Politica

BREAKING NEWSUPDATE Horea Uioreanu, şeful CJ Cluj, şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte a BPJ-ului PNL Cluj VIDEO

Horea Uioreanu şi-a dat astăzi demisia din funcţia de vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean (BPJ) a PNL Cluj, printr-o scrisoare trimisă preşedintelui PNL, Crin Antonescu şi secretarului general al formaţiunii politice, Eduard Hellvig.

UPDATE - adaugă imagini video. Click pe fotografie

Liberalul a prezentat 10 motive ale demisiei sale, în esenţă fiind vorba de nemulţumiri cu privire la activatea organizaţiei teritoriale a PNL.

În demisia depusă la Biroul Central PNL, Uioreanu punctează că este nemulţumit de "neefectuarea unor analize temeinice după alegerile din 2012", "de neconvocarea în şedinţe săptămânale a PNL Cluj", dar mai ales de un "dezinteres total faţă de activitatea judeţeană şi de folosirea dezinformării şi învrăjbirea colegilor din partid!"

În 14 decembrie 2012, Horea Uioreanu a fost ales preşedinte interimar al PNL Cluj-Napoca, fiind desemnat să se ocupe de organizarea alegerilor la filiala municipală, care vor avea loc în luna martie. El a mai deţinut funcţia de preşedinte al PNL Cluj-Napoca şi în perioada 2000-2005.

Horea Uioreanu este şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene Cluj a PNL. Uioreanu este membru PNL din 1990, iar în perioada 2004 - 2012 a fost deputat de Cluj.

UPDATE Uioreanu a afirmat că şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte şi din cea de membru al Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al PNL Cluj şi că rămâne preşedinte al organizaţiei municipale PNL Cluj-Napoca, membru PNL şi desigur preşedinte al CJ Cluj.

„Sunt foarte revoltat pentru că nu e prima oară când nu sunt convocat la BPJ, şeful BPJ a convocat de pe o oră pe alta acest Birou Permanent, este inadmisibil, nu sunt un pion decorativ, am tot dreptul să iau parte, pentru că eram vicepreşedinte. Dacă nu sunt dorit în aceste şedinţe, foarte bine, mi-am înaintat demisia din funcţia de vicepreşedinte la ora 11, să facă ce vor ei. Rămân în continuare şeful organizaţiei municipale a PNL şi vom strânge rândurile în vederea organizării alegerilor interne din martie (alegerile pentru şefia organizaţiei municipale a PNL)", a declarat pentru ZIUA de CLUJ Horea Uioreanu.

Uioreanu a adăugat că în momentul când a fost convocat BPJ-ul de către preşedintele Marius Nicoară, el se afla pe teren în Recea-Cristur şi acolo a aflat că forul s-a întrunit fără ca el să fie anunţat.

"Cu siguranţă nu m-au anunţat pentru ca eu să nu particip; am auzit că au invocat faptul că soft-ul ar fi greşit şi de aceea nu am fost convocat. Este stupid; nu există aşa ceva. Dacă nu sunt dorit acolo, nu mă voi mai duce", a conchis preşedintele CJ Cluj.

 

Publicitate

Comentarii

uraa.. demisia de la judet ??????????

thumb down thumb up
vineri, 8 februarie 2013, 14:22
de ion

Vaaai.. ce m-ati indus in eroare.. Am avut un impuls de bucurie crezand ca a demisionat din fruntea judetului :) Pfaaaaaaii.. ce dezamagire.. Cand o sa aud stirea asta oare?
raspunde

* Mesaj:

thumb down thumb up
vineri, 8 februarie 2013, 15:32
de de vasile

@de Ion , bai Ioane cum te bucuri tu...e bucuria prostului .....tu uitat-te ce a facut tactu de Tise ....a lasat praf drumurile judetene...si si-a bagat bani in cele sapte case de la interlopu BICA ,...asa ca ciocu mic.
raspunde

pt ion

thumb down thumb up
vineri, 8 februarie 2013, 15:44
de antonia

Horea Uioreanu este unul dintre cei mai buni oameni pe care ii are clujul, el se lupta pentru cluj, el se lupta pentru tineri. ar fi fost o mare pierdere pentru noi daca ar fi plecat de la conducerea clujului.
raspunde

:)))))

thumb down thumb up
vineri, 8 februarie 2013, 16:33
de gigel

ce s-ar fi bucurat pedelici doar asa mai aveau sansa de a mai prinde ceva nu de alta da uioreanu pe unde cum io prins io nenorocit in alegeri. si e doar inceputul
raspunde

de luat in seama

thumb down thumb up
vineri, 8 februarie 2013, 14:54
de gigi

felicitari! poate asa conducerea de la centru se trezeste si ne scapa de senatorul pornake cu gasca lui de corupti si securisti. pnl cluj are nevoie de un om ca Uioreanu in fruntea partidului, nu de libidinosul pornake
raspunde

UIOREANU PRESEDINTE?

