Politica

comentarii: 0
UPDATE

PNL a depus moţiunea de cenzură împotriva guvernului Tudose

PNL şi USR solicită retragerea încrederii acordată Guvernului Tudose, pentru a opri distrugerea economiei şi scoaterea României din UE, afirmând că demiterea Guvernului trebuie să ducă la abogarea OUG care au generat „haosul fiscal”, potrivit textului moţiunii de cenzură.
comentarii: 0

Mihai Tudose despre reforma fiscală: Președintele are o părere, noi alta

Președintele Iohannis are părerea sa despre reforma fiscală, iar Guvernul alta, aceasta fiind cea bună după cum consideră atât sindicatele cât și patronatele, a declarat joi seara premierul Mihai Tudose.
comentarii: 0

PNL vrea colaborare cu Pro România pe proiecte foarte importante

Reprezentantii PNL si cei ai Pro Romania au avut, joi, o intalnire in contextul demersurilor liberalilor pentru sustinerea motiunii de cenzura pe care o vor depune vineri.
comentarii: 0

Liviu Dragnea admite că în CExN s-ar putea lua în discuție un miting al PSD

Comitetul Executiv Național al PSD poate discuta despre organizarea unui miting, dar care să aibă sens, dar deocamdată acest subiect nu există, a declarat președintele partidului, Liviu Dragnea.
comentarii: 0

Elena Udrea: Lichele securiste încearcă să mă amestece în Tel Drum

Fostul ministru Elena Udrea scrie pe Facebook că unii încearcă să o amestece în dosarul Tel Drum, pentru că în perioada în care firma primise lucrările, avea calitatea de ministru.
comentarii: 0

Dragnea: Eu nu cred că MCV se va ridica în perioada aceasta contemporană

Îngrijorări în raportul MCV vor exista mereu, iar acest mecanism nu se va ridica în "perioada aceasta contemporană", a afirmat joi liderul PSD, Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților.