nopţii" . "Carpathia", numele pe care prezentatorul Charlie Ottley îl dă spaţiului din interiorul munţilor Carpaţi, din România, este "aproape la fel de întinsă ca Marea Britanie" şi este pentru realizatorul filmului, un loc în care s-a păstrat sălbăticia şi un spaţiu unde încă mai trăieşte ursul brun.

Prinţul Charles, care glumeşte, spunând că, potrivit arborelui său genealogic, este descendent al lui Vlad Ţepeş, şi în acest fel, are legătură cu România, a declarat că este îndrăgostit de aceste locuri.

Amintim că Prinţul Charles are două proprietăţi în satul covăsnean Valea Zălanului, una dintre acestea fiind o casă veche de peste o sută de ani, care a fost complet renovată.

 

Publicitate

Comentarii

printz

thumb down thumb up
joi, 6 octombrie 2011, 00:38
de mihai

Iarasi a venit individul asta in campanie electorala in Romania? Face reclama produsului "Radu Duda cel Frumos." Se crede prea destept si pe noi ne considera prea prosti. Ca doar nu vine in Romania de dragul Romaniei sau al romanilor;dupa ce-i injura pe romani "din toate unghiurile",prin Marea Britanie. Vine sa-l sprijine pe Raducu Duda sa urce pe tron. Sa le arate "prostilor" de romani cat de frumos e Raducu si cat de bine le va fi daca Raducu o sa fie Rege !! Asa cum le e britanicilor cu masa lui, Regina.
raspunde

ultras tipic

thumb down thumb up
joi, 6 octombrie 2011, 19:19
de clujean

tu, asta, agramatul agresiv, nu esti din cei care injura CFR dandu-se drept suporter ai lui U? intreb fiindca asemenea porcarii sinistre doar un cretin de galerie poate scrie la adresa unui print, mocofane! a, uitasem, pt astia ca tine print e adrian cristea, muahahaha
raspunde

Monarhie

thumb down thumb up
joi, 6 octombrie 2011, 11:37
de Aniroc

@ Mihai: Monarhia dintotdeauna a ridicat imaginea unei tari in lume. Deci ce preferi, o Romania ca acum cu un mason tradator de tara ca Basescu care nu ridica un deget sa faca ceva pt tara asta sau o Romanie-monarhie, cu un om cultivat si un bun strateg care sa ridice imaginea tarii in lume ?
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.