Horea Uioreanu, şeful CJ Cluj, şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte a BPJ-ului PNL Cluj VIDEO

Horea Uioreanu, şeful CJ Cluj, şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte a BPJ-ului PNL Cluj VIDEO
Horea Uioreanu şi-a dat astăzi demisia din funcţia de vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean (BPJ) a PNL Cluj, printr-o scrisoare trimisă preşedintelui PNL, Crin Antonescu şi secretarului general al formaţiunii politice, Eduard Hellvig.

UPDATE - adaugă imagini video. Click pe fotografie

Liberalul a prezentat 10 motive ale demisiei sale, în esenţă fiind vorba de nemulţumiri cu privire la activatea organizaţiei teritoriale a PNL.

În demisia depusă la Biroul Central PNL, Uioreanu punctează că este nemulţumit de "neefectuarea unor analize temeinice după alegerile din 2012", "de neconvocarea în şedinţe săptămânale a PNL Cluj", dar mai ales de un "dezinteres total faţă de activitatea judeţeană şi de folosirea dezinformării şi învrăjbirea colegilor din partid!"

În 14 decembrie 2012, Horea Uioreanu a fost ales preşedinte interimar al PNL Cluj-Napoca, fiind desemnat să se ocupe de organizarea alegerilor la filiala municipală, care vor avea loc în luna martie. El a mai deţinut funcţia de preşedinte al PNL Cluj-Napoca şi în perioada 2000-2005.

Horea Uioreanu este şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene Cluj a PNL. Uioreanu este membru PNL din 1990, iar în perioada 2004 - 2012 a fost deputat de Cluj.

UPDATE Uioreanu a afirmat că şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte şi din cea de membru al Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al PNL Cluj şi că rămâne preşedinte al organizaţiei municipale PNL Cluj-Napoca, membru PNL şi desigur preşedinte al CJ Cluj.

„Sunt foarte revoltat pentru că nu e prima oară când nu sunt convocat la BPJ, şeful BPJ a convocat de pe o oră pe alta acest Birou Permanent, este inadmisibil, nu sunt un pion decorativ, am tot dreptul să iau parte, pentru că eram vicepreşedinte. Dacă nu sunt dorit în aceste şedinţe, foarte bine, mi-am înaintat demisia din funcţia de vicepreşedinte la ora 11, să facă ce vor ei. Rămân în continuare şeful organizaţiei municipale a PNL şi vom strânge rândurile în vederea organizării alegerilor interne din martie (alegerile pentru şefia organizaţiei municipale a PNL)", a declarat pentru ZIUA de CLUJ Horea Uioreanu.

Uioreanu a adăugat că în momentul când a fost convocat BPJ-ul de către preşedintele Marius Nicoară, el se afla pe teren în Recea-Cristur şi acolo a aflat că forul s-a întrunit fără ca el să fie anunţat.

"Cu siguranţă nu m-au anunţat pentru ca eu să nu particip; am auzit că au invocat faptul că soft-ul ar fi greşit şi de aceea nu am fost convocat. Este stupid; nu există aşa ceva. Dacă nu sunt dorit acolo, nu mă voi mai duce", a conchis preşedintele CJ Cluj.

 

Loading...
Comenteaza