Politica

Cioloş: Când am spus că nu voi candida nu am crezut că, după alegeri, cei care au câștigat se vor comporta ca vătaful pe moșie

Fostul premier Dacian Cioloş a spus că, anul trecut, când a spus că nu va candida nu a crezut că, după alegeri democratice, va trăi din nou momentul în care cei care au câștigat se vor comporta ca "vătaful pe moșie".

"Vor biciui în stânga și în dreapta și nu va scăpa nici economia, nici justiția, nici măcar presa care deranjează credința lor că a guverna înseamnă a stăpâni și nu a servi", a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Fostul premier a mai spus că nu a crezut că în 2017 în unele redacții "care încă au coloană vertebrală se cere să nu se scrie în termeni negativi despre doi politicieni, lideri ai unui partid de guvernământ. Trebuie să recunosc, am fost naiv să cred acest lucru".

"Și totuși îndrăznesc să cred că românii nu-și vor lăsa demnitatea făcută pulberi pentru o mărire de salariu promisă dar care iată, vedem pe zi ce trece că nici măcar nu e reală în urma creșterii taxelor, costurilor la credite, prețului la utilități etc. Da, îndrăznesc să cred", mai adaugă Dacian Cioloş pe Facebook..

Publicitate

Comentarii

Guvernarea proasta

thumb down thumb up
sâmbătă, 14 octombrie 2017, 10:35
de Jean

E adevarat ceea ce spune fostul primistru. Nu trebuie uitat ca la toate atacurile ,din timpul guvernarii , nu ati stiut sa va aparati. PNL face si acum o mare greseala cand aminteste mereu de faptul ca nu trebuie crescute salariile. Eu zic ca salariile trebuie sa creasca , dar trebuie sa scada numarul foarte mare de bugetari.Toate institutiile statului sunt intesate de fel de fel de pilosi care nu au ce cata in aceste posturi. De asemenea trebuie sa creasca pensiile , dar trebuie sa dispara pensiile speciale. Pana nu intelegeti acest mecanism , nu veti castga alegerile. Cu stima Jean.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.