Politica

EXCLUSIV: Blonda “de fier” a premierului se bate pentru scaunul de ministru VIDEO

Veritabila mână dreaptă a premierului Emil Boc, consilierul său economic, Andreea Paul-Vass (foto), ar putea urca în ierarhia Palatului Victoria până la rangul de ministru. Funcţia ar veni ca o compensaţie a renunţării la bătălia pentru conducerea organizaţiei de femei, în favoarea Sulfinei Barbu.

Potrivit unor surse din interiorul PDL, Vass, unul dintre oamenii impuşi în echipa premierului de către Theodor Stolojan, este luată în calcul şi susţinută chiar de premier însusi pentru a-l înlocui pe Ion Ariton în funcţia de ministru al Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri. În cazul în care Boc va prefera s-o ţină pe Vass în continuare în echipa sa de consilieri, există un alt personaj pregătit să-i "fure" scaunul lui Ariton, senatorul PDL de Galaţi, Marius Necula, unul dintre abonaţii "portocalii" ai talk-show-urilor televiziunilor centrale, lider PDL susţinut în acest demers de către o bună parte a liderilor partidului, în frunte cu Gheorghe Ştefan, George Scripcaru şi Elena Udrea.

Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, neagă însă existenţa vreunui proiect de remaniere a executivului. "Nu există nici o discuţie, în interiorul partidului, privind remanierea guvernului. Oricum, acest lucru este apanajul premierului, dar în structurile de conducere ale partidului, din care fac şi eu parte (Buda este preşedinte al Comisiei Naţionale de Integritate, Statut, Etică şi Litigii - n. red.) n-a existat vreo discuţie despre acest subiect", a declarat Buda.

 

Publicitate

Taguri

Comentarii

se poate

thumb down thumb up
joi, 27 octombrie 2011, 09:07
de Adrian

Termenul "loialitate" va deveni la romani un defect, nu o virtute. Obiceiul dambovitean de a fi obedient cata vreme esti interesat, dupa care "cutitu-n spate", se pare ca n-a triumfat in Ardeal. Aici mai gasesti oameni pe care te poti baza. Bravo Vass, bravo Boc!
raspunde

blonda incompetenta...de fier

thumb down thumb up
joi, 27 octombrie 2011, 13:49
de groza g.

asa e, cum e sa ul, asa si petecul...dovada ca cine seamana se-aduna...2 incompetenti..
raspunde

ministru

thumb down thumb up
joi, 27 octombrie 2011, 14:00
de de yo

e culmea ,toate parasutele pdl-iste vreau sa ajunga ministrii!
raspunde

O femeie rea...

thumb down thumb up
vineri, 28 octombrie 2011, 07:47
de Ardeal cu Dobi...

Aceasta vass,imi face impresia ca e mai rea decat wudrea(asta fiind cu centura) !!!
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.