Politica

Senator clujean jignit incalificabil de „avocatul corupţilor”

„Analfabet”, „nespălat”, „prost”, „sare mătreaţa din el” şi „se comportă ca mucii de pe piept ai lui Nicuşor Dan”, au fost apelativele cu care controversatul senator PSD Şerban Nicolae la „gratulat” pe vicepreşedintele Senatului României, senatorul USR Mihai Goţiu
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Preşedintele Iohannis, despre negocierile pentru Brexit: Toţi pe unul şi unul pentru toţi

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, la Bruxelles, înainte de reuniunea Consiliului European, că, în contextul negocierilor pentru Brexit, trebuie excluse negocierile separate sau bilaterale şi că UE27 trebuie să fie unit, care să negocieze pe o singură voce.
comentarii: 0

Politician britanic: Marea Britanie nu are nevoie de sezonieri români după Brexit

După Brexit afacerile financiare trebuie stimulate să rămână pe teritoriul britanic, explică lordul Nigel Lawson, un politician conservator britanic, însă nu este nevoie de "români care culeg fructe".
comentarii: 0

Preşedintele a promulgat legea care interzice parlamentarilor să conducă activităţi comerciale

Klaus Iohannis a promulgat joi legea care stabileşte că parlamentarii nu pot avea funcţii de conducere în societăţi care desfăşoară activităţi comerciale.
comentarii: 0

ALEGERILE DIN FRANŢA. Emmanuel Macron va câştiga detașat scrutinul prezidenţial, conform unui sondaj

Emmanuel Macron, candidatul organizaţiei civice În Mişcare! (social-liberală), ar urma să primească 60,5% din voturi în turul doi al scrutinului prezidenţial din Franţa, potrivit unui sondaj de opinie difuzat joi de publicaţia Le Figaro.
comentarii: 1

România, dată în judecată pentru că a eşuat în gestionarea gunoaielor

România este unul dintre statele membre ale UE cu cele mai slabe performanţe în ceea ce priveşte gestionarea deşeurilor municipale solide.
comentarii: 3

Ilie Năstase către un secretar de stat din Cluj: "Ce faci, grasule?"

Un fost parlamentar de Cluj, ajuns acum secretar de stat, a povestit cum a fost jignit se Ilie Năstase, dar nu s-a supărat, ci, din contră, s-a simţit onorat că a fost remarcat.