Politica

CExN al PSD, convocat pentru luni. Dragnea ar putea cere demisia premierului

PSD a convocat şedinţa Comitetului Executiv Național luni, la sediul partidului din Kiseleff, pentru a tranşa situaţia din partid, potrivit unor surse, mai mulţi membri social-democraţi solicitând întrunirea CEx cât mai urgent.

Şedinţă de urgenţă la PSD, convocată luni la sediul partidului, transmite Realitatea TV. Social-democraţii au stabilit să se reunească mai devreme de finalul lunii, pentru a tranşa războiul dintre Liviu Dragnea şi Mihai Tudose.

Liderii PSD sunt convocați la Comitetul Executiv Național pentru luni, potrivit surselor Realitatea TV.

Preşedintele Comisiei SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a solicitat convocarea urgentă a CExN al partidului, precizând că o impune situaţia din ultimele zile. S-au alăturat solicitării senatorului PSD și fostul ministru al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, cât şi liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene. De asemenea, aceeaşi solicitare au făcut-o primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, filiala din Vaslui a PSD şi social-democraţii din judeţul Olt.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.