Opinie

De astăzi, devine omul fără nume. Impostorul

ZIUA de CLUJ a decis să nu îi mai scrie numele şi să evite, pe cât posibil, să îi mai publice fotografia. Ceea ce a făcut el e de neiertat.

Omul acesta s-a insinuat prin fraudă în vieţile noastre. Ne-a luat de fraieri pe toţi. Şi-a falsificat diploma de licenţă, pentru a părea cine nu este (AICI). Nu e vorba de studii aici. Sunt destui oameni inteligenţi, care nu au urmat nicio zi de facultate.

Sunt destui români care cunosc legile ţării mai bine decât cei care au absolvit Dreptul. Deci nu e vorba de studii, ci de bun simţ. De lipsa lui. Nu aş avea nimic împotrivă să fiu condus de un om cu 10 sau 12 clase, dar de ispravă. Am, însă, o problemă să fiu condus de cineva care mă ia de prost.

Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean a fost angajat consilier juridic la Beliş şi Sânpaul. A avut funcţii de conducere la Electrica şi la Hidroserv. Pe principiul Dumnezeu te ajută, tu măcar cumpără-ţi bilet la loto, pe omul acesta partidul l-a sprijinit, însă el trebuia să aibă măcar diploma care să-i permită să profeseze. S-a dovedit că o deţinea în fals.

Oricât am îndulci termenii, asta se numeşte furt. Fiecare salariu pe care l-a luat de la stat, şi a încasat sume frumoase de bani - la Hidroserv câştiga peste 6.000 de lei pe lună! - a fost însuşit prin furt din buzunarul nostru. Întotdeauna am avut impresia că nu ştie cum să facă lucrurile corect, dar că este tobă de şmecherii. Acum ştiu de ce. Mereu am avut senzaţia că a citit doar lecturile obligatorii. Acum mă gândesc că nici pe acelea.

Am auzit că se compară cu Ponta - plagiatorul. Şi ce a făcut Ponta este un furt - şi-a însuşit munca altcuiva, iar lumea academică s-a străduit să îl apere pe pungaşul ajuns premier. Aici însă vorbim despre chestiuni mult mai grave şi mai simplu de dovedit. Se numesc fals şi uz de fals şi se pedepsesc cu închisoare. Dacă procurorii nu au ajuns încă la uşa lui, nu înseamnă că nu mai merg deloc, ci că probabil sunt pe drum.

Până ajung procurorii, ZIUA de CLUJ a decis să facă un prim pas. Am hotărât să nu îi mai pomenim numele în articolele de pe website şi din ziarul print, respectiv să evităm să îi mai publicăm fotografia. În fraza următoare o vom face pentru ultima dată: Mihai Seplecan, eşti un impostor proţăpit în fruntea judeţului şi ne faci de râs; ia-ţi diploma falsificată şi du-te acasă!

Publicitate

Comentarii

Langa el

thumb down thumb up
miercuri, 2 decembrie 2015, 17:34
de Horea

ar trebui sa stea fara urma de tagada toti cei care au favorizat infractorul. Ilie Calian, Marius Nicoara, Daniel Buda s.a. Acestor oameni ar trebui sa li se interzica dreptul de mai fi alesi in vreo functie publica, dreptul de mai fi numiti intr-o functie publica ....
raspunde

Lespuc, Lespuc, Lespuc... ce nume, ce caracter!

thumb down thumb up
miercuri, 2 decembrie 2015, 18:59
de Bogdan

Lespuc a invatat in sfarsit ca "nici o" se scrie intr-un cuvant! Wow... in ritmul acesta, pana in 2040 sunt sanse sa ajungi sa scrii o fraza intreaga fara greseala. Cat despre acest articol, Lespuc, tu NU esti Dumnezeu! Deh, nu esti nici macar judecator... asa ca NU mai judeca. Mai ales intr-o fituica online si o varianta tiparita in cateva pagini si cateva exemplare. Rolul presei e sa informeze corect, nepartinitor. In NICIUN (uite, invata si acest cuvant... si asta se scrie impreuna) fel sa judece asa cum se intampla in asa-zisul articol!
raspunde

Bogdan o ia la uu, aa!!!