thumb down thumb up
vineri, 8 februarie 2013, 15:09
de de alt gigi

Un joc ieftin. Un betiv notoriu ca Uioreanu sa ajunga presedintelePNL?. Cred ca cei de la centru nu vor lua in calcul demisia lui. Ii un hot de nu s-a mai vazut . Intrebati-i pe PSD-istii . Bravo lui ca si-a dat demisia si speram sa si-o dea si din fruntea judetului. Numa de Apostu se mai vorbea ca si cum se vorbeste de el acum . Compromite usl-ul.
raspunde

bai GIGIIIII

thumb down thumb up
vineri, 8 februarie 2013, 15:41
de alex

decat interlopi vostri APOSTU....BICAAAA ATI JEFUIT JUDETUUUUUUUUUU......mai bine un betiv
raspunde

muioreanu

thumb down thumb up
vineri, 8 februarie 2013, 15:15
de monica

Sa-si dea demisia de peste tot. Cu copil judecat pentru trafic de droguri ar trebuii sa-si dea demisia din toate functiile pe care le are si sa-si vada de educatia copiilor. Ii destul ca a facut-o pe proasta de nevasta-sa deputat in schimbul recompensarii primarilor pdl din colegiu 9 cu fonduri de la Consiliul Judetean.. Crin Antonescu asta trebuie sa stie.
raspunde

pt monica

thumb down thumb up
vineri, 8 februarie 2013, 20:10
de emilia

nu stiu daca o persoana trebuie judecata dupa rebeliunile unui pusti...pana la urma fiecare dintre noi la un moment dat am fost rebeli. eu apreciez ceea ce face de cand este in fruntea consiliului judetean, scoate clujul din rahatul in care l-a bagat tise!!!!
raspunde

uioreanu

thumb down thumb up
vineri, 8 februarie 2013, 15:28
de gurzau

Ti-ai dat demisia pentru ca tu vroiai sa numesti in functii de conducere toate rudele tale si ale lui nevasta-ta pina la a saptea vita ? Sau poate nu ai primit suficienti bani prin vinzarea acestor functii?Era sa uit... Ti-ai pus chiar si finii tai in functii de conducere... Pe betivul de Sauluic l-ai pus numai director adjunct (PRODUS DE CLUJ) pentru ca ii tare prost si nici nu are luata licenta pentru ca a terminat acum facultatea la 100 de ani,iar pe fina ta ,sotia lui Sauliuc ai pus-o sefa de serviciu la CNDR. Si daca vrei lista poate continua Sa-ti fie rusine gunoi ordinar!
raspunde

gurzaulee

thumb down thumb up
vineri, 8 februarie 2013, 16:21
de de mihai

boraste tot....ce stii..ca stii tu multe ca doar stai la loc de adapost ;) dar la subsol jos de toT...sa nu uiti TE ROG de DE Mafiotul Apost PDL-ist , de Bica PDL-IST de Tise cu CELE 7 CASE ... CA nu era investitotor la cluj sa nu le cereti SAPAGA..CUM ATI PLECAT cum sau umplut parcurile industriale
raspunde

MISA

thumb down thumb up
vineri, 8 februarie 2013, 15:35
de primul gigi

si iata cum in miez de zi sustinatorii senatorului pornake au iesit sa faca o spirala a la guru bivolaru in jurul "maiestrului".
raspunde

mesaj

thumb down thumb up
vineri, 8 februarie 2013, 15:51
de dan

de ar fi fost toti politicienii clujeni precum uioreanu, acum clujul era al doilea oras, dupa bucuresti, ca dezvoltare pe toate domeniile.
raspunde

ia sa vedem..

thumb down thumb up
vineri, 8 februarie 2013, 16:01
de de mihai

mi se pare mie sa is numarate zilelel la Blatistu de Nicoara.....bravo Uioreanule....ai inceput sa devii politician acum la batranete :P, da cu mafiotul deNicoara de pamant....ca de sapte ori a candidat de sapte opri a pierdut felicitarii
raspunde

valeaaaaaaaaaaa

thumb down thumb up
vineri, 8 februarie 2013, 16:31
de ion

baaaaaaaa, nu demisia asta trebuia sa ti-o dai, ci din functia de presedinte de cons. judet. trebuia sa demisionezi demuuuuuuuult, ca acolo nu faci nimic! Amu, ca te-ai sfadit si cu liberalii, nu mai vezi nici ciuciu care poate il primeai sa mai astupi o groapa pe ceva ulita.. Vai lumeeeeeeee
raspunde

vai

thumb down thumb up
vineri, 8 februarie 2013, 16:41
de ioan

vai de ce au intrat in fibrilatii pedelici! sperau si ei sa scape de cosmarul lor numit uioreanu. baieti de ce va e frica nu scapati.
raspunde

oare

thumb down thumb up
vineri, 8 februarie 2013, 16:56
de ioan

Uiorene ai uitat sa enumeri printre motive si blatul din vara dintre Tise si Nicoara? pai se poate!
raspunde

vă recomand !!!

thumb down thumb up
vineri, 8 februarie 2013, 21:34
de b.luci

In calitate de prieten vă recomand să vă potoliți !!... Lumea vă cataloghează ca ,,BEȚIVI ORDINARI.. etc...;; și pe UIO...și pe NICO.... pOTOLIȚIVĂ, nu vă bateți cu morile ...de VÎNT (... ) că nu aveți decît de pierdut ȘI VOI și comunitatea pe care A_ȚI înșelat-o . .:> Dacă ar învia D-l UIOREANU DORIN (tatăl..) ar ,,înnebuni,, să vadă ce se petrece cu Partidul DÎNSULUI ... Recomandare pentru Horică : POTOLEȘTETE dacă ești presat de ȘACALI cheamăne în ajutor ! prietenii (auroralucicabidian@yahoo.es) fără obligații....
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.