Lucan, transferat în “trupa” lui Boc

Lucan, transferat în “trupa” lui Boc
Premierul Emil Boc l-a numit în postul de consilier personal pe chirurgul Mihai Lucan, cel care l-a operat de piatrã la rinichi în luna mai 2008, când conducea Primãria Cluj-Napoca, transmite Mediafax.

 

 Emil Boc a suferit, în primãvara anului trecut, o interventie medicalã pentru pietre la rinichi la o clinicã din Cluj-Napoca. Operatia  a fost efectuatã de echipa profesorului Mihai Lucan, seful clinicii. Acesta nu a putut fi ieri contactat pentru a oferi informatii legate de viitoarele sale atributiuni si eventuala mutare la Bucuresti. Premierul Boc are mai multi colaboratori la Bucuresti care provin fie din Primãria Cluj-Napoca, fie  de la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicãrii din cadrul UBB.

 

Astfel, echipa din Cluj a premierului este formatã din Stefania Gabriela Ferencz (secretar de stat), Cãlin Emilian Hintea (secretar de stat), Cãtãlin Ovidiu Baba (consilier de stat), Dan-Tudor Lazãr (consilier de stat), Cynthia-Carmen Curt (consilier de stat), Raluca-Elena Irofti (consilier personal), Darius-Cristian Pintilie (consilier personal), Iuliu Pãcurariu (consilier personal), Pál Péter (secretar personal), Ioana Maria Muntean (secretar de stat, purtãtor de cuvânt al Guvernului, în cadrul Secretariatului General al Guvernului).

Comenteaza