Politica

NEWS ALERTUPDATE#REZIST. A 17-a zi de proteste în capitala Transilvaniei FOTO/VIDEO

Se împlinesc două săptămâni şi jumătate de când clujenii ies zilnic în stradă pentru a transmite un mesaj Guvernului Grindeanu: NU corupţiei, NU hoţiei, NU guvernării iresponsabile!
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Un deputat PSD Cluj ia la întrebări ministrul Transporturilor

Deputatul PSD de Cluj Horia Nasra a adresat recent o întrebare ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, pe o problemă la care municipiul aşteaptă o rezolvare de mai mult timp.
comentarii: 0

Primarul Iaşului, suspendat din toate funcţiile deţinute în PSD: Am fost pedepsit pentru că am spus adevărul

Vicepreşedintele PSD, Mihai Chirica, preşedinte interimar al PSD Iaşi, a fost suspendat din toate funcţiile politice la şedinţa CExN al PSD, dar fără a se aplica sancţiunea excluderii din partid.
comentarii: 1

Dragnea: Avem 1,4 mil. semnături pentru susţinerea guvernului şi a programului de guvernare

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că în filialele PSD s-au strâns peste 1,4 milioane de semnături pentru susţinerea guvernului şi a programului de guvernare.
comentarii: 0

Congresul USR vine la Cluj

Primul congres din istoria Uniunii Salvaţi România va avea loc la Cluj.
comentarii: 0

CExN al PSD a votat lista noilor miniștri la Justiție, Fonduri Europene, Economie și Mediul de Afaceri

Comitetul Executiv Național al PSD a votat miercuri lista noilor nominalizări pentru portofoliile Justiție, Fonduri Europene, Economie și Mediul de Afaceri.
comentarii: 0

Tinerii liberali împart Constituţia de Dragobete

Cu ocazia Zilei de Dragobete, TNL Cluj va desfăşura, în Cluj-Napoca şi Câmpia Turzii, o acţiune intitulată "Iubeşte România! Iubeşte Constituţia!", în cadrul căreia vor fi distribuite clujenilor 400 de exemplare din Constituţia României.