thumb down thumb up
miercuri, 2 decembrie 2015, 21:26
de 1907

Bogdan ghiolban, postacul lui Seplecan. Moarte postacilor!
raspunde

@Bogdan

thumb down thumb up
joi, 3 decembrie 2015, 07:26
de Mihai

Cat de josnic poti sa fii sa ripostezi atacand autorul articolului? Sa ataci tirajul unui ziar? Cred ca este pentru intaia oara cand citesc astfel de ineptii intr-un comentariu. Bogdane, nu stiu care iti este castigul sa postezi comentarii fara nicio legatura cu articolul dar ma intreb daca nu cumva ai vreo afectiune degenerativa a creierului. Nu iti place articolul sau ziarul, uita-te la Antena3, probabil ca te reprezinta.
raspunde

Cu atatea spitale in Cluj-Napoca... e pacat sa te plimbi inca pe strada nevindecat.

thumb down thumb up
vineri, 4 decembrie 2015, 01:48
de Bogdan

V-ati simtit, sau te-ai simtit atacat? Daca te atacam, acum nu mai citeai. Concluzie: când simti ca ai halucinatii, consulta un medic.
raspunde

Mincinosul Seplecan mihai!

thumb down thumb up
miercuri, 2 decembrie 2015, 20:34
de Seplecan mihai Demisia!

seplecan mihai nu numai ca si-a falsificat diploma dar a tarat in minciuna si numele domnului Presedinte Iohanis! seplecan mihai este in stare de orice!
raspunde

care "domn" presedinte ?

thumb down thumb up
joi, 3 decembrie 2015, 07:34
de inter

"domnului" Iohannis ? poate ai uitat ca si "domnul" la care faci referire a pierdut in instanta o proprietate din Sibiu tocmai pentru ca o obtinuse cu acte false. daca mai marii politicii ar fi oameni si nu scursuri , oameni ca si Szeplekan nu ajungeau prin dregatoriile statului. asa cum scrie mai sus cineva , ar trebui pomeniti pe langa Szeplekan toti interlopii care i-au favorizat ascensiunea. interlopii cunoscuti , ca armata de interlopi din servicii n-o stiu prea multi
raspunde

...DEMISIA !

thumb down thumb up
joi, 3 decembrie 2015, 01:03
de miahi

Demisia Seplecan ! Nesimtitule !
raspunde

securoii si sifonarii...

thumb down thumb up
joi, 3 decembrie 2015, 08:38
de muresan ion

care graviteaza in jurul cj cluj sunt tare suparati pe sportivul-sofer...asa ca l-au delegat pe bagabondul de lespuc sa dea din papagal...dar oare ce zic stapanii lui lespuc de alde guse-sifonarul -,,jucator la bursa', de alde bogdanel-cheliosul-sifonar,etc....astia nu sunt impostori????...sau de betivanul hoandra, sau de sifonarul novacescu, sau de progenitura comunistoida otrocol,etc...eeee...
raspunde

draptate

thumb down thumb up
joi, 3 decembrie 2015, 11:03
de george

E o initiativa unica si interesanta. Personal cred ca S este un retardat mental. Se vede dupa cum se uita inainte. Asta nu e o problema evident, problema este ca un *****oman din asta ajunge sa ne conduca, calcand pe cadavre in jurul lui. pe de alta parte @ Bogdan are dreptate - PRESA TREBUIE SA INFORMEZE, iar acest articol nu face asta, ci induce clar idei sau optiuni. Neprofesionist
raspunde

opinie

thumb down thumb up
joi, 3 decembrie 2015, 12:05
de Ionel Lespuc

Asa cum stiti, presa poate informa si, la fel de bine, poate emite opinii. Acest articol face parte din categoria opinii si este marcat corespunzator. Cu stima.
raspunde

Ionele, mai bine ne-ati spune voi, "jurnalistii" de la acest ziar, de cand ati avut revelatia ca Szeplekan e asa cum e?

thumb down thumb up
joi, 3 decembrie 2015, 16:15
de hai serios

Cand v-ati dat seama cine e de fapt Szeplekan? Inainte de a-l reevalua Nicoara, Tise, Buda & Co. sau dupa ce ei l-au reevaluat dintr-o "tanara speranta a politicii clujene" in ceea ce este de fapt, adica un semi-analfabet? Ca daca e dupa, cum se vede din articolele pe care le-ati scris de-a lungul ultimului an, inseamna ca asta nu mai e "presa" ce faceti voi. De fapt am si eu o opinie: Rares Bogdan a batut palma cu echipa ce-l sustine pe fostul sef UTC Boc la carma orasului, iar voi, ca niste slugi ce sunteti, va conformati. Cum suna opinia asta?
raspunde

