Opinie

La horă i-a zâmbit, pe la spate l-a pocnit. Cristea vrea să profite de scandalul Udrea şi cere demisia lui Emil Boc

În 24 ianuarie, Aurelia Cristea şi Emil Boc s-au prins într-o horă a Unirii în centrul Clujului şi s-au amuzat. Acum, zâmbetul a dispărut şi Cristea i-a cerut primarului demisia, motivând cu scandalul Udrea. Intrată în pielea candidatului la primărie, fosta doamnă ministru ignoră scandalurile propriului partid.
Publicitate
 

Aurelia Cristea a cerut joi demisia primarului Emil Boc şi i-a solicitat acestuia „să-şi asume starea de corupţie generalizată a guvernului pe care l-a condus şi să explice clar acuzaţiile de corupţie, trafic de influenţă, mită, de care sunt acuzaţi miniştrii cabinetului său".

Deputatul PSD spune că, după deschiderea a trei dosare penale pe numele fostului ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, „Emil Boc nu-şi asumă şi nici nu se leapădă de Elena Udrea după ce a sprijinit-o la preşedinţia României, ţinând-o de mână în tot judeţul Cluj acum trei luni".

Doamna Cristea, la rândul său ţinută de mână de Boc la hora Unirii din 24 ianuarie, nu se leapădă însă de PSD, partidul cu un număr record de cercetaţi penal, nici de actualul premier Victor Ponta, primul român care renunţă "de bunăvoie" la un doctorat.

Aurelia Cristea mai afirmă că i-a solicitat primarului să organizeze o întâlnire cu parlamentarii clujeni pentru proiectele comunităţii, dar îl anunţă pe edilul Clujului că renunţă la acest demers.

Numele fostul ministru al Dialogului Social, Aurelia Cristea, este vehiculat de mai mulţi pesedişti clujeni influenţi drept viitorul contracandidat al lui Emil Boc la funcţia de primar al Clujului, la alegerile din 2016.

Deputatul Aurelia Cristea a lansat în ultimele luni o adevărată campanie impotriva primarului Emil Boc şi a activităţii acestuia în fruntea municipalităţii clujene, cautand sa faca opoziție, daca edilul sef tot nu are parte de asa ceva in Consiliul Local.

Ziua de Cluj a cerut în scris Primăriei Cluj Napoca exprimarea unei poziţii a lui Emil Boc faţă de cererea şi opiniile lansate de fostul ministru Aurelia Cristea, dar până la ora publicării articolului nu a primit un răspuns.

 

Publicitate

Comentarii

Poama Huedinului

thumb down thumb up
vineri, 6 februarie 2015, 06:00
de Emil

O jagardea expirata ci parvenitismul in sange,Pe scurt Huedinul ne-a dat o fiica nimitAurelia
raspunde

cristea ipocrita

thumb down thumb up
vineri, 6 februarie 2015, 12:50
de vasile

s-a trezit ipocrita de aprozareasa reli cristea sa ne dea lectii de moralism. oare de ce nu ne zice si de ministrii PSD anchetati pentru coruptie? ipocrizia e mare.
raspunde

meri traje apa aprozarita din Hodin :))

thumb down thumb up
vineri, 6 februarie 2015, 14:40
de :)))))))))))))))

tu nu te uiti in oglina tu tanti Aurelia, sa vezi ce fata de taranca ai?
raspunde

Frumosul

thumb down thumb up
sâmbătă, 7 februarie 2015, 07:37
de votantul

Nu toata lumea poate avea o fata de ”domn de la oras” ca tine. Nu toti ne-am nascut ingineri, medici, profesori, primari, presedinti cum se cred comentatorii anteriori. Unii ne-am nascut si oameni simpli,apoi prin munca si studii am ajuns sa ii ”intrecem ”pe acesti circotasi, care au ura pe omul simplu care s-a ridicat de jos. De ce credeti ca o ”vinzatoare de aprozar” nu poate studia la o facultate, sau poate doar daca face parte din gasca celor pe care cu ”mindrie” ii sustineti. Cu votul unora care gindesc ca voi a ajuns o analfabeta in parlamentul europei. (Nu dau nume ca nu e frumos,dar voi stiti despre cine este vorba ca doar a-ti votat-o).Daca doamna respectiva il ”adula și peria” pe primarul vostru, probabil ca in opinia voastra avea o fata de doamna, daca are o alta opinie are fata de ”taranca”. Sa stiti ca tarancile nu sint cu nimic mai prejos de ”doamnele” de la oras. Vedeti ca aveti un exponat din plescoi, care se crede ”doamna”, si probabil nu a lucrat la aprozar ci doar pe centura, asta il sustine pe Boc,nu ii cere demisia. Aplaudati-o, e femeia care va place..
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.