Opinie

Aurelia Cristea i-a cerut demisia lui Victor Ponta :)

Săptămânile trecute, deputatul Aurelia Cristea, doamna Cristea, cum îi spunem cu delicateţe în redacţie, a cerut demisia primarului Clujului.
Publicitate
 

„Emil Boc nu-şi asumă şi nici nu se leapădă de Elena Udrea, după ce a sprijinit-o la preşedinţia României, ţinând-o de mână în tot judeţul Cluj acum trei luni", a acuzat doamna Cristea, care nu-şi ascunde dorinţa de a candida la primărie în 2016. În spiritul echilibrului de care trebuie să dea dovadă un mare om politic, declaraţia doamnei Cristea ar fi trebuit să sune marţi, 17 februarie, cam aşa: „Victor Ponta nu-şi asumă şi nici nu se leapădă de sora sa.

Şi nici de mama sa, pe care a ţinut-o de mână încă dinainte de a şti să meargă pe propriile picioruşe. Să-şi dea demisia!". Evident, e doar o declaraţie imaginară, pentru că Aurelia Cristea nu o să muşte niciodată mâna care i-a oferit un fotoliu de ministru. Chiar dacă după aceea i l-a şi luat.

Am o veste proastă pentru doamna Cristea: nu va ajunge primarul Clujului. Niciodată, am vrut să completez, dar - ştiţi vorba aceea - „never say never". Dacă nu are nimeni din jurul domniei sale curajul să îi spună, o facem noi.

Un motiv este acela că Ponta a luat sub 20%, în turul I, şi sub 30%, în turul II, în municipiul unde de campanie s-a ocupat Aurelia Cristea. Dramatic sub media pe ţară! În aceste condiţii, nici măcar social-democraţii nu ar mai trebui să îi acorde vreun vot, la alegerile interne de luna viitoare.

Un alt motiv este chiar acela reflectat de colegul Valentin Mălăescu în serialul „Să râdem cu parlamentarii clujeni" (aici şi aici). Dacă nu ne făcea Vali atenţi, nu am fi observat câte cuvinte incolore, inodore şi insipide a rostit doamna Cristea de la pupitrul Parlamentului. Să dăm, însă, vina pe consilieri: ei au făcut compunerile acelea de clasa a VI-a, ei să fie pedepsiţi.

Aş zice că ar trebui să se întâmple nişte cataclisme politice ca doamna Cristea să se instaleze la primărie. De exemplu, Emil Boc ar trebui să pice pe mâna DNA. Sau Klaus Iohannis să îşi rupă un picior. La figurat. Adică să îşi distrugă imaginea excelentă pe care şi-a făcut-o înainte, în timpul şi chiar după alegeri.

În ceea ce îl priveşte pe Boc, nu mi-aş dori deloc să-l văd lângă Apostu sau Udrea. Mandatul actual al primarului este modest, clar inferior celui din 2004 (ca să fac o comparaţie fotbalistică, atunci era o tânără speranţă dornică de afirmare, acum, după revenirea de la Palatul Victoria, este un veteran care nu îşi mai găseşte motivaţia), dar imaginea Clujului nu merită o nouă palmă. Au fost destule.

Doamna Aurelia i-a transmis lui Vali Mălăescu că nu va mai răspunde la telefon nimănui de la ZIUA de CLUJ, ca sancţiune pentru că a strâns în două articole perlele pe care domnia sa le-a debitat de la „amvonul" Parlamentului. Aşa să fie! Mergem până acolo încât îi promitem că nu o sunăm. Niciodată, am vrut să spun, dar - ştiţi vorba aceea - „never say never".

PS Vom şterge de la comentarii orice observaţie că Aurelia Cristea a fost „aprozăreasă". Toţi am avut meserii de tinereţe: colegul Vali Mălăescu a fost agent imobiliar, eu am prestat ca ospătar, o altă colegă, Teodora Demian, a fost vânzătoare. Dacă vreţi să scrieţi despre doamna Cristea, vă rugăm să vă referiţi la omul care este dânsa acum.

Publicitate

Comentarii

AC nu a fost ...* este ... *

thumb down thumb up
marţi, 17 februarie 2015, 18:03
de titi

Dar ce zici de chestia ca pacalici-din-carti vrea sa-l vada pe Base linga Ilenuta Udrea ?( declaratie de astazi ) A uitat ca Base a FOST de multe ,multe ori linga Ilenuta... pe cand el vrea ( si cat de curand chiar va reusi ) sa-si faca selfie-uri la dus cu felix-turnatoru , "pretenaru " ghitza , cosma-family si cumnatelu hertanu . Muicaaaaa dela Gorji... se facu de o echipa de baschet ... sa vina "sponsorul" ! ...* nu inseamna aprozareasa ( sic ).
raspunde

Bine punctat dl.Lespuc

thumb down thumb up
marţi, 17 februarie 2015, 18:41
de emil

Articol taios si bine articulat Cotoroanta Aurelia Cristea zisa Poama Huedinului nu va ajunge niciodata primar in Cluj.Poate la Huedin unde si-a inceput cariera de ipocrito-oportunista cu talente sexuale
raspunde

Tanti Aurelia are liceul la SERAL

thumb down thumb up
marţi, 17 februarie 2015, 19:17
de ion

Tanti Aurelia are liceul la SERAL si facultatea la fara frecventa la fabrica de diplome Bogdan Voda. Nici nu mai conteaza originile ei .. cu asa "pregatire" serioasa..
raspunde

Comment la un alt articol

thumb down thumb up
marţi, 17 februarie 2015, 21:54
de Ikar

Am postat acest comment la un articol aparut in Ziar de cluj. Dar dupa cum porcul libidinos de Alexa cenzureaza si nu doreste sa publice orice comment care e mai acid am sa-l postez aici! Era vorba despre articolul portret al militianului Pop puscas- are legatura cu javra de cristea! Deci: ,,Dar de familie de ce nu zice nimic? A reusit singur singurel? Sau care familie? aia pe care a abandonat-o pentru o fufa? Pt javruta de aurelia cristea? Nu am crezut ca are atata ipocrizie omul asta... Vb de principii...sa te privesti singur pe tine... E patinat rau! Am o intrebare dl Pop -puscas: oare puteti sa va priviti in suflet, nu in oglinda si sa fiti impacat cu ce ati facut propriei dvs familii...?? Nu famigliei... Sesizati parodia sper... Parodia in care faceti jucati m-ar face sa rad daca nu ar fi de fapt o tragedie... P.s: nu ma astept sa publicati acest comment dle Liviu Alexa... Stiu ca il ,, pupati" in zonele intime pe PPT:))
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.