Politica

Atac la Emil Boc. "Nu are o strategie și un program bine definit"

Un deputat PSD critică felul în care se circulă la Cluj și spune că primarul Emil Boc ar trebui să îi dea afară pe responsabilii din primărie vinovați de blocarea traficului.

Prezent într-o emisiune la un post local de radio, deputatul PSD de Maramureș Marius Sorin Bota a declarat, cu privire la traficul infernal din municipiul Cluj-Napoca, că la momentul actual administrația locală este lipsită de viziune și nu are nicio soluție pentru prezent în vederea descongestionării traficului în municipiu.

"Municipiul Cluj-Napoca are nevoie urgentă de un program pe termen scurt pentru îmbunătățirea circulației și a traficului, asta pe lângă planurile pe termen mediu și lung, care ar fi trebuit ca la această oră să se afle în implementare, nu în fază de studiu.

Angajații din administrația clujeană responsabili de blocarea circulației din oraș ar trebui dați afară de către Emil Boc, primar care până la această oră nu are o strategie și un program bine definit, dar care ne propune realizarea unui studiu ce ar putea conduce la finalizarea unui tronson de metrou undeva peste 15 ani, când domnia sa cu siguranță nu va mai fi primar.

Această propunere și perspectivă este una neserioasă din partea administrației locale care promite ceva într-un viitor atât de îndepărtat, dar care azi, pe termen scurt, nu are nici o soluție", a spus deputatul.

Pe de altă parte, marți, la Realitatea FM, Ovidiu Cîmpean, director în cadrul municipalităţii, s-a plâns că guvernul PSD-ALDE ignoră dorința Clujului de a avea o centură metropolitană. Banii pentru această centură, peste 150 de milioane de euro, ar urma să vină din fonduri europene, dar guvernanții nu au făcut până încă niciun demers pentru a absorbi această sumă.

Publicitate

Comentarii

Solutia?

thumb down thumb up
miercuri, 4 octombrie 2017, 11:25
de Mihai

Si care e solutia minunatilor de la PSD pentru a pune 1.000.000 masini in centru? Pentru ca ii clar - oamenii nu lasa masina acasa, au flotant in centru si copiii trebuie dusi cu masina la scoala. Nu mai au copiii rosu in obraz de la frig si nici sosete ude de la mers pe jos. Au medic la care merg, saptamanal. Doamnele au pantofi noi, de la mall, nu se poate merge pe jos cu ei, nu sunt comozi. Da Boc are o mare vina - a lasat ani de zile sa se dezvolte clujul haotic, sa se construiasca cartiere intregi fara scoli, fara gradinite, fara parcuri.
raspunde

Zi PSD si trage apa

thumb down thumb up
miercuri, 4 octombrie 2017, 15:25
de Ac

Un tampit marca PSD - evident ca se circula greu, doar vin 100 000 de oameni in plus in octombrie intr-un oras proiectat pentru 100.000 de locuitori. Eu sunt multumit de ce a facut si facce Boc, zilnic vad strazi in renovare, lucrari,, solutii, centrull renovat, etc. Avem nevoie de centura, de metrou pentru a rezolva suprapo****rea, insa astea nu depind momentan de Boc. PSD-istii sa taca din gura - deocamdata ei distrug economia tarii cu mmetoda or bezmetica de a da bani dinoozaurilor si securistilor prin datorie inflatie si extorcarea sectorului privat.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.