Politica

comentarii: 0

Dragnea, despre recomandarea CE de reducere a cheltuielilor: Ne tot arată cartonaşe galbene. E incorect

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, marţi, că România primeşte cartonaşe galbene şi atenţionări de la Comisia Europeană, el menţionând că acestea sunt incorecte şi că nu acesta este modul în care trebuie procedat cu un stat membru.
comentarii: 0

Nou termen pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu. Ce a decis Camera Deputaţilor

Până la data obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu, răspunderea pentru funcţionarea construcţiilor şi amenajărilor din punct de vedere al asigurării cerinţei de securitate la incendiu rămâne în exclusivitate beneficiarilor investiţiilor.
comentarii: 0
NEWS ALERT

Legea salarizării unitare a fost adoptată de Senat

Senatorii au adoptat marţi Legea salarizării unitare, în forma care a trecut de Comisia de muncă, legea urmând să fie trimisă Camerei Deputaţilor, care este for decizional.
comentarii: 0

OUG 79 a fost adoptată. Membrii de partid pot fi manageri de spitale

Comisia juridică şi cea de sănătate au adoptat, luni, OUG 79 privind managerii de spitale, deşi aceasta a fost respinsă de Senat, membrii de partid putând fi manageri de spitale, dacă nu au funcţii de conducere în formaţiunile politice. Deputatul PNL Pavel Popescu, OUG 79: Politizează sistemul de sănătate
comentarii: 0

Raluca Turcan: Datele INS privind economia au fost falsificate și forțate politic

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, că datele publicate de Institutul Național de Statistică (INS) privind economia au fost "falsificate" și "forțate politic", anunțând că liberalii vor propune depolitizarea mai multor instituții.
comentarii: 0

Legea graţierii ar putea trece tacit de Senat

Grupul parlamentar al USR a cerut Biroului Permanent al Senatului introducerea proiectului pe ordinea de zi de marţi, pentru a se evita adoptarea tacită.