Politica

MRU, la prima ieşire publică după demisia din fruntea SIE, la Cluj: "În România, va apărea un partid de extremă dreaptă"

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, joi seară, la Cluj-Napoca că "în România, va apărea un partid de extremă dreaptă. E o chestiune de luni, poate de ani". A fost prima ieşire publică a lui MRU după demisia din fruntea SIE, din septembrie 2016.

"Constat cu foarte mare tristeţe că nu am avut nicio manifestare publică de sărbătorire a 10 ani de când suntem membri în UE, nici în decembrie, anul trecut, nici în ianuarie, anul ăsta. (...) Ceea ce încă amână, la noi, apariţia unui partid de extremă dreapta sunt detalii mecanice. Este o chestiune de luni, poate de ani, dar, orişicum, se va întâmpla", a opinat MRU, citat de pressone.ro. 

Mihai Răzvan Ungureanu a fost prezent, joi seara, la Facultatea de Studii Europene a Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca, la conferinţa intitulată "Bătrâna Europă şi noul naţionalism".

Publicitate

Comentarii

România pentru români

thumb down thumb up
vineri, 17 martie 2017, 14:56
de Aurel

Să sperăm că partidul de extremă dreaptă nu va fi condus de foști comuniști sau foști U.T.C.-iști, gen M.R.U.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.