Naţional

Telefonul anului nu este iPhone

iPhone 4 nu a reuşit să câştige titlul de cel mai bun telefon al anului în cadrul competiţiei T3 "Phone of the Year".
Publicitate
 

Samsung Galaxy S II este telefonul anului. Smartphone-ul produs de coreenii de la Samsung a câştigat titlul la a cincea ediţie T3 "Phone of the Year".

iPhone 4 nu a reuşit să-şi depăşească rivalul coreean. Gadgetul celor de la Apple a ocupat locul doi în preferinţele jurnaliştilor de la T3.

Gadgetul Apple a luat locul 1 în această competiţie în 2008, ultimele două premii fiind acordate telefonelor HTC, pentru Hero în 2009 şi Desire în 2010.

Jurnaliştii de la T3 şi-au motivat decizia prin faptul că Galaxy S II are cea mai bună cameră foto de pe piaţă, iar sincronizarea cu televizoarele şi alte gadgeturi este cea mai bună în timp ce ecranul telefonului Smasung este la fel de bun ca cel al iPhone-ului

 

Publicitate

Comentarii

Povesti

thumb down thumb up
miercuri, 12 octombrie 2011, 17:59
de DanT

Nu are cea mai buna camera foto de pe piata, poate mai buna decat iPhone, Nokia N8 e mai buna fara discutie (senzor mai mare, blitz xenon, rezolutie mai mare, buton de declansare in doua trepte, etc), Nici sincronizarea cu televizoarele nu e chiar asa de buna, N8 are iesire miniHDMI (standard) si vine cu cablu inclus pe cand Galaxy are un MHL (nesuportat de orice TV) si vine fara cablu inclus. DLNA suporta amandoua. Galaxy S II insa e probabil cel mai rapid si castiga per ansamblu in fata celorlalte telefoane.
raspunde

Samsung e copie

thumb down thumb up
miercuri, 12 octombrie 2011, 19:07
de Acime

Samsung e o copie de iphone. Rezultatul nu e relevant. Si dacia a batut mercedesul la vanzari si preferinte la nemti si nici macar copie nu e.
raspunde

Google Motorola

thumb down thumb up
joi, 13 octombrie 2011, 00:07
de Sorin

Motorola Atrix va fi la anul deopotrivă telefonul și tableta anului și împreună cu lapdock-ul, va câștiga și trofeul de laptopul anului.
raspunde

e nr.1

thumb down thumb up
vineri, 14 octombrie 2011, 18:21
de Pavel

Din punctul meu de vedere SGSII il depaseste clar in performante pe iPhone 4... defapt vorbim de doua lucruri diferite pentru ca spre deosebire de iPhone Galaxy are un CPU dual core. Ecranul de vede mai bine in lumina directa, e mai mare dar mai subtire. Iar aplicatii sunt o gramada pe AndroidMarket.
raspunde

aaaa

thumb down thumb up
vineri, 21 octombrie 2011, 11:25
de adi

daca am un samsung de 100 ron, am vroie sa comentez aici ?
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.