Politica

comentarii: 0

Tinerii din Secuime migrează la Cluj din lipsă de oportunități

Un raport al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României relevă migrarea tinerilor din Covasna către Brașov, Cluj sau București din lipsă de oportunități de dezvoltare și obținerea de locuri de muncă.
comentarii: 0

Reacţie a Comisiei Europene în criza cărnii de porc în urma unei sesizări a eurodeputatului Daniel Buda

Europarlamentarul clujean Daniel Buda a anunţat că Executivul Uniunii Europene a luat unele măsuri pentru salvarea sectorului cărnii de porc. Daniel Buda a sesizat în urmă cu două luni Comisia Europeană cu privire la situaţia de criză din acest domeniu.
comentarii: 0

PNL: Ordonanţa privind contractele part-time încalcă noul Cod Fiscal şi limitele Constituţiei

PNL susţine că ordonanţa emisă de Guvern pentru taxarea suplimentară a contractelor part-time încalcă Codul fiscal şi limitele Constituţiei, încurajând firmele afectate de această măsură să acţioneze pe calea instanţelor judecătoreşti pentru sesizarea Curţii Constituţionale.
comentarii: 0

Parlamentul de la Chişinău cere retragerea trupelor ruse din Republica Moldova

Partidul Democrat, susţinut de alte facţiuni politice, a propus vineri un nou proiect de lege privind retragerea trupelor ruse din Republica Moldova.
comentarii: 0

Iohannis trimite spre reexaminare legea prin care Avocatul Poporului primeşte rang şi salarizare de ministru

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, pentru reexaminare, legea prin care Avocatul Poporului primeşte rang şi salarizare de ministru, invocând nereguli în ceea ce priveşte modul în care se calculează pensia Avocatului Poporului şi a adjunctului acestuia.


comentarii: 1

Disputa dintre liderii PNL şi PSD Cluj a ajuns la cote alarmante. „Guvernul PSD fură banii clujenilor" vs „Tratament medicamentos pentru Alin Tişe"

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe, şi liderul PSD Cluj, Horia Nasra, au continuat şi vineri să arunce vorbe grele pe tema alocărilor de bani pentru Cluj de către guvern.