Politica

Inutila dramoletă televizată a lui Tudose - analiză

Fără precedent, un şef de guvern şi-a umilit public unul dintre miniştri. Numai că, fără declanşarea unei absolut improbabile revoluţii de filozofie politică, gestul lui Tudose va rămâne o nouă penibilă răfuială personală în piaţa publică.
citeste articol
comentarii: 2

comentarii: 0

Dragnea, mulţumit de activitatea lui Cuc: Orban să se gândească serios dacă depune moţiune

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, marţi, că este mulţumit de activitatea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, ironizând intenţia PNL de a depune o moţiune simplă pe acest domeniu şi arătând că nu a fost mulţumit de activitatea fostului ministru, Ludovic Orban.
comentarii: 0

Preşedintele Franţei vine în România. Va avea conferinţă comună cu Iohannis

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, va veni joi în România, urmând să aibă convorbiri şi conferinţă de presă comună cu preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului francez va vizita Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”.
comentarii: 0

Dragnea: Vom înfiinţa o Casă română de comerţ, în maximum o lună

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, marţi, la Călăraşi, că a discutat cu premierul Mihai Tudose despre înfiinţarea unei Case române de comerţ, instituţia urmând a se constitui în maximum o lună.
comentarii: 0

Tudose: Suntem datori să spunem românilor care sunt băncile unde există pericol să-şi ţină banii

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, că va face publică lista băncilor care declară că nu au profit, deoarece este dator să spună românilor care sunt băncile unde există pericol să-şi ţină banii în depozite.
comentarii: 0

Orban: Să i se impute ministrului Transporturilor creşterea pierderilor companiei Tarom

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că ar trebui să i se impute ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, care l-a numit pe Eugen Davidoiu în funcţia de director al Tarom, creşterea pierderilor companiei la 28 de milioane de euro, pe primele luni ale anului.
comentarii: 0

Ministrul Muncii: Inechităţile din legea pensiilor se pot corecta printr-o legislaţie nouă

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a afirmat, luni, în urma întâlnirii cu sindicaliştii Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian, că legea pensiilor are multe inechităţi care pot fi reglate doar printr-o nouă legislaţie.