Politica

comentarii: 0

Andronescu: Dacă protestele se transformă într-un mesaj de instabilitate, toată lumea are de pierdut

Ecaterina Andronescu, senator PSD, a declarat, legat de protestele de sâmbătă seara din Capitală, că dacă ele transmit un mesaj în exterior că România este într-o ţară neguvernabilă, atunci trebuie să îşi asume repsonsabilitatea toţi cei care poate i-au îndemnat pe oameni la proteste.
comentarii: 0

Băsescu: Oare cine l-o fi păcălit pe Iohannis?

Preşedintele PMP Traian Băsescu afirmă că preşedintele Klaus Iohannis avea marjă constituţională suficientă pentru a respinge nominalizarea Vioricăi Dăncilă ca premier făcută de PSD, menţionând că argumentul suspendării şefului statului a fost "fals interpretat de artiştii dezinformării".

comentarii: 0

Emanuel Ungureanu, invitaţie emoţionantă către un poliţist clujean. "Stimată doamnă Marin, ne vedem la clopotul Memorandiștilor?"

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu a lansat sâmbătă o invitaţie emoţionantă către "victimele lui Lucan" dar şi către un subcomisar de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Cluj, Marin Cornelia.
comentarii: 0

Dan Barna, preşedinte USR: „Nu putem face din Casa Regală un fel de OPC sau APIA”

Şeful USR nu este de acord cu transformarea Casei Regale în instituţie publică finanţată de la buget. Barna şi-a anunţat participarea la mitingul de protest care va avea loc sâmbătă seara în Cluj-Napoca.
comentarii: 0

Luni se decide componenţa Guvernului Dăncilă

CExN al PSD se va reuni, luni, pentru a decide componenţa Guvernului Dăncilă, urmând ca Parlamentul să fie convocat în sesiune extraordinară şi să se pronunţe prin vot asupra învestirii noului Executiv şi adoptării programului de guvernare în 29 ianuarie.
comentarii: 0

Eurodeputatul PNL Cristian Buşoi, la Cluj: „Riscăm să nu cheltuim banii europeni pentru spitalele regionale"

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi a criticat vineri modul în care guvernul PSD gestionează proiectul construirii celor trei spitale regionale de urgenţă pe fonduri europene, din care unul va fi la Cluj-Napoca.