Marga, chemat la munca de partid în PNL

Marga, chemat la munca de partid în PNL
Noua conducere a PNL Cluj-Napoca îşi propune “reactivarea” rectorului UBB, Andrei Marga, membru PNL din 2003, şi intenţionează să “deschidă” partidul către intelectualii care au ocolit până acum politica.

Potrivit liderilor filialei, activitatea profesională îi lasă rectorului Universităţii Babeş-Bolyai, Andrei Marga, puţin timp pentru viaţa de partid, însă acesta s-ar fi arătat interesat să se implice în proiecte politice liberale care ţin de învăţământ.

 

“Andrei Marga este membru în PNL Cluj-Napoca, îşi îndeplineşte obligaţiile de membru şi îşi plăteşte cotizaţia chiar de la început de an, pe tot anul. Din păcate, înţelegem că şi-a motivat neimplicarea în PNL Cluj din cauza lipsei timpului. Dar, în contactele din ultimele şase luni, şi-a arătat disponibilitatea de a se implica în proiecte în care dânsul este unul dintre cei mai buni specialişti – învăţământul”, a declarat vicepreşedintele PNL Cluj-Napoca, Mihai Teaha.

 

Preşedintele filialei, Adrian Oros, a declarat că noua conducere va încerca atragerea în partid a intelectualilor liberali “din punct de vedere structural.” “Vrem să vină spre noi cei care gândesc ca noi, care, structural, sunt liberali. Mă refer la mediul universitar, la mediul de afaceri, la cei cu profesii liberale. Dorim să aducem cât mai mulţi oameni care nu s-au implicat în politică, dar care, profesional, sunt nişte persoane validate”, a spus Oros. Andrei Marga nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei.

 

Loading...
Comenteaza