@hai serios

thumb down thumb up
vineri, 4 decembrie 2015, 17:45
de Ionel Lespuc

Ma injurati sau ma ignorati, nu e o problema, incapem cu totii in frumosul judet Cluj, Dar nu ma comparati. Rares Bogdan este la Realitatea TV si chiar nu ma priveste cu cine bate palma. Il respect, dar este un fost coleg. Daca va uitati cu atentie, s-ar putea sa gasiti articole recente in care il critic pe actualul primar al Clujului. Si ramaneti pe receptie, s-ar putea sa descoperiti ca toti au parte de un tratament egal. Cu stima.
PS Si articolul asta e tot după "reevaluare"? http://ziuadecj.realitatea.net/opinie/in-loc-de-bun-venit-noului-sef-al-consiliului-judetean--138588.html
raspunde

pentru george + Lespuc

thumb down thumb up
vineri, 4 decembrie 2015, 02:00
de Bogdan

1. Pentru george: pacat de anii petrecuti la Facultatea de medicina, apoi rezidentiatul... 10 ani, dupa care un doctorat, conferinte etc... când e defapt atat de usor sa te uiti la fatza cuiva si sa iti dai seama ca e un retardat mintal. Cel putin in "opinia ta". 2. Pentru Lespuc: Observ ca nu stii ce e aia o opinie. Nasol de tine ca te faci de rasul curcilor. Un judecator, de exemplu, poate avea o opinia la o persoana din proces, ca e vinovata, insa daca nu sunt dovezi din partea organelor abilitate, nu poate judeca in concordanta cu propria opinie. Asadar e sub nivelul tau judecatorul. Pentru ca tu ai o opinie, si o executi! Fara dovezi de la organele abilitate. Ai procedat total gresit!
raspunde

@Bogdan

thumb down thumb up
vineri, 4 decembrie 2015, 12:40
de Iuliu Dafin

Ba, papagalule de Bogdan, care de fapt nu esti Bogdan (in fond, oricine poate semna sub pseudonim). Vad ca detii adevarul absolut, vad ca faci pe desteptul, ca arunci cu laturi in publicatia Ziua de Cluj - la care, apropo, comentariile tale generaza trafic, fraiere - jignesti autorul textului s.am.d. Ma, jurnalistii sunt persoane publice, se expun, dar tu? Tu cine esti, ma, papagalule? Un pseudo-smardoi de tastatura, aia esti. Dar, daca tot faci pe smecherul de carton, ia lasa pseudonimul la o parte si haide sa discutam asta face to face. Te tine, papusel? Ia exemplul lui Lespuc si semneaza-te, daca tot jignesti lumea. Ce zici, te bagi, pitecantropule?
raspunde

Saaa.... traaiti !

thumb down thumb up
sâmbătă, 5 decembrie 2015, 07:59
de Bogdan

Fiind sectiune de Opinii, ni le exprimam. Liberi. Tovarasa Dafin, ati merge in borcanele mele cu muraturi, ar insemna sa va fac bucati, insa mi-am pus muraturile pe anul acesta. Nu vad sa te avanti cu adresa ta de acasa, daca tot ma astepti. Insa e ok, am IP-ul, nu e nevoie de alte indicatii.
raspunde

impostorul seplecan

thumb down thumb up
joi, 3 decembrie 2015, 11:03
de ion

Seplecan , impostorul, falsificatorul, cu un c.o.i.sa plece ca face numai rau judetului Cluj. Fara caracter si bun simt. Apoi are timp de rugaciuni si plecaciuni , dar se pare ca e ahtiat dupa functii ca tot merge in vizite ca elena CO2 si se pozeaza pe la biblioteci iar el e zero, ba se baga cu nasul in cazanele de la Univers T( de atunci eu nu mai mananc acolo) , ba la Clujana, bala,bala , bala ....demisia si drumul IMPOSTORULE
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.