Politica

LIVE: Cum îşi ascund averile "săracii" politicieni bogaţi

Europarlamentarul Cătălin Ivan este invitatul jurnalistului Mihai Moga, de la ora 17:00, la o nouă ediţie e emisiunii ZIUA LIVE.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Preşedintele nu poate refuza numirea conducerii instanţei supreme

Parlamentarii comisiei speciale privind justiţia au adoptat, vineri, un amendament referitor la numirea conducerii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, potrivit căruia preşedintele României nu poate refuza numirea acestora.
comentarii: 0

Deputatul PSD Horia Nasra vrea să reînvie un proiect blocat al Clujului

Deputatul PSD de Cluj Horia Nasra i-a cerut ministrului Energiei să-i comunice care este stadiul proiectului Hidrocentralei cu acumulare prin pompaj Tarnița- Lapuștești, din judeţul Cluj.
comentarii: 0

Iohannis, despre bugetul pe 2018: Mi se pare obligatoriu să avem 2% alocat pentru Apărare

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, că se aşteaptă ca bugetul pentru 2018 să fie unul echilibrat, sustenabil, precizând că i se pare obligatoriu să fie alocat un procent de 2 la sută pentru domeniul Apărării.
comentarii: 0

USR: Ministrul Justiției, care a fost avocatul lui Dragnea în fața CCR, ar trebui să își dea demisia

USR cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa decizia CCR de a respinge cererea presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, cu privire la un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si DNA, in dosarul Belina.
comentarii: 0

Orban: Chiar dacă moțiunea nu a trecut, PNL va continua lupta cu guvernul PSDragnea

PNL va continua lupta cu guvernul pentru a scăpa România "din ghearele unei caracatițe care încearcă să confiște statul român", chiar dacă moțiunea de cenzură a fost respinsă, a declarat joi președintele liberal Ludovic Orban.
comentarii: 0

Ministrul Justiției despre decizia în cazul Belina: Este prudent și corect să așteptăm considerentele

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat joi că este prematur să exprime un punct de vedere în legătură cu decizia Curții Constituționale în cazul Belina, susținând că este "prudent" și "corect" să se aștepte considerentele, amintind de hotărârea privind abuzul în serviciu.