Politica

comentarii: 0

Dan Şova, condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă

Instanţa supremă l-a condamnat, luni, pe fostul senator Dan Şova la trei ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă în dosarul CET Govora. Decizia nu este definitivă.
comentarii: 0

Kovesi: Ponta nu a fost audiat într-un singur dosar, ci în două

Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef al DNA, a declarat luni, că fostul premier Victor Ponta a fost audiat în două dosare, în cursul săptămânii trecute. Unul dintre acestea este dosarul "Belina", aşa cum a recunoscut chiar Victor Ponta pe Facebook.
comentarii: 0

Negoiţă, PSD: Într-un fel sau altul, nu vedeţi că toţi avem dosare penale? Ce facem, ne dăm demisia toţi?

Social-democratul Robert Negoiţă, primar al sectorului 3 al Capitalei, a declarat, luni, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional PSD, că într-un fel sau altul, toată lumea are dosare penale, precizând "Ce facem, ne dăm demisia toţi?".
comentarii: 0

Codrin Ştefănescu anunţă că va propune în CExN al PSD revocarea lui Tudorel Toader

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, luni, că la CExN al PSD de la Suceviţa, care va avea loc vineri, va propune revocarea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, pentru că nu "intervine", din punct de vedere "legal", în "atacul" procurorilor asupra PSD.
comentarii: 0

BPN al PSD, convocat pentru a lua o decizie politică în cazul Shhaideh - Plumb

Biroul Permanent Naţional al PSD a fost convocat pentru luni, ora 11.00, la sediul central al formaţiunii, pentru a analiza şi lua o decizie politică referitoare la situaţia vicepremierului Sevil Shhaideh şi a ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb.
comentarii: 0

Angela Merkel câştigă ALEGERILE în Germania, dar riscă pierderea aliatului său la guvernare

Uniunea Creştin-Democrată (CDU), formaţiunea cancelarului Angela Merkel, se clasează pe primul loc, cu 33%, în urma scrutinului parlamentar din Germania, fiind urmată de Partidul Social-Democrat, cu 20,5%, şi de Alternativă pentru Germania, cu 12,6%.